Inlägg av Toffelfabriken

Inlägg som Toffelfabriken har skrivit i forumet

Jag vill ha en nyckel. Pretty please

Jag vill ha en nyckel!

En nyckel skulle jag inte säga nej till.

Självfallet PlayStation Controller. Kan ett verktyg för att både köra över tokenergiska Hare Krishnas och besegra karatelökar i rapp-dueller vara något annat än oslagbart?

Skrivet av hunden:

Lust att förklara eller vet hur stationerna fungerar? är det färdiga "mallar", typ liten station 1 och megastation 2 som man kan ha i spelet eller kan man bygga ihop block/byggstenar och skapa en i princip unik och hur stor station som helst? tänker att det blir tråkigt om alla stora allianser har samma station annars. Vad gör man på/med en station förresten? lagrar råvaror?

Just nu är systemet med stationer på väg att designas om, men det nya systemet som delvis redan introducerats bygger på att man kan placera ut färdigbyggda stationer i storleken medium, large eller XL, baserat på hur mycket funktionalitet man vill ha och hur mycket pengar man vill bränna. Sen kan man välja att utrusta stationen med olika moduler, t.ex. missiler och annat combat-relaterat, eller typ en marknad eller moduler som ger bonusar till industri och liknande. Vad man kan göra på stationen beror lite på storleken, men i de minsta kan man i alla fall docka sitt skepp, förvara andra skepp och moduler och producera saker och sånt. De större kan ha en marknad så man kan trade:a, och så gör de också att man kan docka större skepp. De största skeppen i spelet, titaner, kan exempelvis bara docka i de allra största stationerna. Sen är de större stationerna mycket svårare att förstöra, så de funkar lite som fästningar också.

Skrivet av jehuty:

Kan absolut ingenting om EVE så min fråga är hur kan man sno rymdskepp och hela rymdstationer? Behöver man inte typ en... Bilnyckel?

Det som The Judge stal förvarades i hans företags och alliansens gemensamma hangar och wallet, som endast han och några andra högt uppsatta hade tillgång till. Sen eftersom han var så högt uppsatt hade han access till särskilda funktioner inom företaget, däribland möjligheten att föra över äganderättigheten av en station till ett helt annat företag som bara han har tillgång till.

Finns några detaljer som jag tror ni har missat. Circle-Of-Two är inte den största alliansen, som står i rubriken; den största är nästan 10 gånger större än Circle-Of-Two om man ser till medlemsantalet. Sen stal The Judge en biljon ISK, inte en triljon. Lite småviktig detalj då det inte ens finns en triljon ISK i spelet

Skrivet av Stelefan:
Skrivet av Bunisher:

Rätt säker på att detta är emot både Blizzards och CCPs ToS. Skulle vara försiktig med detta om jag vore du (och alla andra som funderar på att göra detta).

Och?

Och

Skrivet av FZ ToS:

1.4. Tredjepart
I de fall inlägg behandlar en tredjepartsprodukt skall även de regler som finns stipulerade för den specifika produkten, av den tredje parten, ofta omnämnt som EULA (End User Licence Agreement) eller NDA (Non-Disclosure Agreement), beaktas. Det betyder att vi inte tillåter att du diskuterar ditt deltagande i ett betatest av ett spel som omfattas av ett EULA eller NDA.

Skrivet av EVE Online EULA:

B. Selling Items and Objects
The buying, selling or auctioning (or any attempt at doing so) of characters, character attributes, items, currency, or objects, whether through online auctions, newsgroups, postings on message boards or any other means is prohibited by the EULA and a violation of CCP's proprietary rights in the Game.

Din Star Wars: Battlefront-kompanjon är redo

Trodde först det stod "Battlefront-kampanj". The disappointment is real.

Skrivet av anon_119148:
Skrivet av Toffelfabriken:
Skrivet av anon_119148:

Vapnerna i Star Wars = Random bokstav eller två tillsammans med några siffror efter och eventuellt en bokstav i slutet.

Till skillnad från vapen i verkligheten, menar du?

Nu kanske det där bara är namnen på modellen men är det ingen tillverkare? T ex Colt M4A1?

RT-97C, A280 och några andra är exempelvis tillverkade av BlasTech Industries. De två andra stora vapentillverkarna är SoroSuub Corporation samt Merr-Sonn Munitions, Inc. (Wookieepedia räddar dagen)

Skrivet av anon_119148:

Vapnerna i Star Wars = Random bokstav eller två tillsammans med några siffror efter och eventuellt en bokstav i slutet.

Till skillnad från vapen i verkligheten, menar du?

Brorsan visade detta för bara några dagar sen, och det såg verkligen coolt ut, så att vinna vore riktigt ballt.

Tackar, tackar

När jag såg rubriken så trodde jag först att det handlade om en bebis som lirat igenom spelet.

Jag tycker personligen att grafiken ser riktigt snygg ut. Det är en enorm förbättring över Fallout New Vegas. Även om man i trailern kunde se att grafiken inte nödvändigtvis är "next gen", så tycker jag definitivt att det är snyggt nog. Dessutom är det ju gameplay som avgör hur bra ett spel är, inte grafiken.

Ni vann biljetter till Gamers Night!

Grattis till vinnarna

Tack för tipset

Skrivet av Chris1337:

Förresten @Toffelfabriken. Är det du som är "Lime1998"?

Det skulle det mycket väl kunna vara

Ett annat förslag som jag kom på vore att fixa så att reklamen läggs längst upp på skärmen istället för längst ner. Det händer nämligen ibland att jag råkar trycka på reklamen av misstag, vilket kan bli lite irriterande när man sitter och lirar.

Jag kan förstå om du har ont om pengar men jag rekommenderar inte att försöka sälja ditt Steam-konto, eftersom det går emot Sektion 1 av Steam Subscriber Agreement, där det står: "You may not sell or charge others for the right to use your Account, or otherwise transfer your Account, nor may you sell, charge others for the right to use, or transfer any Subscriptions other than if and as expressly permitted by this Agreement (including any Subscription Terms or Rules of Use)", som kan hittas på http://store.steampowered.com/subscriber_agreement så om Valve får nys om det så lär de nog bara stänga ner kontot.