Hjälp FZ bli bättre – gör medlemsundersökning

Ghost Recon Online – möt specialistklassen

Robot
Ghost Recon Online – möt specialistklassen

Specialisten kan slå ut fiendens teknologi och har en sköld som kan avvärja fiendeskott. Helt enkelt en riktigt hyvens kille att ha på sitt lag.

#ubisoft, #ghost-recon-online-1


Inaktiv
Ghost Recon Online – möt specialistklassen

Älskar det här spelet:

Va helt klart bättre än vad jag först trodde, Och visst du kan gömma dig bakom väggar ala Gears of War style och "fega" shoot outs från cover mot Cover på banorna brukar hålla i sig ett bra tag.

Dock så ska man inte vara "allt" för säker bakom sitt lilla skydd eftersom det finns alltid någon som smyger runt hela banan eller en osynlig sniper som dyker upp där du minst anade det eller varför inte en Enginer me Shield bubble som gör så att hela andra laget helt plötsligt avancerar upp i ditt ansikte.

Spelet är en gömd diamant, dvs. Bättre än vad väldigt många tror gissar jag på.
Tror att många tar det här spelet för en GoW kopia där spray and pray är det som gäller, Ingen rekyl i pickorna och cod noobs som leker rambo...
-----------------------------
Som svar till det så svarar jag (imo):

Spray and pray är det folk som gör men dom brukar sluta sina liv väldigt snabbt, Oftast är det bara spray and pray när en sniper går ut från sin "cloak" 1m från ditt ansikte och sätter sitt sniper gevär mellan ögonen på dig.

GoW likheten är att du kan gömma dig bakom hinder (det är det ända) som jag kan tänka på just nu, har inte upplevt något annat som är som Gow.

Rekyl finns det duktigt av i spelet, Nästan så i början jag inte ville spela det för att det va "för" verkligen x). Gick nästan inte att sikta innan man köpte stabilisator m.m.

Cod Noobs finns överallt bara att stå ut...
-----------------
Ända nackdelen jag har är att servrarna bara har öppet mellan 11.00 och 23.00. Sen får man gå tillbaka till Tribes AC som lika så är underbart men som inte har samma taktik och teamwork som GRO ger.

För Teamwork i GRO är ett av dom bästa jag någonsin upplevt i ett spel, Folk verkligen täcker varandra när man avancerar, Snackar i mic och kommer på avancerade taktiker, Avancerar i "dragkedja" stil (ni som gjort lumpen vet va det är)

Så återigen - Teamwork i GRO är det bästa på marknaden just nu imo. Har inte spelat något spel som än så länge ger och tvingar fram sånt lag spel som det här spelet gör.

10/10 helt klart !!!


signatur

/i5 760 quad core @ 3.0ghz/Antec Kuhler H2O 920 CPU cooler
GeForce GTX 560Ti 1GB PhysX/1x Seagate Barracuda® 7200.12 1TB

Medlem

Har varit lite tveksam om detta spel men det blir väl antagligen att man testar. Fast man skulle nog varit några som spelar ihop för o få teamwork o funka.
Nå ja friskt vågat är ....


signatur

Online 92 and still online!
PC the real thing for gamers.

Medlem

Om RedEyez har rätt så kanske det här är något att ha ändå... hoppas hooppas


signatur

Asus Prime B550-PLUS|AMD Ryzen 3600@4200mhz (DIY Vattenkylning)|Asus Geforce RTX 2070 Super Dual EVO|16GB CORSAIR DDR4 3200mhz|Creative SB-Z|
HP-OMEN Laptop med Core I7 8750-GTX1070-16GB ram-17" 120hz IPS|PS5 Dual Sense (ingen ps5, använder på pc)

Medlem

Betan var riktigt rolig. om det ändå bara haft stöd för handkontroll -.-'

Inaktiv
Skrivet av HaZe303:

Om RedEyez har rätt så kanske det här är något att ha ändå... hoppas hooppas

Du borde helt klart testa det : )

Visst, Ska säga att vissa ronder är så man har lust att krossa musen och slå sönder tangentbordet då d finns vissa personer som inte fattar att dom ska avancera, Eller idioter som står och bara campar på ett ställe hela tiden.

Dock så brukar det finnas flera sätt att handskas med dom.

" Jag springer med några snubbar/Brudar direkt efter start för att ta över en av 2 points (a) den andra är (givetvis) B. Vi rusar fram så långt vi kan för att få en bra front linje.

