Inlägg av Mytos

Inlägg som Mytos har skrivit i forumet

Kanske ska ge det en chans igen nu när 1.0 kommit
Appropå såna här spel så hoppas jag på en uppföljare eller liknande till Green Hell.

Är lyckligt lottad och har alla, tre men hade just nu bytt bort dom mot en grafikkortsuppgradering (2080 ti är inte lika kraftfull längre).

Lätt Odysee av open world spelen. Efter första ön så var det så jävla cool och välgjord värld trots storleken, önskar de andra också var så stora. Sättet alla lönnmord var upplagt på och alla bounty hunters som säkert en del ogillade älskade jag. Det var kul att både lattja runt, utforska och spela igenom storyn.

Vad gäller de äldre spelen så tror jag brotherhood var min favorit.

Usch.

Skrivet av Johan Lorentzon:

haha, gjorde jag också först! XD

Jag också 👍

Har ingen steam deck men riktigt glad över dess framgång då den har hjälpt linux desktop med spelkompabilitet något ofantligt. För första gången är det ett alternativ till Windows som spelmaskin tack vare proton.

30 fps i first person gör en lite illamående rent av.

Vad händer med Arkane? Har dom folk där som vill förstöra företaget med flit eller? 🤔🤔. Obegripligt.

Skrivet av perihelion74:

Jag verkligen önskar att jag hade tålamodet för den här sortens peka och klicka fortfarande. För det är egentligen min favoritgenre. Men mitt fokus är ett skämt nu för tiden.

Du är inte ensam. Upplever samma med point and clicks nu för tiden. Men kommer testa detta ändå då jag älskar skräckinspirerat.

Skyrim eller Morrowind, svårt att bestämma mig.

Indiana Jones spelet 👍

Fan vad jobbigt för mitt 56k.

Vill minnas att Saints Row 2 var rätt bra men sen gick det sakta utför i mitt tycke. De blev "ok" senare men inte mycket mer än så.

Skrivet av phi:

Jag har då fan gett upp både konsolköp och uppgradering av PC:n för det går ju inte att få tag på varken konsoller eller delar till att uppgradera PC:n.

Fortsätter det så här så får man vara glad att spela Cyberpunk till semestern nästa sommar. Det är fantastiskt.

Samma här. Passar nog dock på med ny TV istället.

Hoppas det är någorlunda optimerat bara så 4k 60fps rullar på PC med bra komponenter.

SoF 1 i mitt hjärta

Skrivet av Djavulen:

Samma här. Inte för att första spelet alls var dåligt eller så men hade betydligt mer svårt att spela det. Tror för min del att det var svårighetsgraden, tyckte det var skitsvårt men jag kämpade mig genom.

Intressant. Jag som spelade första längre tillbaka i tiden tyckte inte att det andra alls nådde upp till mina förväntningar, spelade aldrig klart det.

Skeptisk till fortsatta ubi releaser nu efter nya Ghost Recon. Alla AAA spel blir bara värre och värre med överdriven monotization.

Vikingar låter coolt dock.

Skrivet av Mutumba:

Som ett fan av stealth genren testade även jag på detta för något år sedan. Tyckte precis som du, jag visste aldrig vad jag skulle göra och till slut avinstallerade jag spelet. Synd..

Det gör ont just nu av att läsa dessa kommentarer 😛. Testa åtminstone trean för bövelen!
Nya thief är däremot en styggelse.

Åh, vart kom detta från. Ser riktigt intressant ut.