Red Dead Redemption 2, Officiella speltråden – Allmän diskussion / Guide / Spelare / Frågor

Tråddemonen
Testpilot
Red Dead Redemption 2, Officiella speltråden – Allmän diskussion / Guide / Spelare / Frågor

Historia

Red dead redemption 2 utspelar sig år 1899 i nordamerika, 12 år innan det första spelet intar sin historia. Man följer en bandit vid namn Arthur Morgan som tillhör ett gäng vid namn ”Van Der Linde gang” som är en grupp kriminella och utstötta från samhället. Van Der Linde gänget blir tvungna att fly med lagen i hälarna när en av deras kupper går helt åt skogen. I spelet får Arhur som huvudkaraktär se efter sina kompanjoner när deras resa tar dem igenom den Amerikanska vilda västern.

Världen

I Red dead redemption 2 så kommer spelare att få utforska en massiv värld där allt omkring spelaren har ett eget liv, det finns mycket att göra som att jaga, begå brott och interagera med omgivningen. Allt som görs inom spelet kommer att ha en reflektion på allt man gör och spelet i sig är ca 60 timmar långt om man bara följer huvudstoryn. Spelet ha 70 huvuduppdrag som är mer än vad första spelet hade på ca 60 story uppdrag och GTA V som hade 69, bortsett från spelets handling så kommer det finnas mycket att göra vid sidan av.

Van der Linde Gang (Medlemmar)

Dutch Van Der Linde är ledare för ett stort gäng av banditer och missanpassade personer. Dutch är Idealistisk, anarkistisk, karismatisk, beläst, väl livad. Men under all förtryck börjar Dutch att göra uppror för att inkräkta den moderna världen.

Hosea Matthews är en mästerlig svindlare, gentleman och tjuv, Hosea har varit Dutch's närmsta vän och hans högerhand i över tjugo år. Intelligent och snabbtänkt gör att han kan övertala nästan vem som helst.

Molly O'shea är en tjej ifrån Dublin och Dutch's kärlek för tillfället, Molly är överspänd och ett liv på rymmen börjar att trötta ut henne.

Susan Grimshaw är gängets obestridda boss och domare över rättvisa inom lägret, gänget skulle ha kollapsat för flera år sen om det inte Susan bestämde. Envis och bestämd, hon tolererar inget nonsens.

Pearson är gängets slaktare och kock, Pearson tjänstgjorde i marinen en kort period och gillar att prata om det. En högljudd, glad misär som är i förnekelse till hur hans liv har utspelats.

Micah Bell en man med brottskarriär och är även en lönnmördare, han är vild och oförutsägbar, men lever för spänningen.

Charles Smith är en relativt ny rekryt till gänget, Charles är tyst och tillbakadragen, men extremt kompetent i allt han gör och i praktiskt taget oslagbar inom slagsmål. En ordentlig och ärligt man som råkar vara dödlig.

Bill Williamson är en föredetta soldat som vart avskedad från armén, möjligen vanerad. Hetsig som han är, så uträttar han sina handlingar först och tänker i efterhand. Men han är tuff, dedikerad och alltid redo för strid.

Leopold Strauss härstammar ifrån Österrike, Strauss ansvarar för gängets ekonomi och sköter gängets utlåningsverksamhet. En seriös och opålitlig känslolös man, han har alla kvalifikationer som en lånehaj behöver.

John Marston var en gång ett föräldralöst barn som vart intagen till gänget utav Dutch när han var 12 år, John har alltid levt utefter sitt egna förnuft. Skarpsinnig, orädd och starkviljad, John och Arthur är Dutch mest stolta lärlingar.

Abigail Roberts är en kvinna som tidigare var föräldralös men som överlevde genom att arbeta inom lokala barer och bordeler i västra världen. Abigail är en stark och öppen kvinna som har sett mycket under sitt liv, hon vet också vad som krävs för att överleva mot alla odds.

