Morgonrocken är hotad

Skägg.
10 Chambers
Morgonrocken är hotad

Ett av de största felen med att växa upp är att det inte längre är socialt accepterat att leva i en röd mysdress bestående av byxa och tröja i skönt och urtvättat material. Du kan tänka dig blickarna på jobbet om du du ertappades vid kaffeautomaten i något sådant. I samband med den övergången blev jag också kolossalt dålig på att svida om till mjukisar vid hemkomsten från vardagens jeansfascism. Något som bara har blivit något bättre sedan pappaledigheten.

Jag blev istället proffs på att bära morgonrock, kanske inte i Arthur Dent-klass men snudd på. Innan barnen kom kunde jag sunka runt i dygn i detta ädla plagg utan att skämmas. Idag används den kanske inte lika flitigt men den är ett måste på morgonmyset i soffan framför Bolibompa. Den tiden kan dock vara förbi.

Förra helgen fick jag höra talas om OnePiece, tre tokiga norrmäns geniala uppfinning som i princip är mysbyxa och hoodie ihopsydda till en slapp helhet. Visst, reklambilderna får mig att vilja kräkas men konceptet är genialt och förmodligen det enda som kan hota min kära morgonrock. Game vän, dina dagar är räknade.

<img src="http://vakare.files.wordpress.com/2010/12/mysdress.jpg">
Den minst kräkframkallande reklambilden

#blogg


signatur
Medlem
Morgonrocken är hotad

Min fru visade mig dem för ett tag sedan... vet inte vad jag ska tycka riktigt. Jag får bara känslan av att man hamnar mitt i ett avsnitt av Teletubbies om man skulle svida om till en sån där!

Tyvärr är de ganska dyra.. : /

1
Skriv svar