Inlägg av iebo98

Inlägg som iebo98 har skrivit i forumet

1

Dubbla podcasts avslutar E3

kan ni lägga upp så man kan ladda ner?

Skrivet av 4liv3:

Jag hoppas innerligt att de inte ska dra ut på samma story om Desmond i 10 spel. Då är det slutspelat med AssCreed för min del, jag vill ha max 2 spel till innan det knyts ihop.

Jsg tror dom har sagt att assassins creed 3 är den sista med desmond, men är inte helt säker.

Skrivet av Kogster:

Äslkar att de verkar prioritera frihet i rörelse och så över snygga animationer. Luta sig har jag knapt sett sen Crysis 1 och då var det väll bara i campaignen. Hade hoppats på mer i grafikväg men man kan väll inte få allt

Man kan luta i Brink.

Skrivet av Rapido2k:

signade på din

http://beta.salemthegame.com/?ref=5f800218a5b

oj, jag missade det. okej.

finns den kvar?

@pee-tee
Deathspank har faktiskt co-op (tror jag i alla fal).
sssssSpelet känns som utmjölkning och barnslig.

Skrivet av raefzm88:
Skrivet av Kouhei:

Jag har precis kommit till insikt med hur sjukt detta är egentligen. Vad är en recensent? Jo, det är en person som tar betalt för att delge andra människor sina åsikter.

Visst kan en recension vara mer eller mindre välskriven, men det finns många användarrecensioner som är minst lika välskrivna som de... *host host*... "professionella". Skillnaden är att du får betalt om du gör exakt samma jobb för en tidning/sajt.

Recensioner i sig är det inget fel på, de upplyser om hur spelet är, förhoppningsvis så objektivt som möjligt. Men inte fan ska folk ha betalt för att skriva ner sina åsikter! Inte 2012 när man kan läsa omdömen om spel överallt på nätet - GRATIS.

Tidningar är som bekant på väg bort, och den "professionella" journalistiken utmanas allt mer av privatpersoner som gör samma jobb som journalisterna - gratis. Jag tror det kommer utvecklas åt det hållet även på spelrecensentsidan.

Finns liksom ingen anledning att betala för åsikter. FZ och Gamereactor har ju fattat, medan Level fortfarande är kvar på stenåldern och tar betalt för en tidning i pappersformat!

Sanningen är kanske att viss gillar att ha en tidning i pappersformat helt enkelt?

Jag tycker i alla fall att kunna sitta läsa en spel tidning när man är på toan tex. är väldigt bra. jag tycker om att hålla i tidningen. En speltidning, Tex LEVEL, har ju också inte bara recensioner. Dom har ju också nyheter och exklusiva intervjuer.

Skrivet av raefzm88:
Skrivet av xermalk:
Skrivet av Bl4ckh4wk:
Skrivet av raefzm88:
Skrivet av kebbe:

240p?

120p?

8 bit?

en pjutt? (fettfläckan som kommer när man kokar en fluga 8 gånger)
1 bit?

1 nibble!

1