Jack Marston är en ung pojke som har växt upp med gänget, alla har gjort sitt bästa med att skydda unga Jack från gängets alla skändliga handlingar, speciellt hans mor Abigail. Jack älskar allt som har med djur och natur att göra, och är vakad över alla
sina familjemedlemmar inom gänget.

Karen Jones är en kvinna som ofta svindlar rika män på sina pengar, hon är även känd för att sätta igång festligheter där hon i princip kan supa vem som helst under bordet. Modig och full av lekfullhet, hon älskar det kriminella livet och vill inte leva på något annat sätt.

Javier Escuella är en ökänd prisjägare och Mexikansk revolutionär. Javir hade ett direkt samtycke till Dutch's ideologier. Väldigt engagerad, passionsfull och lojal.

Tilly Jackson vart bandit vid 12 års ålder, hon var medlem i ett annat gäng innan hon gick med i Dutch's gäng. Kunnig, motståndskraftig och tillförlitlig. Hon kan ta vara på sig själv och är inte rädd för att säga vad hon tycker och tänker.

Uncle är en man som hänger på gänget och någon som alla har trevligt med. Uncle är alltid i närheten när en whiskeyflaska öppnas och försvinner lika fort när det finns arbete att utföra. Om han inte vore så underhållande så hade Dutch sparkat honom från gänget för flera år sedan.

Mary-Beth Gaskill är en snäll och vänlig ung kvinna, som gör henne till en perfekt kriminell. När folk inser att de har blivit lurad utav henne, så är hon redan påväg hem med deras pengar.

Lenny Summers är en ung man som har varit på flykt sen 15års ålder, efter att ha mördat de män som dödade hans far. Smart, välutbildad, kompetent och ambitiös, han är alltid redo att göra sitt jobb.

Josiah Trelawny är en välklädd uppträdare och svindlare, Trelawny är väldigt oförutsägbar men han är alltid pålitlig när det kommer till att ta reda på information.

Reverend Swanson är en föredetta präst som gick i förlust till fördärv, Swanson ändrade sin inställning helt jämtemot hans tidigare tro, om han inte hade räddat Dutch's liv, så hade inte gänget tillåtit honom att vara kvar.

Sean Macguire är en kaxig och ung irländsk tjuv och rånare som kommer växte upp med en lång familjehistoria utav kriminella och protesterande utav det politiska systemet. Han vill alltid lägga näsan i blöt och är väldigt självgod... ibland lite väl mycket.

Sadie Adler är en änka som är fast besluten på att få hämnd på de som mördade hennes man. Obarmhärtig och orädd, hon är fel kvinna att trampa på tårna, men väldigt lojal mot dem som hon älskar.

Arthur Morgan är Dutch's mest pålitliga och skickliga torped sen arthur var ung, livet som bandit är det enda liv som Arthur vet om. Skarp, lugn och skoningslös, men sitt egna samvete. Han är en man som får jobbet gjort.

Honor level

Honor level inom spelet är något som kommer att avgöra ifall Arthur är en god eller ond person, beroende på vilka handlingar spelaren bestämmer sig för inom spelet så kommer Arthur klassas som ond eller god, och hans rykte kommer även att ha en inverkan på NPCer som kommer antingen se Arthur som en snäll och trevlig person eller en grovt kriminell och frukta honom. Honor level går upp eller ner beroende på om man gör goda eller onda handlingar. Något som vi har sett inom det tidigare spelet, det finns även en trophy/achievement där man antingen ska vara fullt god eller ond för att låsa upp.

Hygien och hälsa

Inom spelet så kan man bestämma sig hur Arthurs hygien och hälsa skall hållas, Arthur kan bli smutsig och blodig om man inte ser efter honom med att få tvättade kläder eller ta bad och raka sig. Ifall han missköter sin hälsa så kommer han till slut att vara lortig och skäggig, NPCer har även en påverkan utav detta och kan se honom som vidrig ifall han är lerig eller frukta honom ifall han kommer in till en stad helt nerblodig. Mat kommer även att ha en effekt på Arthur, ifall han äter för mycket så kan han även bli fet. Om spelare missköter Arthurs hygien och hälsa så kan dina gängmedlemmar ingripa och ha ett möte om hur Arthur måste bada och raka sig allt mer.

