Inlägg av crozz

Inlägg som crozz har skrivit i forumet

1

Se det från den ljusa sidan, ni fick iallfall ett roligt barnspel likt WoW!

Lite väl feg recension, det skulle blivit en solklar 0 av 5 från mig. Hatade betan så mycket att jag avbokade förordern! Märkligt att ni inte nämner att färgerna gjorts WoW-lika för att barnanpassa spelet mer, dvs Jättegult, Jätteblått, Jätterött, Jättelila och Jättegrönt i enorma explosioner. Det ser ju inte alls ut som Diablo längre.

Vet inte vad ni täcker, möjligen täcker ni över hur sanslöst uselt spelet är. Det verkar helt klart gjort för ADHD-barn... otroligt barnslig, tecknad-look grafik, överdrivet färglada explosioner som bombarderar skärmen, ett auktionssystem för att råna kidzen på ännu mer cash än när de köpte liret (samt kommande expansioner a la WoW), röstmonologer som är direkt pinsamma, man kan inte spela lokalt utan måste logga in på blizzards server (som förstås är nere när man vill spela), man kan inte spela utan internet trots att det är ett single-player-spel, man kan inte döpa sin gubbe till vad man vill utan att få error 463675 eller nått sånt.... det enda det här spelet behöver täckas med är avföring och löften att skräp som detta aldrig mer produceras.

ser ut som skit. överblåa och överröda enorma explosioner för spells som dödar superlätta monster på låg level, monster som dessutom rör sig så långsamt så det ser ut som de fastnat i lim. extremt överdrivet och noll inlevelsekänsla, förmodligen för att tillfredsställa dagens adhd-offer till barn. och dialogen från skeleton king eller vad det var lät som tagen ur en barnfilm

1