Inlägg av Map-pen

Inlägg som Map-pen har skrivit i forumet

Skulle gärna ha en ny film fast mer högbudget, kanske finns en viss regissör som skulle klara av att göra det bra som nyligen släppte en annan sci-fi film.

Men tar gärna fler spel i Starship Troops universumet baserat på den första filmen. Film 2-3 pratar vi inte om, jäkla skräpfilmer, 4 och 5 är i alla fall dugliga i jämförelse men inget slår första filmen.

Men kanske blir att skaffa denna expansion senare.

Skaffade spelet, kört i 3.6 timmar. Faktiskt riktigt roligt spel, försöker bara få mina vänner att skaffa det nu.

Men har i alla fall lite främlingar att spela med samt brorsan.

Förlorade mitt förra jobb pga Covid19, de hade inte råd att ha kvar mig då inkomsterna sjönk rejält under pandemin. Förlorade inte jobbet för att jag blev sjuk, för jag blev aldrig smittad av det men våra kunder under pandemin blev färre.

Missat lite.

Ibland glömmer man bort, ser svaret och bara "just ja så var det" aja 8/10

Förväntade mig inte 7/10... hade ju hoppats på fler fel.

Hype!

Blev väldigt svårt att välja ett spel för mig. Så många jag ser fram emot.

Gott Nytt År! Dags att gå upp och jobba.

Skrivet av alias:

Haha, jedi survivor flöt på bra?? Själv sitter jag på hyffsad hårdvara och aldrig varit med om maken. Suger helt enkelt. Är knappast den enda som säger det. Å då flyter i princip allt annat på bra.

Hade bara lagg i en zon i hela spelet, och det var i den där byn man kommer till och spenderar en stor del av spelet i. Noll problem utanför den byn. Vet inte vad hyffsad hårdvara är för dig? Har själv RTX4080, i7-12700K, M2 NVME SSD 7000Mb read/write speed, 32 DDR5 5200mhz RAM. Utanför byn fungerade spelet riktigt bra.

Spelat både Dead Space och Jedi Survivor på PC och kan inte påstå att det flöt på dåligt, visst hade Jedi Survivor lite lagg på en viss planet men det flöt på riktigt bra annars. Dead Space hade jag noll problem med.

Avatar bara synd att gameplay och story inte är mycket att hänga i julgranen.

Jag är bara missnöjd för brorsan gav mig inget men jag gav honom en present.

Skrivet av Karmak:

Oj hade ingen aning battlefront var så poppis.
Vet de gav de ut gratis någon gång och jag spelade kändes inte som massa folk spela det då men kanske har lämnat det vid den tiden

Hände inte så mycket i spelet efter tag, inga nya DLC's inga nya kartor med mera. Stagnerade rejält. Hade riktigt kul i spelet när jag spelade det när det fanns massor med spelare.

Önskar att det fanns något spel att önska överhuvudtaget men jag äger alla spel jag vill ha i år redan. Får skylla mig själv!

Grattis!

Hade gärna vunnit så jag kan ge farsan detta i julklapp. Han gillar flygsims så fler flygplan att välja mellan är väl bara bra.

En trailer som sa noll.

Riktig mellanmjölk till trailer. Blev inte särskilt hypad av det här, inte för att jag var det ens till att börja med. Snyggt men än så länge inget annat. Inget som direkt fick en att ramla av stolen precis, sist var väl när Crysis visades upp första gången.

Skrivet av Jontos:

Det enda jag verkligen vill ha av NCSoft är Wildstar.

Saknar det spelet, gillade det verkligen. :/