Utstyrsel

Arthur kommer att kunna bära olika kläder, det är helt upp till spelaren själv vad Arthur ska bära för klädsel och hur han även skall se ut under spelets gång. Mycket utav klädseln kommer spelaren att kunna köpa i affärer där man kan gå igenom olika kataloger med en mängd utstyrslar.

Vapen och underhållning

Det kommer finnas en mängd vapen inom Red Dead Redemption 2 som revolvrar, gevär och pilbåge. Att bära vapen och skjuta är en del utav det hela, men spelare måste underhålla sina vapen med att rengöra dem och sköta dem. Ifall ett vapen inte underhålls på rätt sätt så kan vapnen låsa sig, så se till att putsa alla revolvrar så de inte slutar att fungera under en eldstrid. Det kommer även att finnas vapenhandlare i butiker där Arthur kan köpa sina vapen och även modifiera dem med hjälp av en vapensmed för att få fram de vapnen som spelare önskar sig. Vapen kan inte bara bäras utav spelare, spelare kan även ha vapen i hästarnas packning om man vill förvara vapen eller byta.

Camp

Alla läger som slås upp under spelet kommer att ha en mängd olika aktiviter och historier som spelare kan få uppleva, i läger kan man stärka sin relation till vissa karaktärer, man kan jaga med dem, göra kupper som bankrån och annat skoj som att spela kort och höra historier runt lägerelden för att veta mer om karaktärerna. Moralen kommer att märkas utav spelare, hur mycket alla uppskattar eller misstycker om Arthurs närvaro.

Städer och gränsområden

Inom Red Dead Redemption 2 så kommer såklart att städer tillkomma, här kan Arthur sälja och köpa en mängd olika saker, man kan se underhållande shower, blir utmanad på dueller, gå in på ett världshus och dricka sig full samt hamna i bråk, eller varför inte äta en god måltid och ta ett bad. Allt inom städerna kommer att interagera med spelaren och det är upp till spelaren vad man vill göra inom de städer som har en mängd saker att erbjuda.

Valentine är en stad för boskap som auktioneras bort, detta gör att handelsmän, bönder, cowboys, hasardspelare, banditer och prostituerade samlas i staden.

Annesburg är en stad som grundas kring kolgruvor. Det är inte lätt att vara gruvarbetare och ha familjer inom Annesburg, staden har utvunnit kol som har skeppats upp och ner längst Lannaheche floden i nästan ett sekel. Arbetsmiljön är hemsk för en låg lön och många män har gått miste om livet i gruvorna.

Saint Denise är en viktig inkörsport till Nordamerika med en handelsväg som löper längs landet, livliga staden Saint Denis är en smältdegel av kulturer och folk, där affärsmän och societeter, sjömän, arbetare, tiggare och tjuvar alla lever sida vid sida.

Mount Hagen är en av de mer kända toppar i den snöiga Grizzlies av Ambarino, Mount Hagen torn ovanför Sjön Isabella väster och Beartooth Beck i öster, som ger de viktigaste passera genom den västra bergskedjan och går upp med Dakota Floden söderut.

Rhodes är prim och korrekt på ytan, spänningar och korruption springa djupt i den Södra staden Rhodes, som i år har fångas i korselden mellan Braithwaites och The Gray, två stridande plantage familjer.

Strawberry var lite mer än en liten timmer stad fram till ankomsten av sin nya borgmästare, en East Coast excentrisk, som är besatt av att omvandla den till en kulturell ledstjärna för rika turister, mycket till förvåning av lokalbefolkningen.

Lagras är en liten, avlägsen koloni i träsket Bayou Nwa, Lemoyne, folk i Lagras lever självförsörjande för det mesta, de tjänar lite pengar här och där från fiske och fungerar som guider för resenärer som önskar att navigera i regionen.

Djur

Inom Red Dead Redemption 2 så kommer det finnas ca 200 olika djur att jaga och skåda, det kommer finnas allt möjligt från olika fåglar, hjortar, alligatorer, ormar, ödlor och allt man kan tänka sig att finna inom vildmarken. Det kommer även att finnas 19 olika hästar att jaga eller tämja.

