Inlägg av atnek

Inlägg som atnek har skrivit i forumet

Börjar det inte bli dags att kalla det för current-gen?

Herregud va boring detta var att kolla på. Lika tråkigt som fotboll..

Skrivet av nhagyavi:

Tjäna över 600 kr på ett köp och få en massa spel på köpet? Om man gillar spel och vill skapa egna spel och säger nej till det, så är man jävligt dum i huvudet

'Tjäna' och 'Spara' är två helt olika saker.

Skrivet av Seraium:

Oansvarigt av föräldrar att låta han sitta framför datorn så länge.

Snubben var 17, dags att klippa navelsträngen. Ett pucko mindre i världen.

Grymt lir och Blizzard förtjänar varje krona.

Känner mig lika hypad som när min jycke åkte på magsjuka och sket ner hela hallen..

Skrivet av DeFeCT:

Man kan ju undra vad det är för fel på namnet: Team Deathmatch? Ett beprövat namn som alla vet vad det är.

Alltid ska det whinas om nåt, eller hur?

Skrivet av Pholiage:

Usch. Det är mindre Cgi i Toy Story. Nä fy fan. Fan så lata hollywood är numera. Varför tog inte han som gjorde Mad Max på sig jobbet o göra Warcraft. Cgi med måtta. Ser ut som introt till en remake på BC expansionen. Pass

Nej precis, fan använd alla jävla orcer som springer omkring ute i skogarna till filmen ist för cgi.. oh wait...

Allvarligt talat, vem fan bryr sig? Ni som bryr er behöver en reality check asap..

Skrivet av Sapiens:
Skrivet av Kaleid:
Skrivet av Xepheros:
Skrivet av magma:

" Nvidia gör det dock extremt svårt för oss att hålla i pengarna, de har nämligen sänkt priset på Geforce GTX 980."

haha, jag hade nog inte köpt 980 om det ens landat på 4000kr. Ett mer oprisvärt kort får man leta efter. Sen fiaskot med 970 har nvidia inget intressant förutom 960 för under 2000kr.

Har själv ett 960 i htpcn som jag la 1800kr för och det håller sig bra om man inte drar på massa kantutjämning och dylikt. Annars ligger ju 290 runt 2000-2500kr, vilket ger mycket mer prestanda/krona.

980 ti har dessutom redan "gammal" nm-teknik. Bättre att vänta på HBM och se vad det kan prestera, imo

Fjasko? Det är det mest prisvärda kortet på marknaden. Oavsett vad du fått för dig är det en objektiv sanning att du får mest prestanda för pengarna med ett 970.

Nja, där vinner 290x
http://cdn.sweclockers.com/artikel/diagram/9931?key=64fc30920...

Ja, förutsatt att man redan har ett 750w nättagg eller liknande och inte bry sig om lite högre ljudnivå, Annars skulle jag nog välja ett 970. Speciellt asus eller msi strix/gaming kort, som är ljudlösa när de är lågt belastade.

Vad ska du med ett 750w agg till?
Högre ljudnivå? Om du hör mitt 290x tri-x under load, offrar jag min högra arm till Oden.

Innan du börjar bubbla, så är det en bra idé att faktiskt veta vad du bubblar om. Det blir lätt fel annars.

Jag skiter fullständigt i om gpu är från Nvidia/AMD, bäst prestande/kr vinner ALLTID. 290x är det mest prisvärda kortet du kan köpa, just nu. Fanboys don't wanna recognize.

Eller också beror det på att inte fler kvinnor VILL gå dessa utbildningar.
Låt oss nu leka SJW och tvinga dessa stackars människor, som blir sååå förtryckta, så siffrorna ser bättre ut!

Kvotering är ALDRIG bra, så lägg ner nu för fan...

Skrivet av firebird_79:

har precis beställt ny pc i delar intel 4790k 8gb 1600mhz 2st 970 gtx nu ska man spara till en 4k skärm

970 kommer inte orka driva GTA V speciellt bra i 4k. Dessutom så lär minnesproblemen göra sig väl påminda när du slår i taket.

Skrivet av Ahris:
Skrivet av Dvärghästätaren:

Steam Machines erbjuder inte marknaden nånting. Det är billigare att bygga ihop en PC själv och man låser inte in sig till en kanal som inte ens har särskilt mycket spel.

Marknad har inte bett om det och marknaden vill inte ha det.

Du har fel, det finns en stor marknad för det här. Varför tror du att folk köper konsoller överhuvudtaget?
X-Box säljer ju och det är egentligen inget annat än en windows-pc med skräddarsytt gränssnitt. Den lanserades med samma grundidé som steam machines fast med en mer begränsad och mycket girigare vision.

