Inlägg av ThePeon

Inlägg som ThePeon har skrivit i forumet

Skrivet av Luciphear:

Final Fantasy XIV är en ganska konstig grej att ha på listan då jag ofta klagar på spelet men samtidigt älskar jag det. Det lider av så många problem

Lider av så många problem ? och vilka problem skulle det vara ? att det inte är som wow ? saknar battle royal mode ? att det ej är ett moba spel. Seriöst jag har spelat FF14 sedan 1.0 och jämför man det från den perioden så är det satans bra och jämför jag det med WoW så det enda jag kan säga hur fan kan FF14 inte ha dödat wow än.

Visst ff14 saknar bra pvp men då jag finner pvp tråkigt som satan i vad jag än spelar men annars tycker jag spelet är guld.

Nä jag försöker inte hoppa på dig för du tycker spelet har massa fel jag vill veta mer detaljerat vad du tycker är fel.

Plus jag vet hur det är efter 11 år är jag så satans jävla less på eve online alltså så jävla less jag hatar spelet mer än någonting likt förbannat återkommer jag och spelar det då o då.

När jag tänker på Årets Spel-lista tänker jag på spel jag spelade det året och gillade så det spelar ingen roll vilket år det kom?

1. ASTRONEER & Monster hunter älskar båda spelen som fan det ena mysigt Inide spel det andra ett spel från en serie jag älskat sedan ps2 eran och jag äger typ alla monst hunter spel som finns till och med spel som monster hunter G på ps2an från japan
(Har till och med en officel Monster hunter MMO handkontroll som er ut som en fet ps2 dosa med massa knappar) Så stor fan är jag köper allt jag ser med Monster hunter

2. The Long Dark (Ett satans bra indie survival spel)

3.Conan exiles och Subnautica (Dessa 2 får delad plats då jag älskar båda och dom har helt olika miljöer men båda är underbart sköna survival spel)

4. Fallout 76 (Jävla kul survival spel och tro det eller ej det är inte fallout 5 och inte en uppföljare utan en trevlig spin-off)

5. Elder scrolls daggerfall (Första gången jag spelar igenom det)

6. Total war: Warhammer 2 (Total war spelen kommer alltid vara underbart)

7. Stonehearth (Typ dwarf fortes lika roligt men vackrare)

8. Hellhate London (Fan vad glad jag vart när dom släpte spelet igen som singel player spel för fan jag älskar det spelet)

9. Warhammer 40k Inquisitor - martyr (Fan bättre Diablo esk spel än vad Diablo 3 någonsin kommer att vara)

10. Warhammer: Vermintide 2 (Satans underbart Co-op spel för Warhammer nördar) (Vill ha en remake på Warhammer shadow of the horned ratt)

slänger in en nummer 11 för jag har haft så satans mysig tid i spelet No man sky fy fan efter alla uppdateringar spelet är så satans underbart.

Tror dock detta är lite mer ett skämt från Jack black men nog om han ville skulle han kunna bli större än den jävla muppen som kallar sig Pewdiepie jag menar Jack black är bra skådis och musiker Pewdiepie är en mupp som blivit stor igenom att fjanta sig och skrika och bete sig som en galning vilket dagens små barns ungdomar värkar tycka om. Så ja det kanske blir svårt att slå Pewdiepie tror inte Jack skulle orka bete sig en hjärnskadad mupp heltiden.

Fy fan jag var så rädd PUBG skulle ligga på första plats men jag hade tur att GTA wild wild west tog första spoten.

En nice lista men inget jag kan hålla med om mest för att många av spelen med på listan har jag inte spelat alls så kan inte säga någonting om dom. Har bara spelat monster hunter,Forza horizon 4,BF5 dom kan jag säga jag gillar. Men som sagt listan är er och ingen annans sedan kan man ju tycka lika och olika.

go spel jul Bahh humbug.

