Inlägg av anon11857

Inlägg som anon11857 har skrivit i forumet

1

detta upplever jag som märkligt:

"För visst är det så att majoriteten av alla spel är uppbyggda enligt samma designfilosofi som Dead Rising 2. Men någon gång måste man problematisera. Någon gång måste man sätta ner foten."

Hur vet man det då ? -"Aha, DEN designfilosofin" Rulla 1 tärning, en 5:a, ja då ska foten ned !

Annars har jag inte mycket att säga, ganska förväntat. En del andra tycker annorlunda, också ganska förväntat:
MSXbox-World – 9
NZGamer – 8.8
Game Planet - 8.5
IGN – 8
Eurogamer – 8
GamesRadar - 8
Gamereactor - 8
Strategy Informer – 8
Resolution Magazine - 8
SquareGo - 8 (4/5)
Gamersyde - "Very Solid"
Made2Game – 7
Videogamer - 7

som sagt, Dead Rising 2 vore helt fantastiskt. Rankar Dead Rising som en av de absolut bästa spelupplevelserna jag haft på 360:n.

Bara för att väga upp med en annan vinkel. Jag spelar det nu, och gillar det. Genren (jrpg) är ngrlunda fräsch för mej, i princip bara kört Blue Dragon och Eternal Sonata tidigare. Jag har jättekul med TLR, combat är den stora behållningen, roligt som fan, massor med strategi, blandat med riktigt snygga "utföranden". Bra flow och det bjuder på en uppsjö med variationer och en bra "aha, det är så det funkar"-känsla.

Visst, Square-Enix är ju inte kungarna på UE3, men i det stora hela funkar det fint. Kör spelet från HD, ser ngn enstaka tearing, annars är det mest texturepoppningen som sticker ut. Typ samma nivå som Mass Effect.

Vet inte om jag har för låga krav eller vad det är, men detta spelet verkar enormt undervärderat ?! Spelar mej ingen större roll, var länge sedan jag brydde mej om recensioner. Jag har kul som fan, surfa runt lite på vad actual spelare tycker och ta de trötta recensenterna med en nypa salt.

Skrivet av Fletchett:

Gillar mycket med browsern... men man är helt beroende av Firefox extensions vid det här laget.

Är man ?!

Skrivet av RaymonD:

Alla tillbehör till xbox 360 är ruskigt dyra.. de tar in de stålarna de förlorar på maskinen i tillbehör och spel.

Bra att sony valde att användaren själv t.ex. får köpa den storlek på hårddisk som man själv anser sig behöva.

Extra bra att de gjorde så att man själv får välja om man vill ha en asdyr HD filmuppspelare eller inte inkluderad. Lyckat.

denna tråd skulle kunna användas som marknadsföring för att sälja konsoller... (allt skit man KAN få på PC med dll:er, shader language versioner, gpu-modeller osv osv)

Jag förstår att det är lite halvt ot, i alla fall med avseende på trådtiteln. Men, om ni har missat Lena Anderssons sommarprogram från 2005 så lyssna på det. All musik är nu bortklippt, så det är 40 minuter rent snack, men hon är i mitt tycke vansinnigt skicklig. Hör henne såga Jesus längs med fotknölarna !

En ateists predikan om och med Jesus

Svårare !!?? Enormt bra spel, men jag fick ge upp det för att det var för, just det, svårt... Eller, som jag kanske bör säga, för att jag var för dålig

Skrivet av redmac:

Tyvärr har detta gjort att jag idag undrar hur länge vi kommer se PC spel i hyllorna som INTE är ett MMO där man inte kan undkomma att betala för sig.

Visst, men har det inte låtit så ganska länge ? Går försäljningen av PC-spel verkligen ned ?

Skrivet av N3m35i5:

Älskar också funktionen "Vista ser dig", ska man inte ens kunna komma in i enhetshanteraren utan att den ska säga aja baja, fy fy, sådant är för avancerat. Stänger man av funktionen så kommer säkerhets centret upp hela tiden och säger du, Windows är inte säkert... Bah...
Hade jag köpt det så hade jag returnerat det.
XP får tugga på i flera år framöver om de inte fixar problemet.

Verkar som du skulle behöva ngn som håller din hand eftersom du inte klarar av att googla fram hur man gör för att slippa UAC/Security Center alerts.... Skulle dock inte rekommendera att stänga av det, UAC är enligt mig en bra säkerhetsgrej.

Skrivet av Svartsmurfen:

Två saker med vista:
För det första så har de låst ute alla tredjeparts säkerhetsfolk, vilket gör att man tvingas förlita sig på ms. Vissa saker litar jag på att ms kan hantera men säkerhet är inte en av dem.

För det andra så var vista ett superfint tillfälle att byta hela klabbet till 64-bitars. Fast det struntade de i eftersom intel blev sura. Det känns lite surt då de allra flesta som har en burk som klarar av vista även har en 64-bitarspropp.

1: De har INTE låst ngn ute, det är ren fud, de har lagt in ngt som heter patchguard, som enkelt uttryck gör att gammal scanningkod från text Norton inte funkar eftersom de inte längre har rå access til kernel. Detta är väl egentligen ngt bra, men de slöa tredjepartarna tycker att det skulle ha fetare access. Nu måste de koda om en massa = dyrt. Hur de ska tex virusscanna MED patchguard har funnits dokumenterat länge från MS, inte heller MS egna antivirus (onecare) kan gå runt patchguard. Jag kör Avast antivirus på denna burken, de hade en version klar i fas med Vista RTM.

2: 64-bitars ? Fattar inte vad du menar... detta skrivs på en 64-bitars Vista...

1