Hästar

Det kommer att finnas 19 olika hästar inom spelet som Arthur kan ha som kompanjon, inom spelet så kommer hästarna att ha en stor betydelse och alla hästar är anpassade efter sin egen fysik, dvs. att det finns arbetshästar som kan bära och dra mycket vikt och det finns t.ex. hästar som har bättre anpassning för smidighet. Hästar kommer att pysslas om och Arthur kan även lära dem tricks för bättre manöver under eldstrid och kupper. Dör en häst inom spelet så kommer Arthur att förlora hästen och då måste Arthur skaffa fram en ny om han inte har fler vid sidan av. Varje häst kommer Arthur att ha en unik relation till.

Jakt och fiske

Inom spelet så kommer jakt och fiske att vara en stor del i de öppna landskapen, Arthur kan jaga och fiska för att flå djur eller ta med sig dem till sina läger för att öka sitt gängs moral och uppskattning. När spelare jagar så kan man använda sig utav antingen skjutvapen eller pilbåge för att ha ihjäl djuren, överlever djuren ett skott eller pil så kan spelare spåra djuren efter att de har sprungit iväg, tänk på att Arthur och hans häst inte kan bära allt för mycket och det gäller att tänka sig för när man prioriterar sin kapacitet.

Fiska kan vara ett lättare alternativ för att tillförse med föda, kasta ut en lina när du är ute och fiskar själv eller med någon närstående kompanjon, det kommer finnas ett flertal fiskar och alla fiskar kommer att ha sin egen smak utav bete och sin egen vikt beroende på hur stor fisk man vevar in. Allt gods man får efter att ha flått ett djur kommer att kunna säljas i affärer och även så kommer man att kunna tillverka olika ting beroende på vad för material man samlar på sig, tjäna en slant på läder och andra värdesaker som vildmarken kan erbjuda.

Dead Eye System

Dead Eye är något vi har fått uppleva inom det tidigare spelet, Dead Eye är något som underlättar eldstrider i svåra situationer där Arthur kan slöa ner tiden och markera ut sina måltavlor för en snabb och dödlig skottlossning. Dead Eye kommer även att visa var de dödliga punkterna kring levande NPCer som huvud, hjärta eller varför inte pungen.

Eldstrider

Något som Rockstar har finslipat sen det tidigare spelet är ett smidigare system inom eldstrider, spelare kan byta snabbt och smidigt mellan vapen när striderna pågår för snabba skottlossningar mellan gevär och revolvrar. Ett exempel är om man skjuter med ett gevär och måste ladda om så kan Arthur snabbt dra upp en revolver för ytterligare skott medan han håller det urladdade geväret i en utav sina händer.

Brott och rån/Bekämpa brott

Inom Red Dead Redemption 2 så kan Arthur lätt anpassa sin spelstil mellan den laglydiga eller den grovt kriminella. Arthur kan själv avgöra vilka sida utav lagen han vill stå på. Det kommer finnas mycket kupper att göra, man kan råna banker, affärer, förbi passagerare eller tåg. Många gånger kan mord även tillkomma om man vill bli fruktad utav de civila, men det finns såklart konsekvenser att begå kriminalitet då man kan bli efterlyst utav prisjägare och sheriffer. För de som vill vara laglydiga så kommer det att finnas efterlysta kriminella som Arthur kan jaga eller döda för en belöning, detta kommer såklart att minska världens kriminalitet inom spelet. Spelaren kommer även att få bestämma hur spelet skall sluta utefter vad spelaren själv känner att Arthur skall göra.

Multiplayer

Såklart så kommer vilda västern inte ta slut vid Arthurs historia, spelare kommer att få skapa sin egna karaktär och inta världen online med andra spelare. Det kommer finnas en mängd hästar för spelare att införskaffa, ordna vapen, begå brott, skjuta hej vilt och det kommer även att finnas läger där spelare kan koppla av och även uppgradera inom multiplayer.