Jag har 27 saker på min wish list 3 DLC´s och resten spel som är UTE NU tro det eller ej dom är fan ute nu jag önskar mig inte spel som släps om nästa år jag lever i nuet och önskar mig spel som finns och som folk redan vet om dom är bra eller dålig eller buggig så in i helvete. Men det kommer nog dröja 1 år innan jag äger något av dessa spel då man blev av med jobbet och har 0 i inkomst.

Egentligen bör dom döpa om listan från Wishlist till Plan to buy list. Önske lista på pekar detta önskar jag mig av andra till jul eller när jag fyller år men varenda spel jag har haft på min wish list förut har jag alltid köpt själv så önskelista stämmer ej så snarare plan to buy list passar bättre.

Star trek
Mass effect
X series Specielt x3
även om jag är less på spelet Eve online
Babylon 5
Freelancer
Robotech

Sedan har man ju en mass favorit filmer/serier och spel men nu var det Universum vi prata om

Skrivet av Myran22:

En hyfsad lön skulle jag säga ligger på minst 18,000 efter skatt. En bra lön ligger på 25+.

Brist på pengar är det sista som gör en till en värdelös farsa. Vi hade det inte så jävla flådigt när jag var liten, men mins ändå min barndom med glädje eftersom jag hade bra föräldrar. Samtidigt hade jag kompisar som alltid hade de senaste konsolerna och annan lyx, men många av dessa har det inte gått något vidare för i livet – med stor sannolikhet för att de hade föräldrar som spenderade pengar istället för tid med dem.

Att lära sig bra värderingar och ha föräldrar som bryr sig om en är värt så jäkla mycket mer än materiella saker.

Jo men fan man vill ju barnen ska få ha lite kul o se världen fan jag är inte sur på mina föräldrar men jag blev mobbad mö för jag hadde typ satans fula kläder för man päronen ej hade råd och pga jag vart mobbad börja jag ljuga om att jag varigt utomlands och så för att inte känna mig utan för när alla ens vänner hade varigt till Norge eller Tyskland och så vidare. Önskar jag gjorde som dom fick se världen lite mer än vad jag fick.

Skrivet av Dreijer:

Så ett företag är girigt och bör undvikas, för att det är ett vinstdrivande företag? Jag tycker att Rockstar är ett fenomenalt spelbolag. De gör suveräna spel och de har alltid haft en låg profil. Jag förstår varför det finns dessa mikrotransaktioner i RDR, när det var en så extremt stor kassako i GTAO. Jag spelade det knappt, för att det var så kassa servrar och väldigt dålig koll på fuskare, men deras SP-spel är fantastiska.

Ja det bör undvikas för till slut går girigheten dom till skallen titta på EA,Ubisoft,Bethesda girighet gick dom till skallen och ja hur jävla mycket hat får inte dom bolagen nu hur många spel förstör dom inte genom rusha ut halv klara produkter för att casha in på. Jag säger inte Rockstar är så nu eller kommer att bli så men risken är där och finns där.

Skrivet av Dreijer:

Det vore väl konstigt om det inte existerade i RDRO, med tanke på hur mycket de tjänat på GTAO?

Nä är inte ett dug brydd jag menar jag förstår om f2p mmo´s gör det dom måste jag ha någon from av inkomst för att had råd ha folk anstäld för o göra nästa patch o expantion och så vidare. Rockstar är bara ett typiskt girigt företag som bör undvikas.

jag förstår om ett f2p mmo säljer comsetic items och så men när dom drar in loot boxes och microtransaction i vanliga spel bara för man kan spela online så är dom bara giriga.

spel året 2018.

hur var ert spel år.
För mig blir det nog en hel del äldre spel då blev av med jobbigt varigt fattig som en lus så jag inte ens kan ge jul klappar till mina barn. Men tack vare tjejen så har vi haft Xbox game pass länge och där har man spelat en del spel.

Forza Horizon 4. ett jävla skönt bil spel i stuk med The Crew och ja Ubi förstörde ju the crew 2 genom att ta bort allt nästan som var bra med första men då kommer Forza Horizon och räddar open world driving spelen.