Folk glider längs med marken in i skydd bredvid mig, Andra glider under rör och lägger sig och använder väggar som skydd och sen rullar ut för att kolla läget runt om mig.

Det dröjer inte länge innan dom första fi blir spottade av "oracle" och vi ser dom som röda siluetter bakom saker dom gömmer sig. BAM säger det och våran sniper som ligger bakom tar ut 1st av dom (skjuter genom väggen), strax efter så får vi ett text msg: ADVANCE FFS! (lol)..

Så undertiden ja och 2 andra fattar vinken att d va till oss och ställer sig så får en av mina polare ett magnum skott från en sniper i ansiktet och faller ner, Vi andra är redan över skyddet och på väg mot nästa vägg för att ta skydd bakom den.

(trycker du på E så fäster du dig vid väggen ala Gow - Funkar också när du ligger ner).

Vi täcker var sitt håll, kanske omedvetet om vad den andre gör men det är logiskt tänkande,
Han ser mig titta åt vänster och förlitar sig på att jag håller under tiden han kollar höger.
(Ingen rambo stil här inte, inte ett sånt spel: RAMBO = DÖD innom 3 sek)

Så vi står där en stund och hör kulor som träffar plåten bredvid oss, vi tar även ut några som försöker flankera A som vi nu "äger", Vi känner oss ganska säkra där vi står så passar på att ladda om och skriva i chatten och fråga hur det går vid (B).
Får ett svar sekunden senare att B är under "kraftig eld".

Tänker en stund på om jag ska ta mig över till B och hjälpa till och tittar ut från mitt hörn och får en skur av kulor mot mig, Lyssnar på ljudet och inser att det är magnum kulor
(köpes för extra skada - imo viktigt som fan!)

Så skiter i det ( obs - allt detta händer under tiden som vi plockar folk, folk skjuter mot oss, granater flyger, microwave vågor steker polare runt oss m.m), Men eftersom vi står så säkert som vi gör så måste fi utmana ödet för att skjuta oss, och innan dom hinner fram så har dom ändra blivit skjutna av polare som avancerar upp bakom oss eller så har dom tagit så mycket dmg så vi bara behöver sätta 2 semi bursts på dom så e dom nere.

IVF...

När vi står där så kommer det som inte får komma upp på skärmen :
(YOU HAVE BEEN SPOTTED BY ORACLE), Vet fortf inte riktigt vad oracle är men TROR det är sniper som kan använda det.

Ialf, inte många sekunder senare så börjar kulorna komma närmare och närmare där vi står och lika så bli precisare för varje kula som landar, Granaterna börjar göra smått AOE dmg så vi beslutar oss för att dra oss tillbaka...

När vi rusar mot skyddet så blir min polare träffad och ramlar ner bredvid mig medans kulor träffar i marken runt mig och jag får en salva i ryggen så jag går ner på Low health.

Dyker ner bakom skyddet längre "bak" där mina vänner står och ger täckande eld mot han som skjuter mot mig och där nya från spawn anländer så fort dom kan om dom inte springer mot ( B ). Sitter där en stund och väntar på att livet ska komma tillbaka upp undertiden som jag kollar kartan och ser vad mina polare gör.

Ser några killar som springer förbi mig i blixt lås stil från stolpe till stolpe, Tar cover medans han längst bak avancerar upp, Dom gör det säkert inte i vetskap av varandra utan det bara "HÄNDER" eftersom du KAN göra det och det leder till vinst för alla.

Ser en del dö skallar på kartan som indikerar att mina polare åker på däng vid den punkten men anländer nya i strid ström från spawn så dom klarar sig PLUSS dom har 3/4 av ( B ) symbolen så det krävs mycket till för att dom ska förlora ( B ).

Där jag sitter kommer nu en specialist som d första han gör är att skriva: ADVANCE och sätter på sin (som folk i spelet kallar för BUBBLE SHIELD) (videon ^^) och under tiden som teamet ställer sig upp och vad som känns som att dom ger täckande eld så avancerar jag och 2 andra
(innom skölden) framåt för att ta över mera mark. Sniper kulor, machine gun kulor studsar mot "skölden" och det är en underbar känsla att avancera i tight formation framåt 3st. En täcker framåt en vänster och en höger. ( jag överdriver inte) DET HÄR HÄNDER ALLTID någon gång någonstans på banan i Ghost recon Online.

