Inlägg av Sockerpaj

Inlägg som Sockerpaj har skrivit i forumet

1
Skrivet av Majorkraft:

Köpte det men refundade efter 1½ timme då det visserligen flöt bra men CPUn lät som en döende gris.. Trodde en 9600k@5Ghz 16Gb ram och ett 3060ti skulle fixa det utan problem men icke, oavsett inställningar

Det finns lite trådar om det på Diablo forumet om det nu är samma som jag haft vilket var då och då så maxa fläktarna sig själva och låter som fasiken. Det ser ut att ske när du har inventory uppe och när du pratar med npcer som har fullt animerade porträtt som blacksmithen, jewelcrafter och så. GPU användning,watt och allt maxar när du har uppe något av dessa sen sjunker ner när du spelar vanligt eller är på din map eller UI områden som inte har dessa animerade bitar, typ kör du upp inventory maxar den sen hoppar du över till spirit boons tex så sjunker det direkt. Någon sa dom hade liknande problem i SC2? Något om att porträtt eller delar av UIn som karaktären var i en annan fps än resten av spelet, dålig koll på detaljerna.

Jag körde på MSI afterburn och sänkte power limit till 75 och satte fps på 115 och background fps på 70 per rekommendation från forumet. Har lugnat sig med fläktarna iaf får la se om dom löser det, enligt tråden kollar dom på det men vi får se hur snabba dom är med en fix till det.

Skrivet av Khorney:

Vad är det för skumma människor som skickar nakenbilder på sig själv till random nissar på Xbox Live?

http://www.youtube.com/watch?v=-k1qPaDJHOs

Im naked so im the boss!

Ärligt talat så idk lol Folk är folk ^^ whatever floats your boat typ

Det är ju najs,var beställde du det ifrån?

@Qvisten Hahah så sant så sant xD blir nog fan fin fint!

Skrivet av Qvisten:
Skrivet av Sockerpaj:

Flesta har säkert sett redan men tänk på https://offer.medalofhonor.com/index.php?lang=en om ni är BF3 premium member...50% off på Warfighter!

Gahh den har jag missat Ajja gav typ 300 för det så är väl typ samma.

Blir typ 249kr med 50% off 300 är helt klart bra pris för en sådan titel som Warfighter! Ska bli skoj,trailern såg najs ut!

Flesta har säkert sett redan men tänk på https://offer.medalofhonor.com/index.php?lang=en om ni är BF3 premium member...50% off på Warfighter!

1