No man sky har spelats en massa tack vare nya stora bra updates som Next,Abyss och Visions.

Mega man 11 klart ett underbart Mega man spel.

Monter hunter world klart bästa spelet serien.

Yakuza 6 som jag klarade av någon dag efter min dotter föds och 1 månad innan jag fick sälja hela min spel samling.

Så har jag spelat en hel del mmo/survival spel för jag gillar att spela med vänner.

Ashen är rätt mysigt men fan ens Companion ish npc är fan sämsta AI i hela världen springer iväg och gör massa annat skit så när man fan väl behöver deras hjälp så finns dom fan inte till hands alls för dom är död eller borta och använda beckon hjälper fan inte för dom kommer lik förbannat aldrig.

Har säkert spelet en hel del spel jag ej minns men detta år har hänt en jävla massa dotter födes bli av med jobb och ja jag mins nog ej alla spel.

Bloodstained curse of the moon under bart spel bästa metroidvania på länge (Tack Konami för ni tog dö på Castlevania med Castlevania: Lords of Shadow innan ni gav upp o skapa spel tack för ni döda Silent hill också .......

Momodora: Reverie Under The Moonlight också jävla bra spel helt underbart metriodvania spel

Det enda jag kan säga om 2018 när det gäller spel satan vad alla vill göra battle royal bara för något skit spel bara för dom fick inden från förmodligen Battel royal eller typ hunger games. Tack var Det jävla spelet vill alla göra ett. Ja stackars Switch mer re-releaser än vad jag sätt på 5 år tilll andra system. Annars kan jag ej säga något om spelen i år inte köpt ett enda på hela 2018.

Men jag säger då det spel världen blir sämre o sämre jag menar fan skulle jag göra en lista för många år sedan typ under snes,ps1,ps2, tiden så skulle jag fan nästan kunna göra en top 100 per console.

"Främst verkar kritikerna vara irriterade på att ett spel de har lagt pengar på nu är helt gratis och att kompensationen inte varit tillräcklig."

kompensation för vad ? för att du köpte spelet och har kanske ägt det 1-6 år ? Man vill ha kompensation för att ett spel är gratis nu men inte när det kom ut. Folk ska fan vara glad dom kan spela spelet bara för du betala för spelet för 6 år sedan och valve bestämt sig för göra det f2p så ska fan folk inte kompenseras vad fan är det för jävla dynga förbannade gnällande snor ungar.

Skrivet av legendofkarl:

Har du testat att trycka win+printscreen, den kombon fungerar överallt och lägger en bild i dokumentmappen.

jappa har prövat svart bild får jag bara.

så länge jag slipper ledda ner en klient jävel för att spela spelen så skiter jag i om dom tar bort sina spel från Steam eller inte. Är så jävla satans less på alla ska ha en egen klient som fan är sämre än steam. Vi har Orgin, Uplay.Bethesda och blizzard till och med massa jävla mmo spel har egna klienter för spelen nu för tiden. Steam overlay är bäst när det gäller chatta ta screenshots och så vidare men nä fan alla som skaffar egen klient tycker sånt skit ska vi fan inte ha. Jag spelade Destiny 2 fick trycka alt tab hela jävla tiden för jag ville prata med en polare och det fans inget jävla sätt att ta screenshots på, jag fan till och med googlade folk skrev install fraps to take screens.

Fast jag undrar hur blir det med folk som köpt spelen dom tar bort från steam kan dom ladda hem spelen igen o igen fast det ej fins kvar på steam eller är dom skit stövlar och tycker du ska köpa om spelet igen.

Skrivet av uberpwnage2.0:

@ThePeon: Du går lite för djupt in på det. Det är bara en kul grej folk säger för att hypa upp ett nytt spel, inte mer än så.

Fallout 76 är en ny idé visst men en ganska dålig sådan tyvärr.

