Inlägg av kallandes

Inlägg som kallandes har skrivit i forumet

Skrivet av Ftmch:

Mitt SWAT-team (och jag) överlevde sitt första uppdrag precis. Ett gäng skurkar hade stormat en mack. Har mest kört enstaka uppdrag tidigare i Early Access och testat Co-Op nån gång, men karriärsläget känns jävligt lovande än så länge, extra stor press att försöka hålla sitt team vid liv. Har också saknat såna här spel, växte upp med Rainbow Six och Swat 3.

Rainbow Six: Rouge Spear (1999) var grymt. Även 3:an var väl ok, med Raven shield DLC. Sen blev det ren aracad av dessa. Tror dom grävde Rainbow six grav pga det. Samma med Ghost Recon (även om jag gillade Wildlands). SWAT 3, och 4 var jävligt bra. 4:an lever vidare fortfarande med Elite Force mod https://www.moddb.com/mods/swat-elite-force Hänger ju inte med RoN grafikmässigt någonstanns, men kul ändå.

Det ska komma mer gratis uppdateringar säger utvecklarna, nice säger jag

Skrivet av memorycard:

Hur funkar såna här gratisevenemang? Måsta man ladda hem hela spelet? Kampanj och allt?

Det kommer ut en demo version imorgon då för nu när jag kollade så finns inget att ladda hem gratis så man är klar.

Alla jä*la uppdateringar till tidigare MW är på runt 30 GB, även om det bara är någon mindre patch. Så jag har slutat uppdatera skiten, och spela! Då har jag ändå +500 Mb via WIFI, eller +600 Mb via kabel om jag orkar plugga i den

Varför i hela friden skulle någon vilja testa det? även om det är gratis några dagar?

Själv förväntar jag mig en fet recension kl 19:00 av det förmodade GOTY spelet RoN, när det släpps då

Nu får dom ju stå där med skammen

Ready or not var väl det enda intressanta, enligt mig då!

Skrivet av Bojkott:

StarEngine bygger Lumberyard, som i sin tur är en modifierad version av CryEngine. Starfield drivs av Creation Engine.

Var det inte något bråk om detta för några år sedan? Mellan CryTech och de som gör SC? Om motorn?

Senare Cod´s kampanjer har väl aldrig varit mästerstycken på det viset. De första COD spelen 1-3 hade ju minnesvärda kampanjer. Det var väl dock innan MP blev något stort, och utvecklarna kunde sluta bry sig om AI. På senare år har jag gillat Black ops 2 mycket, WW2 skapligt, MW1 mycket, och MW 2 litegrann. Har som många andra bara köpt för SP. När man kört igenom kampanjen, har man sina favvobanor. Som man kan köra om, och om igen

Lär inte köpa detta!

Undrar om utvecklarna faktiskt förstår, att det är ganska många som köpt CoD enbart för SP?

Det var där sagan startade år 2003! Som en verklig konkurrent till Medal of Honor: Allied assault (år 2002), med en grym kampanj!

Ready or Not bör komma in på årets lista, utan datum. Då utvecklarna skrev så här 20/10

"Our new evidence collection system and updates to pre-existing maps should make your playthroughs more enjoyable and enhance replayability.
These opportunities deliver you a cohesive gameplay experience which interfaces seamlessly with our storyline, all coming together for our anticipated 1.0 release towards the end of this year!"

Haha, jag som stänger av musiken i alla spel innan jag rör grafikreglagen.

Skrivet av Wakkaah:

Har du testat alla 12?

Alla vanliga, inga mobilvarianter. Men jag köpte ettan, och sen har det rullat på. En spelde jag nästan igenom t.o.m. När man var i London, minns inte namnet. Senaste 3,4 är i backloggen. Startade Odyse eller vad den hette, men hade för dålig dator vid tillfället.

Aldrig gillat AC, även om jag köpt alla Har väl alltid haft hopp om att nästa ska bli bättre

Jag bör stängas av från quiz i två år, då jag fuskade! Fick 7/10 utan.

Inte för att jag är jättetaggad för PL. Men om datorn fixar det, lär man väl köpa det till backloggen ändå Har bara kört igenom träningen på CP 2 gånger. Och som mest första timmen efter. Trots att jag haft det sen 6 månader efter släpp Tror jag kom av mig helt, av allt dåligt där i början.

Ingen aning vad som gäller? Jag har en Intel 9900K kör dock endast 4,8Ghz allcore, klararade 5,2 allcore vid tester när den var ny! Men då kunde fläktarna låta mycket ibland (och vem vill det?), med en Corasair H115i 280mm AIO. Hör aldrig fläktarna från denna (i de 4,8Ghz jag kört sen ny)! RTX 4070 kort, 32 GB 3200 Cl14. Och ett bra ventilerat stort Phanteks eclipse p600S chassi.

Där dog allt intresse för min del

Det jag fastnat mest i var S.D.I från Cinemaware, från 1986. En riktig nagelbitare då, och Cinemaware gjorde grafikporr enligt den tidens standard. Har aldrig fastnat för Rymden efter det. Även om jag testat ME 3, och Andromeda. Dead Space 1, och 3?. Båda Star Wars BF. Freelancer, som förvisso var ganska bra. Wing commander 3.

Jag har Elite Dangerous sen 2020 på min backlogg, kommer säkert testa det efter att ha sett någon cool rymdfilm

Starfield lockar dock, får väl patchas upp lite i nåt år först.

Var väl extra sporrande för Svenska laget, efter att Norge kallade vårt 1-0 mål mot Japan, för VM historiens fulaste mål! När det var så underbart, och vackert!

Superöjd. Var bara FC primal jag kunde svaret på, alla andra chansade jag på 😃

Ovanligt CPU krävande spel. Tiden börjar ta ut sin rätt rent grafiskt nu mer också. Upplevde det som väldigt snyggt open world, när det kom. Arma 4 behövs nu! Dock lär det nog vara några år bort, med tanke på status i Reforger.

Skrivet av heady89:

Jag hade gärna tagit ett bra Single-Player där du spelar som tysk i olika scenarion under ww2. Det behöver inte ha det minsta med att pusha ideologin att göra, och hade varit lite mer unikt på området.

Det har vågats inom film/serier men inte inom spel på någon högre nivå. Eller ptja, Coh3 och BFV stories men det är alltid med en enorm ursäktshistoria så man har något att falla på ifall folk börjar skrika och fantisera om att de vurmar för nazism. Första CoH-expansionen där du kör som tysk ~2006/7 var betydligt mer mogen mot sin publik.

Apropå intressanta händelser att göra spel på, Battle of Castle ltter är skapligt unik med tyskar och amerikaner stridande på samma sida.

Iron Front: Liberation 1944. Där finns Tysk, Rysk, och Amerikansk kampanj. Bygger på Arma 2 motorn, med alla dess för/nackdelar. Och lite ålderstiget idag. Men jag kör lite egengjorda slag där fortfarande ibland. Alla kampanjerna är redan spelade. Amerikanska var DLC. Lär inte kosta många kronor idag