Medlem

Det är ett farligt läge att befinna sig i. Samtidigt som du inte vill ändra något som faktiskt funkar är det livsfarligt att stå still, göra det möjligt för konkurrenter att i den döda vinkeln bida sin tid och ta steget fram strax innan mållinjen.

Det där är säkert jätteintressant för investerare och kommersiellt ansvariga. Är det många investerare här idag? Räck upp en hand!


Har jag drabbats av PMA? Positiv Mental Attityd.

Medlem

alltså singelplayer.. aldrig varit med om maken!
Första uppdraget
1.mina squad medlemmar gick genom väggar/hinder kanske 5gånger.
2. Helikoptern flög igenom ett berg/kulle
Jag sprang för långt uppe på fabrikstaket och vart garanterat träffad av rotorbladen men tog noll skada (scriptat skit).

och nu kommer vi till andra uppdraget(ska man gråta eller skratta?)

1.Prova pausa när du sitter i bilen och titta sedan på hur bilen försvinner i bakgrunden i menyn.
2. ALLA står stilla i kö när en fil är helt tom?! (eller vad händer?)
3. nån kastar sten på rutan så att den spricker.. ut kliver man och rutan är hel
4.prova ducka och titta ner.. du har inga ben och du svävar fram
5. stå still och lyssna på dina squadmates prata om cheeseburgers och goat curry i 3min.
6. Spring före dom och se hur de teleporteras in
7. gå i fontänen som ska vara full med vatten.. grattis du är jesus som kan gå på vatten!
8. gå fram till vakterna som vaktar någon grind. de knuffar bort dig om du går rakt på dom, sen se hur du kan gå 1m åt höger/vänster och dom bryr sig inte ett skit
9. titta i fontänen på vattnet i trapporna.. stora fel i desigen, du kan t.ex se kaklet under vattnet som är där av någon konstig anledning med tanke på att vattnet är ju golvet/marken som tidigare nämnt. Se även hur vattnekanterna(?) ser ut i trapporna, bedrövligt.

jag spelade SP i kanske 30-45 minuter och allt detta dök upp, man märker hur de har stressat fram BF4 SP.
Dock är det ju så att jag köpte inte BF4 för SP utan för MP och det tror/hoppas jag har potential(det hade betan) men det har jag inte prova ännu.
Det kan låta som att jag har letat fram allt detta och det gjorde jag också efter jag hade sett fem utav dom första utan att bry mig speciellt men det sabbade hela spelkänslan.

sen är ju BF4 SP riktat till den extrema "MURICA!" pojken/flickan. tröttnat otroligt på detta både i film/spel

detta blev längre än vad jag trodde men jag blev sjukt besviken, spelar ingen roll hur grym grafik det är(vilket det verkligen är) när alla buggar/designfel väger över så otroligt.
ursäktar eventuella stavfel, orkar inte kontrolläsa

Medlem
Skrivet av stormense:
Skrivet av Haeken:

Tänkte dra några rader vad jag tycker nu om spelet.
jag har nu kört 5timmar genom Vpn:a från en koreansk server så jag kunde prova på det.
ni som gillade bf3 och känner att "JA MÅSTE HA MER" kommer nog säkert gilla detta!

mene däremot vad jag tycker är en bedrövligt fet känsla av arkaden har blivit mer som jag inte gillade. Det kändes så mycket mer hektiskt och full fräs framåt för att panga eller dö. (Kanske var så i trean också mene jag kanske har förträngt det.) Blev tyvärr trött på spelet nu efter dessa 5timmar som jag påmindes av alla timmar jag spelat bf3 och kände inget större steg mellan spelen som får mig att vilja spendera 200h+ igen som jag gjorde på bf3. Unlock systemet fann jag rörigt jämfört med 3:an också.

Pluset som jag gapade utav då?
Ni kommer helt klart tappa era byxor utav ljudet som vanligt! ljudet blir alltid bättre o bättre på bf-serien och det dynamiska godiset vart väldigt maffigt! Sen var det ju såklart väldigt vackert! BLING BLING**
Kändes verkligen också som att dom satsat mer på känslan på bössorna du håller i och det var grymt!

Singleplayern la jag ner efter 20-30min. din squad verkade villa komma under jorden hela tiden och det verkade som en "watch this explosion and dont care about the story" singleplayer. (Typ som i trean) så detta var inget för mig.
Men vad jag tror i alla fall så kommer ni BF fantaster gilla detta grymt och som är ute efter ett grymt multiplayer spel!

Detta är vad jag tycker efter dessa ynka timmar jag spelade åtminstone.

