Inlägg av handegg

Inlägg som handegg har skrivit i forumet

1

Det beror helt på vad det är för spel. Linjära berättelsespel tycker jag att det räcker med max 10 timmar medans vissa spel med mycket kvalitativt innehåll kan var långa. Sen finns det ju spel som inte har ett slut så som Football Manager eller Farming simulator som kan vara hur långa som helst😜

Skulle bli djävulskt glad att ännu en gång hacka mig igenom horder av demoner!

Är 34 och skulle nog lista Witcher 3 och Zelda The breath of the wild högt på en lista på mina all time bästa spel.

Skrivet av Broshimitsu:

Bryr mig inte så mycket om P2W-aspekten som många pratar om. Ser Diablo som ett kul tidsfördriv om jag ligger i sängen och inte kan sova, är bortrest, har rast på jobbet, eller pendlar till/från jobbet. Så har det alltid varit för mig och Diablo; jag siktar inte mot något end-game, utan tycker snarare bara att det är lite skön avkoppling att springa runt och slakta demoner medan man tänker på annat, lyssnar på musik/pod, eller sneglar på någon film/serie.

Jag vet dock inte hur många Diablo-spelare som delar min syn på spelserien.

Jag håller med dig. Detta är förhoppningsvis ett kul tidsfördriv att slakta lite monster.

Installerade det idag men nergraderade nästan direkt till Win 10 då man inte kan ha startmenyn i ovankant av skärmen. När dom fixar det kan jag tänka mig att byta igen.

Startade igång Skyrim igen efter jag läst tråden med Serenity 2 från Wabbajack.org vilket för mig har fått det att nästan bli ett nytt spel. Så jag kan stark rekommendera den mod samlingen.

För mig är Civ och Football manager de spel som jag alltid återkommer till och som alltid är installerade.

1