The Sims 3 drabbas hårt av piratkopiering

Inaktiv

Den färdiga versionen som läckts har tydligen ett virus i sig när man öppnar keygen filen Pirates beware yarr

Inaktiv
Skrivet av Harakiri:

Alla skydd går att knäcka , det är bättre att ge oss anledning att vara lagliga och slippa trassliga DRM skydd = Win win situation.

O att säga att Sims3 skulle va ett av de spelen som är känsliga vid release är ju verkligen att välja fel spel - de argumenten funkar nog på de flesta andra men inte sims serien.

Online aktiverings skydd går inte att knäcka innan release. Det beror på att spelet laddar ner filer för att göra det komplett från nätet. Detta är förstås inte möjligt innan de öppnar aktiveringsfunktionerna (vid releasedatum).

Jo, jag nämnde att Sims 3 är ett av de spel som säljer länge. Men trots detta så har även de en hög säljtopp just vid release, det har alla spel.

Medlem
Skrivet av Brain:
Skrivet av rudeboystig:

Det finns ingenting någon här kan säga som ger dem rätt att ladda ner ett spel.

Jävla idioter, det är pga er som vi tillslut inte kommer kunna spela några andra spel än Wow och Singstar.

Stöd spelföretagen som sliter ut sig för att ni ska kunna roa er!

Det beror ju på vad man ser som rätt och fel. DU kan ju knappast påstå att det regeringen/riksdagen låter amerikanska företag göra med svensk lag är rätt heller.

Piratpartiet har sjukt mycket mer frihetssyn och demokratisk inblick än vad något annat parti har eftersom dom står för integritet och kulturell frihet. Att sedan piratkopiering borde vara förbjudet är ju en helt annan sak.

Det är regeringens och riksdagens fel att det har gått så mycket åt helvetet som det gjort; därmed så är det ta mig fan rätt att piratkopiera.

Det var nog det dummaste jag hört på länge.

Börja inte skylla på regeringen / onda företag / CIA när det jag pratar om endast handlar om att du inte vill lägga ut pengar på spel.

Jag skiter fullständigt i vilket parti du vill rösta på, men om du inte vill betala för ett spel så har du inte heller någon rätt att spela det.

Skriv svar