Inlägg av Nightcrawler78

Inlägg som Nightcrawler78 har skrivit i forumet

Det fanns ett hockey manager men sigames tyckte inte det sålde tillräckligt så den lades ner efter bara tre upplagor (sista bara som nedladdningsbart).

Jag är ingen konsol spelare men om detta skulle bli verklighet så lär de ju inte se mig som kund överhuvudtaget. Risken finns väl att rea spel på Steam och i butiker också försvinner och där spel alltid har fullpris fram tills den inte tillverkas mer. Vi verkar gå mot en mörk tid där giriga kapitalister styr ohämmat världen med järnhand.

Detta är nog det dummaste jag hört på länge, med sådana här uttalanden så hoppas man nästan att spelstudion går i konkurs. Hoppas inte fler företag får liknande för sig. Är nu folk som köper spel begagnat pirater också eller kanske de som köper spel från rea hyllorna på Coop de som snyltar på dessa spelhus. Skulle inte förvåna mig om detta blir praxis inom branschen.

Varför inte sälja spelet på alla online butiker och låta kunden välja. Aldrig sett detta bland de fysiska butikerna att man bara kan köpa från en butik. Industrin börjar bli kontroll freaks utan dess like.

Ser ut som tidigare spel fast med förbättrad grafik, blir säkert bra och nervpirrande när det släpps, brukar inte spela spel i den här genren men detta ser lovade ut.

Det blev ett fel i inlägget, de skulle vara att jag inte vill lägga 3000Skr på en ratt, Jag såg dock att Logitech har en ratt till skapligt pris nämligen Logitech Driving Force GT som är till PS3 men som finns med fullt stöd till PC med nyaste drivrutinerna, Blir nog en sådan.

Ratt till PC

Har alla tillverkare utom Thrustmaster slutat med rattar till Windows PC, verkar inte komma speciellt många på marknaden?
Jag är intresserad av Thrustmaster ratt för över 3000Skr och inte Trustmasters förkrympta för 499Skr.

Tack för alla svaren

Vågar man köpa Xbox 360

Precis vad tråden nämner undrar jag om man våga köpa ett Xbox 360 slim.
Jag har hört att det fortfarande finns överhettningsproblem och kan denna konsoll förstöra skivor som den gamla versionen?
Ganska mycket pengar att lägga ut om man får problem.

Forza Motorsport 4 tillkännagivet

Synd bara att Microsoft glömmer alla PC användare som kör Windows 7, hade varit fint att kunna ha ett sådant här spel i samlingen

Det jag hört från personer som testat spelen via onlive att upplevelsen beror mycket på vilket spel man kör, FPS spel verkar inte vara så bra via onlive med laggning bl.a medans spel som inte är så rörelseintensivt funkar helt ok. Men det mest oroväckande tycker jag är att om de väljer att inte supportera ett visst spel så försvinner den helt och hållet oavsett om du har köpt det vilket får mig att dra öronen åt mig. Jag tror det kommer dröja innan en sådan här tjänst blir bra och prisvärd och helst utan massa konstigheter i avtalen.

De är ett kommersiellt bolag som alla andra bolag där ute.

Hizzi du har rätt i att det är en disk på 500gb som är på gång men det kommer med största sannolikhet att dröja länge innan den kommer till konsumenter. Och till Hr Hamwich undrar jag bara hur du kan säga att alla som köper Wii eller de artister du namnger är korkade och utan smak, vad gör att du har bra smak och alla andra har dålig. Alla har ju olika smak och det är ju faktiskt bra.

Saken är den att Nintendo försöker inte konkurrera med varken Sony eller Microsoft vad gäller grafik utan man försöker tilltala spelare med bra och roliga spel istället vilket de verkar ha lyckats väldigt bra med, allt handlar inte om grafik som vissa verkar tro.
Vad gäller blue-ray så tror jag att formatet kommer bli standard för all filmdistribution en bra bit in i framtiden och kommer så småningom fasa ut DVD men det kommer ta tid ungefär som när DVD kom att ersätta VHS:en. Jag är inte den som tror att allting kommer att ligga på nätet att streama utan den fysiska kopia har fortfarande en plats i hemmet.

Jag kan inte förstå folk som säger att sportspel passar bättre på konsoll, vad är det som skulle göra detta?
Du har ju precis samma kontroller som konsollerna plus att grafiken kan ju inte ses som speciellt mycket sämre snarare tvärtom.
Problemet med NHL serien är ju inte att PC är så mycket sämre som plattform utan det hela beror ju på att EA släpper som många mycket riktigt påpekat samma spel med nya laguppställningar och inte mycket mer när det gäller nyheter.
Senaste versionen 09 hade dom ju till och med tagit bort funktioner som fanns till konsollerna vilket inte kan ses som speciellt smart från EA:s sida + att man inte kan utnyttja PC grafikresurser på långa vägar. EA har bara sig själva att skylla för att serien säljer sämre.

Jag tror att theHarmlessWarrior har missuppfattat mig lite, jag säger inte att spelen skall vara billigare än i vanliga affären utan de borde ligga på ungefär samma prisnivå.
Men som Shrudder säger så finns det ju andra argument som gör att folk betalar mer för samma produkt men jag tycker att prissättningen är lite snedvriden. Och online butikerna borde ju vara snabbare på att sänka priset på gamla produkter vilket inte alltid är fallet med EA store som ett exempel.

Prissättning

Hur kan siter som Steam & Gamersgate sälja något alls med tanke på den prissättning som de har.
Kollade på spelet football manager 2009 och på dessa låg priset på ca:550Skr vilket jag tycker är konstigt pris eftersom man kan köpa spelet i vanliga butiker från 349Skr till 400Skr och då får man ju spelet hem på skiva och allt. Minst sagt konstig prissättning tycker i alla fall jag.

Bra recension av spelet så jag hoppas detta kommer fortsätta

Det spelar väl ingen roll vad som är på omslaget men man hoppas ju att spelet blir bra.
Jag håller med om att det inte finns mycket nytänk hos EA canada men så är ju inte det EA:s starka sida heller.
Ett managerspel med ea:s spelmotor skulle vara trevligt dock.
Synd att SIgames slängde igen eastside innan den utvecklas klart

Jag vet inte vad ni menar med körkänsla men GT har inte haft så bra fysikmotor sedan första spelet som jag kan hålla med om skapade en helt ny genre inom bilspel.
Jag ser inte Gran Turismo som någon simulator längre utan ett normal bilspel alla need for speed, den kan vara rolig för det men det är ingen seriös simulator.