Need for Speed: Carbon filmat

Robot
Medlem
Need for Speed: Carbon filmat

Humm.. bilspel på Wii? Kan bli intressant.


signatur

Fueled by coffee.

Inaktiv

Såg najs ut på Wiin

Medlem

Hur kan du tycka det? Såg ju riktigt tråkigt och känslolöst ut på wii ( Säger inte att PS3 versionen var bättre). Att dem sedan tvunget ska visa hur kul det är att styra när man redan med 99% sannolikhet förstår hur man kommer att styra gör bara trailern ännu sämre.

Inaktiv

Jag tycker precis vad jag vill, å hör sen. Å sedan kan vi ju skippa alla framtida trailers som visar hur man spelar, vi har ju sett det förr?

Medlem

Ja det börjar bli lite tjatigt efter som att det är med i ALLA wii-filmer. Sen så suger spelet så det blir inte bra även om man placerar det på en så kraftfull konsol som ps3. Körkänslan påminner om rock n' roll racing på snes.

Inaktiv

Det speciella med Wii är ju speciellt kontrollen, därför har man med den i varje video. Det speciella med Ps3 är grafiken, därför har man fin grafik i trailers, vad är det som är så svårt att förstå?

Medlem

Vad är så speciellt med hur man styr NFS:Carbon när man antagligen kan styra det på exakt samma sätt på PS3? Känns som Nintendo redan tjatat ut det här med den speciella kontrollen redan med tanke på alla trailers.

1
Skriv svar