Efter en stund så tar vi cover bakom några trappor och med ryggen mot väggen så forts kriget.. Point C / D blir tagna, E / F går över till oss lika så och efter en stund så kommer 10....9.....8.....7 klockan upp och jag säger till mig själv: Det där va fan KICK ASS medans jag andas ut

3....2....1.. ..0 ! Game over tror jag.......

Men så fel man kan ha: Det blir OVERTIME på 11 MINUTER!

Så en rond som i början hade en gräns på 10 min blev förlängd desto mera fighten vägde fram och tillbaka till 40 minuter.

Och det är 40 minuter av taktik, teamwork, bubble shields, overlords, sköldar, granater, mikrovågor, snipers, magnumbullets, hide and seek, katt och råtta m.m m.m...

UNDERBART SPEL!

10/10 !


signatur

/i5 760 quad core @ 3.0ghz/Antec Kuhler H2O 920 CPU cooler
GeForce GTX 560Ti 1GB PhysX/1x Seagate Barracuda® 7200.12 1TB

Inaktiv
Skrivet av Astro Black:

Holy wall of text Batman!

Jag vet : ) tänkte inte på det när jag skrev sry insåg det när jag postat det.
Fingrarna levde sitt eget liv när jag skrev om man säger så : )


signatur

/i5 760 quad core @ 3.0ghz/Antec Kuhler H2O 920 CPU cooler
GeForce GTX 560Ti 1GB PhysX/1x Seagate Barracuda® 7200.12 1TB

Inaktiv
Skrivet av Astro Black:
Skrivet av Red_Eyez_Gr3mlin:
Skrivet av Astro Black:

Holy wall of text Batman!

Jag vet : ) tänkte inte på det när jag skrev sry insåg det när jag postat det.
Fingrarna levde sitt eget liv när jag skrev om man säger så : )

Det låter bra iaf. Sitter inne på en beta invite och ska testa det imorn!

Okej : ) Hoppas du gillar det, Men smaken är som baken :).

Du kan ju skicka ett pm eller något om du vill lira imorgon och säga ditt nick du spelar med så kan jag adda upp dig till friend listen i spelet


signatur

/i5 760 quad core @ 3.0ghz/Antec Kuhler H2O 920 CPU cooler
GeForce GTX 560Ti 1GB PhysX/1x Seagate Barracuda® 7200.12 1TB

Medlem

Håller med Red Eyez, 10/10 helt klart, när dom flesta buggar är borta.
Alla fire-fights är så sjukt roliga, inte som CoD att nån j*vel med Slight of Hand och Quickdraw hoppar fram och tar dig med 100% accuarcy.

Teamwork som gäller här dessutom

Medlem
Skrivet av Red_Eyez_Gr3mlin:
Skrivet av Astro Black:

Holy wall of text Batman!

Jag vet : ) tänkte inte på det när jag skrev sry insåg det när jag postat det.
Fingrarna levde sitt eget liv när jag skrev om man säger så : )

Woow gillar verkligen att läsa "från spelarens upplevelser" Shit när ja läste såg jag det framför mig in game. he he. Det du skriver om har jag inte upplevt online sedan ja spelade i BF2 ligor med clan kompisar för typ 6 år sedan. Saknar det verkligen!
Ska väl inte gnälla men cod sabbade verkligen team play med sina ego perks.
Är väl lite för gammal o långsam nu men ska nog testa.
+1 för dina rader...


signatur

Online 92 and still online!
PC the real thing for gamers.

Medlem

Utav lagen, har jag sett att ca 1/10 personer är Specialist, de flesta är "snipers".

Och snipers med cloak + mp5 är fan inte kul nånstans, spray and pray

Inaktiv

Verkar nice, just ansök om att få testa beta

Inaktiv
Skrivet av Kuci:

Utav lagen, har jag sett att ca 1/10 personer är Specialist, de flesta är "snipers".

Och snipers med cloak + mp5 är fan inte kul nånstans, spray and pray

Sånt går att undkomma genom:

1. Då dom cloakar sig själva så är dom inte helt osynliga, du ser fortf konturerna av dom så håll ögonen öppna.

2. Sätt e xtra armour points på din rustning så har du ca 3 extra sekunder när dom väl börjar spreja på dig att vända dig mot dom och skjuta tillbaka, problemet är oftast för dom att ditt vapen gör mera skada än deras vid dom tillfällena : )

3. Sitt i närheten av dina polare, Om inte du ser killen gå ut ur cloak så ser alltid någon honnom göra det och sätter några väl riktade kulor i skallen på han.