Multiplayer kommer att släppas som beta vid release utav spelet, alla spelare som äger spelet kan spela betan.

Trophies/Achievements

Trophies har läckts på nätet för alla att se vad som skall uppnås inom spelet, det kommer att finnas 52 trophies/achievements att uppnå. Trophies/achievements som låser upp efter storyuppdragen är "hidden" som gör att man inte skall bli spoilad. Jag kommer att posta listan för trophies här i tråden, men det är ingen spoiler som kommer att förstöra för oss som vill spela igenom spelet, det finns lite ledtrådar på spelsystemet, men annars är det ingen fara. Varsågoda!

Legend of the West
Platinum

Lending a Hand
Silver
Complete all optional Honor story missions.

Best in the West
Gold
Attain 100% completion

Gold Rush
Silver
Earn 70 Gold Medals in Storymissions

Friends WIth Benefits
Bronze
Complete a Companion Activity in each camp.

Hobby Horse
Bronze
Play all mini games.

Breaking and Entering
Bronze
Recover the stash from 4 homesteads

Artificial Intelligence
Bronze
Discover the fate of Marko Dragic

Take From the Rich
Bronze
Rob or loot $250.

Give to the Poor
Bronze
Donate $250 to the gang tithing box.

Pony Up
Bronze
Spend $5000 across all shops.

Extreme Personality
Bronze
Reach maximum or minimum Honor level.

Western Stranger
Bronze
Complete 10 Stranger mission strands.

Bountiful
Bronze
Survive 3 days holding a bounty of $250 in all states.

Collector’s Item
Silver
Complete one of the Collectable strands.

Errand Boy
Bronze
Deliver 5 camp companion item requests.

Self Sufficient
Bronze
Craft 30 unique items in Story Mode.

Skin Deep
Bronze
Skin every species of animal in Story Mode.

Zoologist
Bronze
Study every animal across all states in Story Mode.

It was THIS Big!
Bronze
Catch a fish weighing at least 16 lbs (7.3 kg).

Locked and Loaded
Bronze
Upgrade each available component for a single sidearm or longarm weapon.

Grin and Bear it
Bronze
Survive 18 bear attacks and kill the bear each time in Story Mode.

Trusty Steed
Bronze
Reach max bonding level with a horse.

Breakout
Bronze
Red Dead Online: Complete the intro

Series Major
Bronze
Red Dead Online: Take part in a Series

Gun For Hire
Bronze
Red Dead Online: Accept 10 Free Reoam missions from characters around the world.

Eventful
Bronze
Red Dead Online: Play 5 Free Roam Events.

Buckle Up
Bronze
Red Dead Online: Achieve 5 gold belt buckles from awards.

The Real Deal
Bronze
Red Dead Online: Achieve MVP 3 times (in a round with at least 4 players)

Horses for Courses
Bronze
Red Dead Online: Concurrently own 5 horses.

Getting Started
Bronze
Red Dead Online: Reach Rank 10.

Notorious
Gold
Red Dead Online: Reach Rank 50.

All’s Fair
Bronze
Red Dead Online: Successfully counter a rival Posse’s Free Roam mission.

Home Comforts
Bronze
Red Dead Online: Purchase 5 camp improvements.

Interaktiv karta

Det finns interaktiv karta för spelet som vi kan läsa och få tips utav. Följ länkarna under bilden för att ta del utav kartorna.

Vi tackar vår kära medlem @Zontos för tipsen om kartorna!

https://rdr2map.com/
https://www.ign.com/maps/red-dead-redemption-2/world

Tråden kommer att byggas på inför release och efter release.

Moderator | Testpilot

Spelar i vanlig ordning inte Rockstars titlar men det här ser riktigt intressant ut.


signatur

Testpilot & Twitter
Personbeskrivning: "Han är stygg över alla gränser" - Gustav Höglund
Personbeskrivning 2: "Man kan lita på uber" - Joakim Bennet
Det råder lite tvivel ovan, men jag luktar gott i alla fall.

