The Walking Dead: Survival Instinct

Medlem
Medlem
Skrivet av Rocky Dennis:

Jake Busey?! Sold!!

håller med ! 5/5 fak dis idiot says 1/5 !!!11!111


signatur

Now you're playing with power... NOW YOURE PLAYING WITH FUCKING SHIT, YOURE BETTER OFF FUCKING SHIT THAN FUCKING WITH THIS FUCKED UP SHIT

Inaktiv

Merlyn Dearl!

Medlem

Skitsnack tycker jag, visst är spelet inte värt 600kr men det är ju en tappning av serien och gillar man serien så gillar man på något sett detta med. Dead island tex är ett bra spel men betyget borde ligga på 7/10 på båda spelen tycker jag. Det är ju en persons åsikt Recensionen grundas på och om man inte fattar en egen uppfattning om spelen utan bara rättar sig efter andra så går man miste om en hel del guldkorn. veckans ris för för den dåliga tolkningen.

Medlem

Någon annan som haft samma problem när man spelar det att man hela tiden när man dör börja om?

Det är det mest störande momentet i spelet om man tex spelar igenom hela banan och sen blir overrun av zombies får man göra om hela skiten

Medlem

Det är ju Activision med Bobby Kotich vid rodret.. vad hade ni väntat er? Spel där Randy pitchford eller Bobby Kotich är inblandade på något sätt = håll er låååångt borta.


signatur

"High life on low budget"

ZF
Medlem
Skrivet av Spökbröd:

Kanske är ett tecken på att zombie franchisen är söndermjölkad?

ungefär vad folk sa för 15 år sen när 28 dagar senare följdes av de ungefär fyrahundra alternativa "zombie"-omtolkningar som kommit efter. bara en odöd har tålamod att vänta ut den flugan.

Skrivet av Avedagreat:

Någon annan som haft samma problem när man spelar det att man hela tiden när man dör börja om?

Det är det mest störande momentet i spelet om man tex spelar igenom hela banan och sen blir overrun av zombies får man göra om hela skiten

eviga continues, dagens ilandsproblem.

Skrivet av Jeehao:

Jag tycker att det ska införas en lag på hur mycket spel får kosta beroende på hur bra gjorda dom är.. Ett uselt/dåligt spel får max kosta 99-199kr medan de bättre spelen får kosta kosta 299-499kr.. Man borde sätta ihop en panel på kanske 20+ seriösa gamers som brukar recensera spel och låta dom komma till ett beslut om hur mycket spelet ska få kosta efter hur bra eller dåligt spelet är i helhet..

Detta skulle göra så att oseriösa skitföretag ger fan i att göra dåliga spel för att att sedan lura sina trogna fans med trailers där dom hypar upp spelet som dom tjuvar som dom är...

Jag har inget emot att företag kan göra misstag ibland, Men kolla bara på Survival instinct.. Dom som skapade spelet hade ingen aning alls om vad dom gjorde eller så orkade dom bara inte polera spelet och göra det hela intressant.. Dom visste att Walking Dead är en sjukt bra serie och dom ville ha pengar så dom hypade upp spelet genom att göra någon intressant trailer och antagligen betala personer att spela och prata bra om skitspelet..

Survival instincts borde inte kosta mycket mer än ett billigt android spel.. Inför lagar och stoppa skitspel från att nå marknaden för att dom inte är värda att tillverka!

Om ett skitspel säljs för 99 kr och det får dåligt betyg, Då har vi lyckats att slå ut ett oseriöst företag och blivit av med en hel drös oseriösa programmerare. Två flugor i samma smäll.. Kan ju inte bli bättre än så!

så en produkt som uppskattas av en såpass stor grupp att priset inte sänks som en marknadsekonomisk respons ska tvingas åsidosätta det mest sanna värde nått kan ha för att en expertkommitté inte anser att denna grupp har tillräcklig smak eller kunskap?

hoppas det förslaget börjar gälla allt, särskilt sprit.

12
Skriv svar