Full Tilt Pokers licens indragen

Medlem
Full Tilt Pokers licens indragen

Tja boyz and flickz!

Det händer ju en del grejer i pokervärlden just nu, som ni kanske hört. Förhoppningsvis löser det sig väl på något vis får man hoppas!

Det är ju så att nu att de fått sin licens indragen temporärt. Det kommer ske ett förhör den 26:e juli om jag inte minns fel. Under tiden har de inte tillåtelse att göra några transaktioner alls. Sedan fick jag nyligen information om att det försöker sälja.

Någon som hört något mer? Finns en bra Videopodcast om just detta ute nu: http://www.youtube.com/watch?v=xwIrB2X_VE4

Inaktiv

Det är tungt för folk som har hela sina bankrullar på Full Tilt. Sen kan man ju ifrågasätta hur personer som har hela rullen på en site har tänkt egentligen för det finns ingen som helst fördel med att ha allt på ett och samma ställe. Jag har alltid cashat ut allt jag har på siten som överstiger 30 inköp för att låta pengarna jobba åt mig istället och samtidigt ha en säkerhet ifall just såna här saker skulle hända.

Men jag hoppas verkligen att det löser sig för alla i alla fall.


signatur

You must construct additional pylons.

Medlem

Förhoppningsvis löser det sig ändå. Ligger ju i deras intresse att betala tillbaks till kunderna, då Full Tilt Poker inte är ett dåligt brand, utan är rätt stort. Även om de säljer så måste någon betala tillbaks, eftersom det annars inte finns någon poäng att köpa en site som inte betalar ut. Jag ser optimistiskt på detta. Full Tilt Poker har en hel del hyggliga människor i staben, det bör lösa sig!

Medlem

De stängde väl ner en väldans massa pokersidor i USA för ett halvår sedan också?
Kan tänka mig att taxeringen och pengatvätten är det som oroar myndigheterna.


signatur

"A word to the wise is infuriating." - Hunter S. Thompson
http://www.fz.se/bloggar/min_kamp/

Medlem

Tänker du på Black Friday? Det var 15:e april, ett par månader sedan alltså. Jag funderade på att casha ut, men optimisten i mig kände att jag kunde fortsätta. Men det kanske löser sig. Vem vet?

PokerStrategy.com har precis släppt en nyhet om det senaste... ser ut som det blir återstart?

http://sv.pokerstrategy.com/news/world-of-poker/48642/

Intressant läsning.

Medlem

Nu jäklar händer det grejer!

Senaste nytt:
- Full Tilt ska köpas upp nästa vecka (http://sv.pokerstrategy.com/news/world-of-poker/48815/)
- "En advokat som representerar Full Tilt Poker säger att han hoppas att företaget sluter ett avtal med europeiska investerare och att villkoren inkluderar återbetalning till spelarna. Han förnekar även ryktena om att Ray Bitar lämnar Full Tilt Poker. "

Intressant... eller vad tycker ni?

Inaktiv

kanske intressant för poker/gambling-beroende.


signatur

Ajebaje: I vanlig ordning handlar "debatten" mer om att hävda sig själv än att diskutera frågan.

Inaktiv

Jag är väl förmodligen den enda på det här forumet förutom Milliwayz som är intresserad av poker Är lyckligtvis inte beroende av varken poker eller gambling (två helt skilda saker om det spelas av en vinnande spelare).

Men det låter bra i alla fall. Hoppas för alla som har pengar på Full Tilt att dom återbetalas snart.


signatur

You must construct additional pylons.

Medlem

Haha jo det verkar inte vara så många mer än oss här som gillar poker. bjorsarn verkar ju vara lite intresserad också, så tre är vi nog iaf!

Undrar om någon blir sne på mig om jag tipsar om den nya pokerbloggen med Dan Glimne, Per "Illvillja" Wolf och Nubbe. Par i nötter heter den och går och hitta via http://www.parinötter.se.

Tänkte jag skulle passa på och nämna den nu när den precis lanserats och innehåller en hel del intressant, bland annat om Full Tilt-situationen i Illvilljas inlägg.

1
Skriv svar