4. Säg till ditt TEAM att d finns en sniper i cloak någon stans där du är. ALltid någon som läser.

5. Dom ska fixa i nästa patch så det inte går att 9 / 10 är snipers i en rond.


signatur

/i5 760 quad core @ 3.0ghz/Antec Kuhler H2O 920 CPU cooler
GeForce GTX 560Ti 1GB PhysX/1x Seagate Barracuda® 7200.12 1TB

Medlem

Någon mer som får upp texten "Sorry, an error occurred while processing your request." när ni tryckt på "Create my..."?

Inaktiv
Skrivet av GlueHead:

Någon mer som får upp texten "Sorry, an error occurred while processing your request." när ni tryckt på "Create my..."?

Jag fick också så innan, men loggade in med mitt Ubosoft account och då fungerade det

Medlem
Skrivet av Kuci:

Utav lagen, har jag sett att ca 1/10 personer är Specialist, de flesta är "snipers".

Och snipers med cloak + mp5 är fan inte kul nånstans, spray and pray

Jahapp effekten av cod spelen. Tråkigt att inte BF teamwork funkar bättre i online träsket.

Har nästan slutat spela online cod stilen spray and pray är bara såå tråkigt de flesta fps MP online har oftast en massa från cod generationen som inte greppar teamwork.


signatur

Online 92 and still online!
PC the real thing for gamers.

Medlem
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:

Utav lagen, har jag sett att ca 1/10 personer är Specialist, de flesta är "snipers".

Och snipers med cloak + mp5 är fan inte kul nånstans, spray and pray

Jahapp effekten av cod spelen. Tråkigt att inte BF teamwork funkar bättre i online träsket.

Har nästan slutat spela online cod stilen spray and pray är bara såå tråkigt de flesta fps MP online har oftast en massa från cod generationen som inte greppar teamwork.

wat

Medlem
Skrivet av Kuci:
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:

Utav lagen, har jag sett att ca 1/10 personer är Specialist, de flesta är "snipers".

Och snipers med cloak + mp5 är fan inte kul nånstans, spray and pray

Jahapp effekten av cod spelen. Tråkigt att inte BF teamwork funkar bättre i online träsket.

Har nästan slutat spela online cod stilen spray and pray är bara såå tråkigt de flesta fps MP online har oftast en massa från cod generationen som inte greppar teamwork.

wat

Det var inte menat att förolämpa något men fakta är att cod skapade spelare som inte är grundat på teamwork då belöningarna i cod är egna perks och inget för teamplay.
Detta märks ofta online i fps MP.


signatur

Online 92 and still online!
PC the real thing for gamers.

Medlem
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:

Utav lagen, har jag sett att ca 1/10 personer är Specialist, de flesta är "snipers".

Och snipers med cloak + mp5 är fan inte kul nånstans, spray and pray

Jahapp effekten av cod spelen. Tråkigt att inte BF teamwork funkar bättre i online träsket.

Har nästan slutat spela online cod stilen spray and pray är bara såå tråkigt de flesta fps MP online har oftast en massa från cod generationen som inte greppar teamwork.

wat

Det var inte menat att förolämpa något men fakta är att cod skapade spelare som inte är grundat på teamwork då belöningarna i cod är egna perks och inget för teamplay.
Detta märks ofta online i fps MP.

"Fakta är"... Utan att ge någon källa.

Jag tror inte att det var cod som skapade någon form av, "spela-enbart-för-dig-själv", utan snarare FPS genren som helhet.

Medlem
Skrivet av Kuci:
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:

Utav lagen, har jag sett att ca 1/10 personer är Specialist, de flesta är "snipers".

Och snipers med cloak + mp5 är fan inte kul nånstans, spray and pray

Jahapp effekten av cod spelen. Tråkigt att inte BF teamwork funkar bättre i online träsket.

Har nästan slutat spela online cod stilen spray and pray är bara såå tråkigt de flesta fps MP online har oftast en massa från cod generationen som inte greppar teamwork.

wat

Det var inte menat att förolämpa något men fakta är att cod skapade spelare som inte är grundat på teamwork då belöningarna i cod är egna perks och inget för teamplay.
Detta märks ofta online i fps MP.

"Fakta är"... Utan att ge någon källa.

