Inlägg av kjellekofot

Inlägg som kjellekofot har skrivit i forumet

1

tycker kvalite´n är helt okey!

Skrivet av Greenz:

Sådär går det när man släpper ett sånt spel till så gamla grafiska delar. Nej, de kunde har skippat konsol versionen helt tills ps4 och xbox one hade kommit. Knappast lång tid tills dess ändå.

de fick ju ändå in 5 miljarder sek första dygnet, hade väl svidit i ägarna att skippa de gamla konsolerna ^^

men annars får man koppa sin pad mot en monitor å köra kartan så istället så man har den på sin monitor bredvid iaf så borde dom ju fixa så vi pc spelare kan ha det på 2 skärmar annars är det ju rent av dåligt.. eller har ea/dice börjat sälja pads nu oxo?

Serien var ju inget underverk men såg hela serien rätt nyss oxå! 3 yxor av 5 möjliga knivar..hade kunnat få 4 svärd om inte var så löjligt

haha så sköna lirare detta är! är inte en van FZ besäkare men gillar dem skarpt!

handlat från g2play.se över 2år nu.. ingen anledning köpa av steam då ja bara går till steam och skriver in cd-keyn... har tjänat flera tusen på detta...

har köpt ca 8 spel från g2play.net , och en gång från greenmangaming eller vad det hette! funkade utan problem! får alltid nyckeln inom en kvart har nu förbeställt moh warfighter får se om det är någe bra !

Kan man bara köpa dessa uppgraderingar via Xbox och Ps3 ? skulle vilja köpa alla vapenuppgraderingar i bf3 PC :/ har ej låst upp sista haglet och sista assaultbössan... akulle aldrig falla mig in köra Squad deathmatch eller vad de är man skall köra försökt 10matcher och bara hamnat i "sniperliggaochcampalag" hittils.. iof kan ja låsa upp hagelbössan men den vill ja ej ha det är sista assault-vapnet ja är sugen på

kul iaf folk med 7år gamla datorer kan spela det

synd att konsolifieringen även nått spel som diablo serien bara wow och sc2 osv kvar på listan

Börjar ju vara normalt och blir endast värre och värre för oss PC spelare :/ men vi får hoppas att Konsolerna får sig en rejäl boost då dem släpper Ps4 och Xbox 720 så behöver inte spelen bli så handikappade bara för det är stenålder i de små lådorna.. men då tar det några år så är vi där igen får väl hoppas de släpper fullt mus-stöd till konsol så skulle PC marknaden försvinna iaf inom gaming .. men antar microsoft ej vill detta men Sony kanske ?

Dem vill tro att man blir terrorrist av att spela TV-spel , jag tror att visst av 1miljon barn som spelar dataspel kan ett par bli aggressiva och dropkicka läraren, MEN av denna miljon hur många av dem barnen "räddas" från missbruk,kriminalitet, osv osv när dem väljer umgås med "dataspels killarna" ist för umgås med de värsta lirarna som röker på , kastar sten och viftar med kniven... jag önskar själv ja valde spela dator ist för vara ute och supa och vandalisera då jag var 14 , ångrar mig grovt! denna supning och vandalisering slutade i grovt missbruk och fängelse och tog mig 10år att komma på rätt köl igen .. förlorat båda jobb hem och barn så nog finns det positiva saker med spel vill jag säga ... peace

hehe jag tvekar jag , men helt klart intressant! behövs nytt liv i dagens spel som de flesta är likandana

synd bara det är i det spelet det tas i med hårdhanskarna... bf3 görs inget och tillslut får de sina stats raderade och kan fortsätta med sitt hackande.. en kompis till mig blev less på bf3 och har installerat något fusk och trollat runt.. han har blivit bannad från otaliga servers , men det enda som hänt hittils är att han fått sina stats nollade.. hemskt att det inte tas på allvar , tips på var man kan maila då ja har hans användarnamn/mail. eller skall man lägga ut hans nick här så fler kan hjälpa mig få han väck ?

Ja grattis till 30mille spelare men synd att till pc är det dött.. 16k "average" online players på pc medans BF3 har 56k ... konsolifieringen är total och det förstår man ju då man ser siffrorna undra hur många spel dem sålde till pc ?

1