Tråddemonen
Testpilot

@uberpwnage2.0: Det kommer allt mer innehåll, fann lite källor på achievement och trophies till spelet som kan postas utan spoilers då allt story relaterat är gömda trophies och achievements.

Releasehästryttare

De har inte visat upp microtransaktionerna än, skall bli spännande och se hur mycket folk kommer försvara dem bara för att det är ett Rockstar spel.

Tråddemonen
Testpilot

@Devan: Det tror jag är oundvikligt, lär säkert komma något med att man kan äga salooner eller liknande som bas.

Medlem

Än finns det hopp om ett dugligt onlineläge. Rockstar San Diego gjorde ett bra jobb med 1:a spelets multiplayer och så länge dem inte tar för många idéer från Rockstar North kan man förvänta sig åtminstone bättre resultat jämfört med GTA Online.


signatur

Gamla kära datorer som skräpar runt i huset: Gateway 2000 P5-90, Dell Optiplex GXPro, Compaq Deskpro 386, Compaq Deskpro EP 6400, Dell Dimension XPS B1000r, Fujitsu Siemens Scaleo 600 (Athlon XP 3000+) etc.

Tråddemonen
Testpilot

@Banzeken: Håller tummarna på att det blir en allt mer interaktiv upplevelse inom online läget, GTA online var alldeles för rörigt och kaosartat för min smak.

Tråddemonen
Testpilot

Rockstar kapade tydligen 5 timmar utav spelets innehåll.

https://www.vg247.com/2018/10/15/how-long-is-red-dead-redempt...

Redaktör
Ponny

Herrejösses, det är bara tio dagar kvar! Den här helgen är sista helgen innan releasen. Det känns rena rama sci-fi:n att kunna skriva något sådant.


signatur

En Bamseponny av folket

Tråddemonen
Testpilot

@Fredrik Eriksson: Haha förstår det, det känns underligt när ett efterlängtat spel snart släpps.

Medlem

Väldigt imponerande första inlägg.

Men lite kritik mot trådnamnet Red Dead Redemption 2, Officiella speltråden – Allmän diskussion / Guide / Spelare / Frågor. Tycker Red Dead Redemption 2 - speltråden hade räckt. Kort och koncist. Det är underförstått att man diskuterar allt om RDR2 i tråden.

Medlem

Ja nu är det inte långt kvar! Jag har till och med tagit ledigt i två dagar så att jag kan vara osocial och bara spela ^^

Någon som råkar veta om man kan skicka tillbaka ett spel man har förbokat? För om Webhallen som jag bokat det hos inte ser till att jag får det den 26/10, så måste jag köpa det på Playstation-Store, för jag vägrar sitta och vänta en hel helg...

Medlem

Har förbeställt ultimate edition av spelet där det ingår en karta. Förhoppningsvis funkar den bra i kombination med exploration mode har under senaste månaden blivit lika peppad på detta som jag brukar bli av Rockstars spel.
Bara 10 långa dagar kvar...


signatur

PSN: MrOakenborn

Medlem

Förutspår skyhöga betyg och total tystnad gällande spelets bilduppdatering, som vanligt när det gäller spelpressen och Rockstar. ¯\_(ツ)_/¯

Medlem

Fan vad snabbt tiden går. Måste se till att laga min TV innan nästa helg

Medlem

Hallå, har ingen PC version blivit utannonserad?


signatur

Lorem ipsum dolor sit amet

Medlem
Skrivet av kebbe:

Förutspår skyhöga betyg och total tystnad gällande spelets bilduppdatering, som vanligt när det gäller spelpressen och Rockstar. ¯\_(ツ)_/¯

Det är lite larvigt med spelpressens Rockstar recensioner. GTA V har 97/100 på Metacritic och det är alldeles för högt enligt mig. User score är närmare verkligheten med 83/100. Nu kan RDR2 vara värt riktigt höga betyg ändå, men GTA V är det inte (och inte heller GTA IV för den delen).

Releasehästryttare
Skrivet av Kleptoman:

Hallå, har ingen PC version blivit utannonserad?