Jo men det som är felet hype förstör bara folk hypar skiten sedan så lever inte spelet up till hypen och folk blir arg och sur bara för dom var dum i skallen och hypa sönder det.

jag tycker det var en bra ide älskar fan fallout 76 kul som fan och äntligen kan man lira med vänner. Men som sagt kollar man på Fallout new vegas steam revews fy fan vad mycket skit det spelet fick också samma med fallout 3 för att 3an inte var samma som 1 och 2an folk som sagt är alldrig nöjd.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Haha det låter inte alls otrevligt. Det är bara folk som är hypade på nästa stora spel som ska ta Fallout's eller WoW's tron. Behöver många gånger inte ens vara ett spel i exakt samma genre. Hade det kommit ett sci-fi mmo som tagit WoW's plats som det största betalande onlinespelet så hade det varit en "wow-dödare" också.

Folk vill bara se nya idéer. Därav Nintendo oftast klarar sig då olika Mario-spel inte är den andre lik. Givetvis hoppar man runt och samlar mynt i varje spel men sättet du gör det på är många gånger helt annorlunda.

Det största felet med dagens gamers är hype och pre-orders som är stor del av orsaken till en del av felen på spel industrin sedan är det ju också devs så är för giriga.

Men jag kan ge dig fan på att hype är 1 av flera orsaker till HL 3 aldrig kommer för Valve vet att dom skulle aldrig aldrig leva upp till hypen fan skapar och kan dom ej det så skulle folk blir förbannade och smutskasta spelet för det var ej som dom hade hypat sig upp till.

Sedan värkar jag inte tro på det där att "Folk vill bara se nya idéer" utan det är bara skit snack Fallout 76 kommer med ny i det och folk hatar det och nä inte bara för det är buggit och re-used asset. Folk blev sur för det ej var samma gamla utan det var en ny ide på fallout spel. Visst survival spel är ingen ny ide men nytt för fallout. Men det var samma med C&C 4 ny ide och folk hata det så att folk vill se nya idéer är skit snack folk gnäller så fort uppföljaren inte är samma som första spelet.

Kollar man bara på steam reviews så krävs det lite för göra gamer till riktiga sur F. Inge 120 fps då suger spelet mer skit än något annat i världen.

Skrivet av uberpwnage2.0:

@ThePeon: Grejen är att du tar det lite för seriöst. Ingen vill givetvis att en spelserie som redan är bra ska dö ut, de vill bara testa något nytt.

Jo men då kanske man inte behöver skriva Fallout-dödare i titeln låter lite otrevligt mot spel skaparna som att folk hoppas på skiten ska dö lite taskigt mot skaparna.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Ja viss mån vill folk det. På det sättet att man vill ha "nästa spel" som ska vara WoW eller Fallout fast mycket bättre.

Ja men varför vill då folk inte see Zelda,Mario och Final fantasy spelen ska dö ut är det några spel serier som är uttjatade så är det väll dom ? Plus tittar man på andra bra spel serier som har dött ut så fick dom alldrig någon spel som döda dom i stället så dog dom bara utan en bra ersättare. Så man ska passa sig för vad man önskar rätt var det är dör fallout ut men det visar sig att The Outer Worlds inte var orsaken utan att The Outer Worlds kanske bara var ett bra spel men inte mycket bättre. Då står sedan folk där utan något fallout ish spel alls och skriker ge oss nytt fallout spel men ingen lyssnar. Typ breath of fire som folk vill se mer av bara dog ut och folk suktar av mer.

Hmm låt mig räkna.
Slain: Back from Hell
The Vagrant
Salt and Sanctuary
Deep dungons of doom
Folk tale
Vanguard Princess
Evoland 2 (love the first game also)
Forward to the sky
I replayed Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas
Krater
8-Bit Armies är väll indie har jag för mig
Astroneer
Avorion
Empyrion - Galactic Survival
Forsaken Isle
The long dark
Osiris: New Dawn
Stonehearth

18 spel har spelat alla dom men ej klarat av alla bara några.