Inlägg av Chiral

Inlägg som Chiral har skrivit i forumet

Tack för din "första-intryck-recension"! Jag är nästan säker på att du har helt rätt och att spelet inte blir bättre. Kan man inte få introt rätt har man missat något. De flesta speltillverkare lägger t.o.m. mer pengar på början av spel för att fängsla spelare så att säga.

Jag har bara spelat WD1; tyckte inte WD2 verkade vara min stil. WD Legion är verkligen inte min typ av spel. Jag gillar att ha en karaktär som jag blir fäst vid. Jag gillar inte hela upplägget med "spela med vem du vill".

Commander Keen 4-6 Oj jag är gammal

Jag fattar inte varför dom inte redan 2016 gick tillbaka till vad som verkligen gjorde Doom bra. Ja, ja snabb action var en sak, men viktigast var att hushålla med ammo och leta upp det där sista medkittet innan man tog sig an större fiende. Dessutom minns jag inte att Doom I och II var uppdelat i massa dödsarenor. Så fånigt. Det skulle vara mer spännande om man inte visste när och hur många monster som skulle dyka upp.

MS-DOS ! Om jag måste välja ett GUI-baserat OS blir det Windows 2000.

jaha... det lämnade ubisoft för hela ett år sen. wow. starkt å hålla ut så länge innan dom tar tillbaka. ska dom kanske prova och satsa på längre utvecklingstid denna gång?

Stackars Geralt of Rivia... Han måste ha råkat gå igenom en portal för mycket och hamnat i vår verklighet där monsterjagare inte är så lönsamt. . .

Ääääääntligen!

Enda spelet jag verkligen ser fram emot

Detta är vad IO måste leverera med sitt nya Hitman 2 (som lustigt nog har samma namn som bästa spelet i serien) för att jag ska lockas tillbaka:

- Gör hela spelet innan ni säljer det! Sluta upp med episoder!

Ingen längtar efter Cyberpunk 2077 mer än jag, men jag är rädd att vi får se Gwent singleplayer (Thronebreaker) under denna E3. Som ni kanske minns sa CDPR att det kommer innehålla ett "mini-RPG" där man går runt med en karaktär i en liten värld. Jag hoppas förstås att vi får se mycket om CP77 och jag säger inte att det är omöjligt, men det är alltså inte helt klart. :/

Får man verkligen visa porr på FZ.se?

Gwent: Thronebreaker ?

Recension i delar stör mig inte särskilt. Bättre att få första delen av recensionen snabbt istället för att behöva vänta på hela. Särskilt när det handlar om stora spel som tar tid att recensera. Vad som skulle varit optimalt är att ni fått spelet tidigare och hunnit spela det i sin helhet innan ni gav ut recensionen. Men spel nuförtiden är ju aldrig ens i närheten av "klara".

Denna recension bekräftade mina misstankar om spelet och det kommer inte bli något köp. Jag är trött på enormt överambitiösa indie-titlar som inte lever upp till sin fulla potential.

Detta kommer väl till Xbonex oxå?

Jag har länge varit ett nästan överdrivet fan av CDPR. Jag spelar alla spel de skapat, köpte Gwent-kort för ungefär 1000 pix och försvarade CDPR i vått och torrt. De har dock skadat mitt förtroende något med dessa nya rykten. Och deras "förklaring" var inte helt tillfredställande. Jag vill se förbättring för dem anställda och snart se en liten livsgnista från Cyberpunk 2077. Hur står till med spelet?

Jag hoppas verkligen denna "sociala hub" inte på något vis förminskar single-player delen av spelet och är helt frivillig. Jag utgår dessutom från att de helt skippar microtransaktioner & skit som det.

@anon_178365: endast gratis i en vecka. kommer kosta runt 500 in-game mynt (<80 kr). i fallout 4 var detta läge helt gratis... inte för jag varken äger eller har spelat det.

https://youtu.be/whZxq_LDJZA

Vad håller Bethesda på med egentligen? Försöker de sätta nått rekord i hur många uppdateringar och versioner de kan släppa till ett spel? Nog nu. Ingen kommer använda er tattiga Creation Club.

Sådär ja. Då fick vi - som hävdade att detta var galet - rätt i slutändan.

Jag förstår inte fans. Jag är själv ett stort fan av Shadow of Mordor och Monolith, men knäppa beslut är knäppa beslut. Och jag garanterar er att det var utgivaren Warner Brother som drev den här frågan. Det är inget fel att vara ett fan av en speltillverkare men när dem blint lyder sin utgivare och gör dumma beslut själva är det bra att säga stopp. Monolith är inte din kompis - sluta försvara deras giriga och dumma beslut för de förstör spelet!

@Kleptoman: Det är principen. Och för övrigt verkar spelet inte bli som jag trodde (inte heller bättre än jag trodde).

@Oakenborn: Exakt. Och visst är känslan av spelet rubbad? Tänk vi kommer alltid få påminnas av guldet vi kan använda för att köpa tattiga loot boxes. Garanterat kommer det dyka upp meddelanden o skit trots att WB bara borstade av den frågan. Fan för WB att göra såhär. Jag älskade första spelet o längtade till uppföljaren. Aja. Jag fokuserar på spel som inte behöver massa krams. Divinity Original Sin 2 är som en frisk fläkt i detta spellandskap!

Jag var en av dem som kommer bojkotta spelet på grund av mikrotransaktioner (MT) i ett - tillmestadels - singleplayer spel. Detta löser inget enligt mig. Det är själva idiotin med MT som gör mig avtänd och ni kan räkna med att åtminstone den där arenan eller MP kommer vara baserad på MT.