Räkna med minst två års väntetid.

Avstängd
Skrivet av kebbe:

Förutspår skyhöga betyg och total tystnad gällande spelets bilduppdatering, som vanligt när det gäller spelpressen och Rockstar. ¯\_(ツ)_/¯

Vissa av oss skiter totalt i bilduppdatering, vi vill bara spela bra spel!


signatur

PS5 och inget annat.

Medlem
Skrivet av breahl:

Vissa av oss skiter totalt i bilduppdatering, vi vill bara spela bra spel!

Det vill jag.också.
Därför har jag sett till att ha ett spelbibliotek som nubhåller.minst 12 månader så man sen kan skaffa red dead redemption 2 ultimate edition till pc

Spel är bäst och spelas bäst på pc, iaf den här.typen av spel


signatur

🇸🇪 VR Sverige Discord server
https://discord.com/invite/avnhs6mgjc

Avstängd
Skrivet av Molotov:

Det vill jag.också.
Därför har jag sett till att ha ett spelbibliotek som nubhåller.minst 12 månader så man sen kan skaffa red dead redemption 2 ultimate edition till pc

Spel är bäst och spelas bäst på pc, iaf den här.typen av spel

Det är gjort för konsol så där har du fel.


signatur

PS5 och inget annat.

Medlem

Riktigt bra skrivet! Lärde mig en del nya saker faktiskt! Vi ses i online delen sen @Zimpan!


signatur

Man mår bra av Apple produkter!

Medlem
Skrivet av breahl:

Det är gjort för konsol så där har du fel.

På vilket sätt är spelet gjort för konsol och på så vis skulle vara bättre?

Nämn.gärna andra spel du anser är samma

Var GTAV gjort för konsol och bäst på konsol? Spelet är bättre, presterar bättre och lever vidare på pc


signatur

🇸🇪 VR Sverige Discord server
https://discord.com/invite/avnhs6mgjc

Tråddemonen
Testpilot

@DKvarn: Tackar Kvarn! Det lär vi nog göra.

Medlem

Dutch Van Der Linde känns inspirerad från Billy The Butcher från Gangs of New York, både till utseende och personlighet.

https://vignette.wikia.nocookie.net/villains/images/9/90/4111...

Medlem
Skrivet av Devan:

Räkna med minst två års väntetid.

Jag tror det blir kortare tid denna gång. GTA V släpptes på Xbox 360/PS3 först, sen kom det till PS4/XBO, sen till sist kom det till PC. Eftersom RDR2 bara släpps till PS4/XBO kanske vi får se PC-versionen redan om ett år. Men det är bara en gissning förstås.

Avstängd
Skrivet av Fulci:

Jag tror det blir kortare tid denna gång. GTA V släpptes på Xbox 360/PS3 först, sen kom det till PS4/XBO, sen till sist kom det till PC. Eftersom RDR2 bara släpps till PS4/XBO kanske vi får se PC-versionen redan om ett år. Men det är bara en gissning förstås.

Nej om ett år kommer den på PS5.


signatur

PS5 och inget annat.

Medlem
Skrivet av breahl:

Nej om ett år kommer den på PS5.

Jag tror mycket beror på AMD och deras 7nm kretsar. Sen kommer konsolerna som ett brev på posten med en 7nm AMD APU. Men med tanke på problemen Intel har med 10nm kanske det inte är så givet att vi får se high power APU från AMD jättesnart. Men kanske har TMSC gjort ett ryck och gått om Intel. Low power 7nm från TMSC kretsar dök nyligen upp med Apples kraftfulla A12 i deras nya mobiler.

Medlem

Inte läst ett skit av vad ni skrivit om detta spel.
Vill inte veta något i förväg. Fattar inte varför så många vill ha info om allt i spelet innan de får spela det.

Tråddemonen
Testpilot

@JaoL: Kan vara kul och veta vad spelet erbjuder. Samt att spelet i sig har ganska advancerade system som kan vara krångligt att förstå sig på om spelet inte erbjuder en fulländad tutorial.

Skriv svar