Inlägg av Baloba

Inlägg som Baloba har skrivit i forumet

Skrivet av asdfg:

Mycket bra nyheter på senaste tiden. Ska bli spännande att se vad allt det här Kickstartandet leder till.

Mer pengar som "skänks" till folk som har "mer pengar"-än dig faktorn.

Skrivet av maucau:
Skrivet av Baloba:
Skrivet av bjosarn:
Skrivet av Briggan:

Roliga stats på en caster stav?
+1522 Stamina
:S eh, nej tack...

Blir ju så när de hela tiden höjer lvl cap och släpper flertalet expansionen. Det är den absolut lättaste vägen att gå för att balansera. Sen att det förstör hela känslan är inte så viktigt.

Ja det är tragiskt att dom inte inser att level är fan inte det ända man förbättrar.. Nej. Nej. Hur kan du säga så? Hur svårt är det att göra allt x3 och sänka 1.5? Fan så mycket enklare än att sitta och "1152" "3423" efter varje attribut.

De har redan förklarat att spelet behöver en stat-squish, för flera månader sedan. När det uppdagades att squishen inte var inlagd i betan så skrev de att de inte ville införa squishen samtidigt som de totalrenoverar talents/glyphs för att det blir för mycket ändringar på en gång. Istället för att införa squishen och ta en massa skit från folk som inte förstår varför, tänkte de att de låter alla uppleva hur besvärligt det blir när statsen springer iväg, så att folk kommer kräva en squish senare. Finns få utvecklare som är så pass bra på att förklara vad de håller på med som Blizzard, ändå gnäller folk konstant för att de förstår...

Ja okej. Segt för de som kör på lägsta upplösning att inte ens kunna sammanfatta sina stats bara för att siffercombon är för lång.

AOE2

Ken Levine till BioWare i slutet av året prefekt för han att komma in där och starta upp sin nya idé efter floppen "Infinite" Finns absolut ingen annan anledning till rövslick i Officiell-PR.

"Vi vill ha lite mer röresle i spelet så vi gör så att du kan fastswitcha och sen hoppa på tågrälsar som är överallt i luften på HELA spelets bana, men tyvärr får du bara skjuta som i tidigare spel och använda dig av awesome "X" till "B" timings, du får snabba fingrar!"

Skrivet av bjosarn:
Skrivet av Briggan:

Roliga stats på en caster stav?
+1522 Stamina
:S eh, nej tack...

Blir ju så när de hela tiden höjer lvl cap och släpper flertalet expansionen. Det är den absolut lättaste vägen att gå för att balansera. Sen att det förstör hela känslan är inte så viktigt.

Ja det är tragiskt att dom inte inser att level är fan inte det ända man förbättrar.. Nej. Nej. Hur kan du säga så? Hur svårt är det att göra allt x3 och sänka 1.5? Fan så mycket enklare än att sitta och "1152" "3423" efter varje attribut.

Haha har människan i detta spel tagit lite ifrån Rovdjuret måntro?

Skrivet av StrongBad:
Skrivet av cute_ninja:

vad gjorde ettan ospelbar egentligen ? tyckte det var riktigt underhållande för det mesta

När man spelade 1:an kändes det inte på något sätt som om man härjade runt i en riktig stad, det var en känsla av dockhus, pappkartongsbilar och människomodeller med max 5 olika utseenden. Det var urusel fysik och ingen finess alls.

Jag kan inte minnas att jag stanna till i spelet och verkligen studera detaljerna, Prototype spelades ju som rambo rakt igenom och då var spelet både underhållande och roligt.

18 fruar och 11 flickvänner?

FUUUUCK VAD SOOOOFT!

Hej ni är värdelösa.. Jag läser fz varje dag och fan varje gång man inte hinner spela spelet på realese eller veckan innan ni slår upp massor av nyheter om "Bioware lovar bemöta kritiken kring Mass Effect 3-slutet"

Hur fan ska jag kunna njuta nu när ni redan spoilat att slutet suger KUK!?

Spelar ingen roll hur bra du är på att designa spel. Sista 5 åren så är det 3-5 nya saker i ett MMORPG men inget nytänk.

Hoppas vår generation som går ut i spelvärlden ändrar på grind av företagens IP och trångsynta vy på att inte göra något unikt.

Skrivet av Sebastian Lind:
Skrivet av Baloba:

Rage.2011-FZCrew

Haha, önsketänkande?

Haha det kan du fethajja!

Rage.2011-FZCrew

Hej, jag är intresserad. Men om jag ska punga pengar så har jag några frågor.

Om jag går med, var får jag för pengarna? (jag förstår att jag kommer få spela med er, använda er ts, spela på den gemensamma servern. Men vad mer?

Får jag vara med och säga mitt, samt även påverka vad föreningen är på väg, hur träningen skulle se ut etc om jag besitter på bra ideér?

Finns även väldigt liten kunskap i att fånga vad allt ni erbjuder går ut på.

Hur ser era mål ut? 1-2 mån plan. 2-6 mån plan etc?
Hur kommer ni omfamna era spelare?
Hur kommer ni välja ut vilka som får presentera sig samt prestera under viktiga matcher?

Jag är mer intresserad av vad ni erbjuder mig som spelare för er, inte vilken titel eller rank jag får.

Sen känns 2 dagar lite lite, har ni något hardcore team?

Mvh

Niko 2.0

"GTA 5 test 1"

Herregud vilken debatt! I like it, Om du kollar tillbaka till din egna uppväxt så är det säkerligen personer i din kompiskrets i yngre dar som stal. Dessa typer hade oftast det jobbigt hemma.

Sen att det är så jävla fruktansvärt att i ett kaos drabbat samhälle sno en pryl för vad förmodligen han tänkte själv : Överlevnad.

Så har vi i sverige överklass babbar som husslar iväg tv/spis/kyl allt gratis under arbetstid på t.ex ditt närmsta fucking varuhus.

Bara för att denna händelse blev så stor, så vart tog allt annat vägen som blev cencur? Du har en bild av 7 Somalier som misshandlar en vit 2 barns far ffs. SYNS det?

By the way, MCdonalds i England hade samma koncept 10 år sedan : http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/293332_1015025...

Utplåna dig själv och ett par till på någon Ö så slipper vi folk som dig. Inte grabbens fel som snodde prylen. Tycker mer synd om han då hans uppväxt och samhällsstandards är helt och hållet bingo.

Skrivet av lastlegion:

Efter så många år av förhoppningar som har blivit förkrossade av Valve så har jag inget hopp kvar. Jag vet att nyheten om Half-Life 3 kommer till slut. Men fram tills att det kommer så visar jag inget intresse för det. Då slipper jag bli besviken varje gång :).

Hatar att säga detta men 1, du skriver i detta inlägg 2, du säger att du inte visar intresse som du gör. Vi alla kommer bli besvikna hur som, join the bunt

Greed past passion years ago.

Men vafan, varför händer det här? Är folk (barn) verkligen så här dumma i huvudet? Knappast att en kid på 12 år INTE skulle kunna spela spel som är "designade" att vara "för avancerat" - För jag vet att vi alla en gång var liten, och vi spela inte "lätta/snälla" spel.

Yes yes! Kriget mellan EA och Activision har äntligen trappats upp. Eftersom allt handlar om pengar, så är det nu på den gränsen att utvecklarna måste tänka "Kvalite, vi måste slå X" - Detta kommer medföra sjukt mycket förändring.