GC: Dota 2 – vi har första trailern

Medlem
Skrivet av Vincent_graymore:
Skrivet av Apministern:
Skrivet av Vincent_graymore:

Angående ashe och drow ranger så har de rätt att ashe är en kopia på drow ranger men till skillnad ifrån Lol där hjälten är egenkomponerad har drow ranger bara samma skills som hjältar i wc3 (Naga sea witch har frost arrows ifrån början). Vet inte varför de gjorde så den hjälten som har dark arrow fick frost arrow och den hjälten som hade frost fick multishot istället men det är väl för att skapa gameplay på sitt bästa sätt. Om de behållt hjältarna mer intakta hade väl LoL gjort en cassiopeia med båge.

Jag såg fram emot dota 2 men snarare än att få en trailer om en värdelös säljssnubbe ville jag ha djup lore och storysegement. En trailer om varför det är just defence of the ancient hade varit bättre än en trailer som bara har random hjältar i random scenarios. Lol season 1 trailer var kass på detta men istället har de i lol lyckats med att förmedla en känsla med karaktärerna. Dessutom hade de humor och självrespekt om sig själva (eller så var de bara dumma välj en själv) att göra en spoof på den också. Men i dota 2 ville jag iofs slippa denna casual humor som finns men svårt med en sådan trailer som visades. Å andra sidan... dum är väl jag som förväntar mig storycontent eller likande som är vettig i något MMO (skarner grejen nu i Lol är bara fånig).

Spelar man ´Dota så har varje hjälte en beskrivning (Ungefär som i Lol) om hur de gick med i de 2 olika "lagen" så att säga.

Dotas "story" är är ganska blandad med Wc3 ordinära Story då Lichking är ledare för Scourge och det är honom och hans tron man ska beskydda eller förgöra i spelet.

Här är en länk till hjältarna i Dota så du får LITE lore

http://www.playdota.com/heroes

Jag sa inte att det inte fanns lore eller liknande i dota utan att det inte finns i denna trailer :S Jag är väl medveten om hur dota kom till och så även rent utvecklingsmässigt men jag tvivlar på att andra nyare gamers kan detta och därför tycker jag att det vore bra om de faktiskt ville promota att det r krig mellan faktioner och inte bara arenaslagsmål etc etc. Jag har över 1000 matcher i både lol och dota men jag var en av dem som slutade med dota när lol kom. Däremot har jag ingen aning om denna säljarsnubben (som för övrigt är lik den goblin eller vad det är som är shopen i lol).

Aha! Tror att säljar snubben är säljaren i Secret shop!

Jo du har nog rätt i vad du säger, denna trailerna är nog för alla dota spelare, för att visa hur hjältarna ser ut och liknande


signatur

Everybody needs help.

12
Skriv svar