Det har alltid varit billigast att bygga själv, jag har byggt själv sedan 90-talet, ändå köper de flesta kompletta datorer och det beror på att de allra flesta människor helt enkelt inte befattar sig med att mecka.
Steam Machines är till för dem, inte för oss datornördar och man ska definitivt inte underskatta en enorm mängd billiga PC-klassikers dragingskraft för de som bara vill ha en box vid TV'n att spela på.

Du svarar ju själv på varför denna inte kommer sälja. Folk köper konsoller för att dom är en bra bit billigare än datorer. Sen kan det ju diskuteras hur billiga dom egentligen är, med tanke på innehållet.
Men detta spelar ju ingen roll då det bara är "datornördar" som bryr sig om sånt. Och om Svensson står o tittar på 3 lådor som ser ungefär likadana ut med skillnaden att den 3e är 2.5x så dyr så kan man ju räkna ut med arslet och en bit krita vilken som går bort först.

19 frågor? Too lazy..

Skrivet av Kleptoman:
Skrivet av Remus:

Att de släpper en sån där "guide" till LoL visar väl hur jävla många snorungar som spelar det. Testade det för någon dag sedan efter 1 år. Direkt så kommer klagomålen och "report Remus" och så skriver de på franska när deras engelska kunskaper tar slut.

Jävla klagomål och otrevlig attityd. Och då var det inte ens rankat.

Det räckte med den matchen för att man skulle tappa suget. Lirar Dota 2 och Heroes of the Storm istället. Synd för själva spelet LoL är väldigt roligt.

Jag gillar också att döma spel och hela communitys efter 20 minuters spelande.

Nej, du går och antar saker efter att ha läst som en 5-åring. Dessutom så känns det rätt vrickat att du går i bräschen för lol-communityn. Den är by far det värsta jag upplevt.

Spelade betan nån timma och det får räcka. Kanske köper när det letat sig ner till 100-lappen då det absolut inte är värt fullpris imo.

Skrivet av Sanazin:
Skrivet av chopper:
Skrivet av Sanazin:

Det roliga är att man genom Totalbiscuits video fick det klart för sig hur många spelmedier rapporterar om varenda liten videosnutt och nyhetsinslag som själva utgivaren & utvecklaren till spelet slänger ur sig, för att skapa hype och förhandsbokningar. Inget direkt fel med det kanske, det är trots allt spelsidor vi talar om. Men lämnar en sur eftersmak efter AC:U's lansering och får sådana nyheter att verka som en slags marknadsföring, som FZ inte får betalt för =/
Om allesammans kan bestämma sig för att inte förhandsboka från Ubisoft i framtiden så kanske de skärper till sig, men jag håller då inga förhoppningar. Det gäller att göra sig hörd som spelkonsument för vad som anses vara ok och inte ok, för nu tror jag att det räcker med denna skojeri från spelutvecklare som Ubisoft.

Man måste väl skilja på spel o spel Jag har förbokat för strax över 300 kr o jag har spelat alla i serien så jag vet att jag vill spela 4'an.
Har själv aldrig haft problem med Ubisoft eller deras uplay så jag förstår inte den kritiken. Ni som inte gillar vänligen köp inte från ubisoft. Svårare än så är det inte.

Det är väl knappast världens bästa spel FarCry4 men kommer nog att få några bra SP timmar in game. Så jag väntar med åsikter om spelet tills jag provat.

Det verkar som att du har missat poängen helt och hållet. Det är helt irrelevant om du har problem med Ubisoft & UPlay eller inte, det är din enskilda åsikt och representerar inte på något vis hur det är eller inte är i verkligheten. Tyvärr räcker det inte längre att bojkotta en utgivare utan som jag nämnde så krävs det att man som spelkonsument gör sig hörd när det allt mer verkar tyda på att ofärdiga spel är regel än undantag, och då inte nödvändigtvist endast från Ubisoft.
Om du inte kan acceptera att det finns de som ställer sig på tvären mot detta så är det ditt problem, du får helt enkelt finna dig i verkligheten att det finns de som vill komma med kritik och de har all rätt att göra detta oavsett vad du tycker och tänker. Så enkelt är det.

Va bubblar du om? Det är väl just det som betyder något? Jag skiter fullständigt i om TB, eller någon annan för den delen, har problem när det fungerar felfritt för mig. Det blir ju inte mycket mer verkligt än det JAG upplever.

Skrivet av Segas:

Om filmen inte når kvalité likt Sagan om Ringen så kommer det aldrig att uppskattas av den stora fanbase som spelet innehar.

Borde ju vara kaka då lotr filmerna var lika spännande som Gång-finalen i ett sommar-OS.

Skrivet av Sisyr:

Såg väl rätt duktigt krävande ut? Kollar ni bara minimikraven, eller vadå? De rekommenderade var ju inte något man tar med en klackspark om man inte sitter med en helt ny dator.

Va bubblar du om?

Men va fan, han spelar ju fps på Xbox.. Fail..