Inlägg av anon14255

Inlägg som anon14255 har skrivit i forumet

Skrivet av Tompa:
Skrivet av filleman:

Älskade Double agent så detta blir nog kul också
IGN gav dock ett bättre betyg: 9,3/10

Ähum... De gav ett högre betyg.

Vad fan har det för roll? Får man fråga var du har fast i rövhålet för att ens orka kommentera på en sån liten sak?

Träffade ni nå FZ folk då ni var och letade skatten då?

Bale Kommenterar

Skrivet av Fargo:

Jo det är man. Har kört igenom samtliga :). Även det senaste. Bara jag som fortfarande tycker att Ettan fortfarande är den bästa i serien?

Nej det är du verkligen inte. Jag tycker dock 2:an är det bästa, sen 1:an efter det 3:an och 4:an sist. Tyckte MGS4 var rätt kasst för att vara helt ärlig

Metal Gear Solid

Några fans här?

Personligen är det min favorit spel serie.

Jag är rätt bra på spelet skulle jag vilja säga. Det jag har emot Hardcore är att det är för lätt och för svårt.. Det är inte balancerat, det är lite som World at War är. Då du spelar vanligt så är det mera skillbaserat skulle jag vilja säga, där har du en chans om du är bättre än andra, låt oss säga att en kille kommer bakom dig o börjar skjuta, är du bra så hinner du vända dig om och döda killen, på hardcore är detta inte möjligt.

Hardcore känns lite som en random spel mode.. Där vem som helst kan vara bra, där sjukt bra spelare kan göra riktigt dåligt ifrån sig en runda och riktigt bra ifrån sig en annan, och likadant med newbs, dom kan vara sjukt bra en, dålig den andra.. Lirar du vanligt och är en bra spelare så kommer dina stats vara relativt bra varenda gång du spelar, visst nån gång går det skit, men man kan ju inte vara bra varenda gång man spelar, men för det mesta så om du är bra kommer det gå bra då du lirar.

GTA IV - Undviker Rotorbladen på helikoptern via väldigt snygg sätt

http://www.youtube.com/watch?v=qXHpqmIWuTs&feature=HD

Helt otroligt att jag fick det på film

Diggar alla patetiska sony fanboys som säger att GTA IV sög, men i verkligheten sitter dom och gråter för dom inte får spela Lost and the Damned

Äger båda konsolerna.. Playstation 3 är en bra konsol, men sony har misslyckats den här gången.. Alla multiplatform spel är bättre på xbox, fps:en i GTA IV är bättre på 360:in och grafiken är skarpare, upplösningen är högre etc.. 360 kommer vinna över ps3 denna generation tror jag iaf, känns som att gamers kommer hålla sig till 360 och casuals tar sig en ps3:a där dom kan titta på bluray filmer osv..

Somsagt var jag tycker ps3 är en bra konsol men 360 kommer nog vinna detta..

Tycker inte det ser lika bra ut som alla säger.. Jag har ps3 o kommer inte skaffa detta spel..

Grafiken ser bra ut, men spelet har ju för fan inga "textures" som man säger, ser ju skit ut när man kollar på ex väggar, mark, o sånt..

Jag bryr mig inte alls om mgs4 kommer till 360 men det är inte fallet.. Det är MGS5 som kommer till 360.. Kojima har redan sagt att chanserna att mgs4 kommer till 360 är inga.. det kommer inte hända.. MGS5 däremot kommer kanske

Men anledningen till att jag bryr mig är att när spelen blir multi-plattform så är det oftast ps3 versionen som får lida med lägre fps och sämmre grafik för dom gör en slö port till ps3:an.. Och det vill jag inte ska hända med metal gear... Om dom kan göra så att båda versionerna är bra så jag som har ps3 inte slipper sitta med lägre fps o sämre grafik så tycker jag det är en bra idé o släppa spelet till 360

i = iPHONE ! = AC!D grön text = ACID

Ett Metal Gear AC!D spel kommer mest troligen till iPHONE det ända som får folk o tro att detta betyder 360 är pga att texten är grön..

The End måste vara bästa boss fighten nånsin gjord i ett spel

Sen är ju Psycho Mantis, Rex, Ray, Crying Wolf, Vulcan Raven, Solidus, The Boss, Ocelot (MGS1, MGS3), Liquid Ocelot Helt underbara bossar också

Måste säga att även fast MGS2 är mitt favorit metal gear solid spel så tyckte jag det hade sämst bossar i spel serien, efter det mgs4.. MGS1 o MGS3 hade riktigt coola bossar!

PSN: Laufas

Spel

* MGS4
* GTA4
* Uncharted Drakes Fortune
* Motorstorm
* Assassins Creed
* Tony Hawk's Proving Ground

Skrivet av WarpGuN:

vad gör du i alla andra fps/tps spel? kramas?

I metal gear solid spelen så kan man klara ut hela spelet utan att döda en person

I Uncharted klättrar man lite.. Jamena skjuta hela tiden och inget annat blir vell enformigt till slut ?

Vad ser ni i Gears of War

Jag har provat Gears of War och seriöst allt man gör är att skjuta.. Jag spelade på PC så det kanske är roligare att spela ett sånt spel framför tv:n..

Men vad är det som är kul med allt meningslöst skjutande hela tiden, jamena inget annat händer ju..

Detta är inte "fanboy" relaterat jag ska själv skaffa en 360 om 2 månader då lär jag skaffa Gears 1 och 2 och riktigt försöka komma in i spelet.. För jag har spelat och jag förstår bara inte varför detta spelet får så höga betyg..

Hoppas jag vinner

Detta spel kommer bli game of the year (2008) lätt iallafall för mig!

Nice som fan

Är så jävla avundsjuk på alla.. ni sitter och lirar med ALLT PÅ HIGH och det flyter på själv kör ja allt på low me 1024 i uplösning och fps:n ligger på 35..

Asso grappar installerade detta bara för att jag hade tråkit hade inget hopp om att de skulle funka.. men kör det på 35-45-55 fps me allt på low har en 2.0 ghz singel core med 1 gb ram och ati radeon x1600 pro.