Också spelat men orkar inte koreaner på MP. Speat singleplayer lika länge men har ingen åsikt. Funkar bra i SP med ett Nvidia GTX 680. Man ligger och slirar på 60 FPS precis och sätter man på Fraps-inspelning dyker man till 40 FPS. Här är min inspelning och settings i BF4. Bättre kunde jag inte ställa in spelet.

https://www.youtube.com/embed/Llm4cjvLFcA

http://spacecloud.im/img/canibalskalle/bf4-settings.jpg

Du hade förmodligen fått ut mer fps ifall du hade en 120/144 hz skärm.

Medlem

Detta är de tråkigaste BF, inga riktiga närstrider som grandbazzar, att slåss i gränderna är oslagbart, känner man en dag inte för att springa runt, så kan man skjuta från sin bas, inga riktig bra sniper positioner, och stationära AA?? Herregud, att kliva in i en sådan har räddat mitt team flera gånger från att fienden inte kapar ett av våra flygplan eller att de står utanför basen och skjuter alla som spawnar.. JAG tycker att de borde ändra på det och ge oss bttre banor utöver de som är lovade som DLC

Inaktiv

Battlefield 3.5 (4) är ett grafikdemo och inte ett spel.

Medlem

Håller med... gäsp.

Som med BF 3 och ännu större lögner från Dice hoppar ur deras grodmunnar när de åter säger:
- Nu ska vi satsa även på Single Player.
Grafik-demo är just va SP är. Sedan att Dice dillar hit och dit är ju bara skrattretande. Håll käften och koncentrera er på Multi Player. Känner mig lurad igen.


Det var detta...

Inaktiv

Jag har spelat ca 15 timmar mp nu och tycker det är riktigt kul. Men jag stör mig på alla buggar, riktigt dåligt av Dice tycker jag. Ljud som försvinner är mest irriterande. Sp tänker jag inte ens starta, har ett tiotal ospelade sp-spel som garanterat är bättre.

Medlem
Skrivet av Tivook:

Ge mig Battlefield 1942 med samma motor.

Tror jag repeterat mig 50 gånger nu genom årens lopp faktiskt.

JA! Ge oss! eller ett annat ww2 spel i samma motor! enough with this new time sh*t!

Medlem
Skrivet av Tivook:

Tror jag repeterat mig 50 gånger nu genom årens lopp faktiskt.

LOL


Har jag drabbats av PMA? Positiv Mental Attityd.

Medlem

Hade j#kla stora förväntningar för battlefield 4. Egentligen är jag COD-boy men kör battlefield emellan då spelet är grymt. Men 4:an var en liten besvikelse. Grafiken på PS3 är så kass att det inte finns (för å vara battlefield) , laggar jämnt. Campaign var fruktansvärt dåligt, ospelbart. Jag tvingade mig att avsluta spelet då jag hoppades nåt spännande slutligen kommer dyka upp. Inte alltid önskan lyckas, tror jag. Och spelets slut "vad i helvete hände nu?!"- känsla, var det. Kort sagt. Början var bra. 3 % av spelet. 97 % av spelet är kass. Jag kunde inte ens avgöra om jag körde BT 3 eller BT 4. Ett spel som kommer å täckas av damm i hyllan. Ni har mitt ord: Ni kommer aldrig ha ett rum för "WOW" igenom hela spelet. Isf "wow vilket skit spel"

Inaktiv

BATTLEFIELD4 6/10:down:

Medlem

Var tvungen att gå in här och läsa din recension efter att ha läst den på Loading.
Såg ju även er grymma show igår och där nämndes ju denna recensionen lite kort.

Riktigt bra, jag är inte den som läser speciellt många recensioner, men hade så grymt roligt med BF3 (på Xbox) att jag sett fram mycket mot BF4 (PS4 för min del).
Blev lite förbannad över hur Loading motiverar BF4 så lågt betyg med hänvisning till singelplayer, känns inte rättvist då BF4 ju faktiskt är ett MP med singel som "bounus". Visst, jag hoppas att de gör en SP bättre nästa gång, eller kanske skipapr det helt. Men ärligt så kan jag verkligen njuta av ett bra SP och de har ju helt klart vad som krävs rent tekniskt så hoppas ändå att de lyckas få till det nästa gång.

Ska bli otroligt spännande att se vad Dice kommer göra med Star Wars Battlefront, hoppas det inte känns som ett moddat BF4 bara.

Medlem

Field of view: 70 ?!?!
Är du frisk pojk? Är det default? Att man ens kan sätta så lågt förvånar mig. Vad är min och max?

Medlem
Skrivet av woho:

Field of view: 70 ?!?!
Är du frisk pojk? Är det default? Att man ens kan sätta så lågt förvånar mig. Vad är min och max?

Min är 70. Max är 120.

Medlem

70 stämmer. Är trångsynt av mig.


Det var detta...

Medlem

Oro för framtiden, hehe.

Skriv svar