Jag tror inte att det var cod som skapade någon form av, "spela-enbart-för-dig-själv", utan snarare FPS genren som helhet.

Perksen i cod säger något annat än det du skriver. Ego spelandet kom från belönings systemet i cod. Det finns inget som ger spelare något för att hjälpa team/squad spelare.
Det är den stora skillnaden på cod och BF spelen. Spelar båda men föredrar BF tänket .


signatur

Online 92 and still online!
PC the real thing for gamers.

Medlem
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:

Utav lagen, har jag sett att ca 1/10 personer är Specialist, de flesta är "snipers".

Och snipers med cloak + mp5 är fan inte kul nånstans, spray and pray

Jahapp effekten av cod spelen. Tråkigt att inte BF teamwork funkar bättre i online träsket.

Har nästan slutat spela online cod stilen spray and pray är bara såå tråkigt de flesta fps MP online har oftast en massa från cod generationen som inte greppar teamwork.

wat

Det var inte menat att förolämpa något men fakta är att cod skapade spelare som inte är grundat på teamwork då belöningarna i cod är egna perks och inget för teamplay.
Detta märks ofta online i fps MP.

"Fakta är"... Utan att ge någon källa.

Jag tror inte att det var cod som skapade någon form av, "spela-enbart-för-dig-själv", utan snarare FPS genren som helhet.

Perksen i cod säger något annat än det du skriver. Ego spelandet kom från belönings systemet i cod. Det finns inget som ger spelare något för att hjälpa team/squad spelare.
Det är den stora skillnaden på cod och BF spelen. Spelar båda men föredrar BF tänket .

Jaha, jag tycker att vissa perks promotar teamplay, speciellt då Blind Eye, Recon, Sit Rep samt att Sköld + Blast Shield och man kan ta emot rätt mycket stryk om man har tur.

Sen så finns det killstreaks som är teamorienterade, såsom uav, counter-uav, ballistic vests, sam turret, recon drone, emp. IMS kan fungera som area denial tool, som claymores, bouncing betties, C4 kan också.
Sen har vi flashbang (flashbang + recon är för övrigt sjukt bra i S&D) och concussion grenades, portabel radar, scrambler, smoke, trophy system. EMP Grenades går väl med i listan men jag vet inte hur de fungerar.

Sen kan man räkna in helikoptrarna som teamorienterade då de kan understödja en samt att jag skulle också vilja säga att de fordon man får styra, kan även understödja laget.

CoD är mycket mer lagorienterat än vad du försöker få det att framstå som.

Medlem
Skrivet av Kuci:
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:

Utav lagen, har jag sett att ca 1/10 personer är Specialist, de flesta är "snipers".

Och snipers med cloak + mp5 är fan inte kul nånstans, spray and pray

Jahapp effekten av cod spelen. Tråkigt att inte BF teamwork funkar bättre i online träsket.

Har nästan slutat spela online cod stilen spray and pray är bara såå tråkigt de flesta fps MP online har oftast en massa från cod generationen som inte greppar teamwork.

wat

Det var inte menat att förolämpa något men fakta är att cod skapade spelare som inte är grundat på teamwork då belöningarna i cod är egna perks och inget för teamplay.
Detta märks ofta online i fps MP.

"Fakta är"... Utan att ge någon källa.

Jag tror inte att det var cod som skapade någon form av, "spela-enbart-för-dig-själv", utan snarare FPS genren som helhet.

Perksen i cod säger något annat än det du skriver. Ego spelandet kom från belönings systemet i cod. Det finns inget som ger spelare något för att hjälpa team/squad spelare.
Det är den stora skillnaden på cod och BF spelen. Spelar båda men föredrar BF tänket .

Jaha, jag tycker att vissa perks promotar teamplay, speciellt då Blind Eye, Recon, Sit Rep samt att Sköld + Blast Shield och man kan ta emot rätt mycket stryk om man har tur.

Sen så finns det killstreaks som är teamorienterade, såsom uav, counter-uav, ballistic vests, sam turret, recon drone, emp. IMS kan fungera som area denial tool, som claymores, bouncing betties, C4 kan också.
Sen har vi flashbang (flashbang + recon är för övrigt sjukt bra i S&D) och concussion grenades, portabel radar, scrambler, smoke, trophy system. EMP Grenades går väl med i listan men jag vet inte hur de fungerar.

Sen kan man räkna in helikoptrarna som teamorienterade då de kan understödja en samt att jag skulle också vilja säga att de fordon man får styra, kan även understödja laget.

CoD är mycket mer lagorienterat än vad du försöker få det att framstå som.

Kul att du tycker det. Och hur många spelar så om du hoppar in på en server. Synd att konsol o cod generationen inte spelar så online då.
Men ha det så bra i spelet själv tycker jag det suger apröv vad gäller teamplay.
Det mesta handlar om sin KD och egna upplåsningar samt jaga kills.
Så teamplay .. glöm det i publikträsket. P12'or o fjortis fusk härskar så har lämnat cod långt bakom mig. Visst med några kompisar på tex TS kan det bli lite teamplay men spelets belönings system främjar inte team play.
BF serien däremot främjar ditt lag spel. Men BF3 är på väg mot en blandning av cod o BF tråkigt nog. Ärligt så blir det nog inget mer fps spel för mig. Cod eller BF upp till var o en antar ja.

Spelat iclan o ligor många år i BF2. Men det var då idag är fps långt från team tanken som fanns då. O cod lade grunden till fps som det är i dag.


signatur

Online 92 and still online!
PC the real thing for gamers.

Medlem
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:
Skrivet av chopper:
Skrivet av Kuci:

Utav lagen, har jag sett att ca 1/10 personer är Specialist, de flesta är "snipers".

Och snipers med cloak + mp5 är fan inte kul nånstans, spray and pray

Jahapp effekten av cod spelen. Tråkigt att inte BF teamwork funkar bättre i online träsket.

Har nästan slutat spela online cod stilen spray and pray är bara såå tråkigt de flesta fps MP online har oftast en massa från cod generationen som inte greppar teamwork.

wat

Det var inte menat att förolämpa något men fakta är att cod skapade spelare som inte är grundat på teamwork då belöningarna i cod är egna perks och inget för teamplay.
Detta märks ofta online i fps MP.

"Fakta är"... Utan att ge någon källa.

Jag tror inte att det var cod som skapade någon form av, "spela-enbart-för-dig-själv", utan snarare FPS genren som helhet.

Perksen i cod säger något annat än det du skriver. Ego spelandet kom från belönings systemet i cod. Det finns inget som ger spelare något för att hjälpa team/squad spelare.
Det är den stora skillnaden på cod och BF spelen. Spelar båda men föredrar BF tänket .

Jaha, jag tycker att vissa perks promotar teamplay, speciellt då Blind Eye, Recon, Sit Rep samt att Sköld + Blast Shield och man kan ta emot rätt mycket stryk om man har tur.

Sen så finns det killstreaks som är teamorienterade, såsom uav, counter-uav, ballistic vests, sam turret, recon drone, emp. IMS kan fungera som area denial tool, som claymores, bouncing betties, C4 kan också.
Sen har vi flashbang (flashbang + recon är för övrigt sjukt bra i S&D) och concussion grenades, portabel radar, scrambler, smoke, trophy system. EMP Grenades går väl med i listan men jag vet inte hur de fungerar.

Sen kan man räkna in helikoptrarna som teamorienterade då de kan understödja en samt att jag skulle också vilja säga att de fordon man får styra, kan även understödja laget.

CoD är mycket mer lagorienterat än vad du försöker få det att framstå som.

Kul att du tycker det. Och hur många spelar så om du hoppar in på en server. Synd att konsol o cod generationen inte spelar så online då.
Men ha det så bra i spelet själv tycker jag det suger apröv vad gäller teamplay.
Det mesta handlar om sin KD och egna upplåsningar samt jaga kills.
Så teamplay .. glöm det i publikträsket. P12'or o fjortis fusk härskar så har lämnat cod långt bakom mig. Visst med några kompisar på tex TS kan det bli lite teamplay men spelets belönings system främjar inte team play.
BF serien däremot främjar ditt lag spel. Men BF3 är på väg mot en blandning av cod o BF tråkigt nog. Ärligt så blir det nog inget mer fps spel för mig. Cod eller BF upp till var o en antar ja.

Spelat iclan o ligor många år i BF2. Men det var då idag är fps långt från team tanken som fanns då. O cod lade grunden till fps som det är i dag.

wat, du kan ju inte säga att BF3 främjar laganda mer än CoD när de har i stort sett samma spelstil, samma grejer. BF3 har också unlocks, som man nästan enbart får genom att själv döda fiender.

1
Skriv svar