Inlägg av Seb

Inlägg som Seb har skrivit i forumet

5 kroner på att en eventuell 5a blir multiplatform!

Skrivet av Prehn:
Skrivet av Xrick:

Lol, skulle inte MGS4 bli det sista någonsin?

I en eventuell uppföljare skulle man kanske tom kunna få spela lite.

Nu tänker du nog på något annat spel

Skrivet av Earth and Wind:
Skrivet av voicu:

fixa för f.n ett riktigt tangentbord, detta är ju skrattretande...

jo håller med om detta 8)

Men hur svårt är de o köpa ett tangenbord i affären då?, Måste de ha en PS logga på ?

Skrivet av Orbek:

Skulle bli mer glad om usb tangentbord fungerade att spela med och inte bara skriva.

De går ju o spela med, Har ja gjort flera gånger i UT3, De är ju upp till utvecklarna ifall man vill använda mus o tbord

Skrivet av bleak:

mm försök att övertala alla miljoner japaner om att xbox är bättre på något sätt.. Samma med alla fanboys around the globe.

Men det finns många som tycker den är skönare, Jag är en av dom, Jag vill inte byta ut PS kontrollen mot 360n..

Skrivet av v1ctory:

God of war 3 vore vääldigt trevligt ^^

Köp ett PS3 då:)

Men God of War 3 tror jag aldrig kommer till 360, har för mig att Sony är utgivare till spelet:)

Kontrollen tycker jag är väldigt bra, Funkar smidigt som attans att köra tredjepersons skjutande eller att köra förstaperson.
Men ja vet inte, Har Snake målats fram som att vara en kvick agent? Har är ju den mera smygande "agenten", Där ja inte ser ppoängen i att vara kvick.

Oki:)

Kul skrivet... Du har fel men visst. Varför uppskattar man inte storyn istället? Jag ser inte problemet i att de är cutscenes här och där när dem ändå återberättar storyn så bra.

Vadå "Enstaka okej spelmoment" Spelets spelmekanik är ju grym! Finns la inget som är dåligt. Varenda bana är skitbra och hela Act 4 är gudomlig.

Skulle va kul o veta vem som recenserade MGS4 i SP och vad för betyg de har fått... För va ja har läst hittils verkar ju de som att de lär bli max en 8 på de.

Wow, Sätta betyg på ett spel efter en halvtimmes spelande...

Ne men seriöst, Spelet är sjukt bra, Storyn är grym, Mellansekvenserna stör inte och spelmekaniken är väldigt bra. Men GTA4, Där snackar vi ett spel som är överskattat och halvunderhållande

Skrivet av r4z0r:

Är det bara jag som känner att Sony desperat försöker göra allt 360n gjorde från start? Är ju ingen nackdel i sig, 360n har de bästa onlinefunktionerna out of the box av alla tre konsoller, men det känns som de borde försöka utöka detta ytterligare.

Ser inte det negativa om att försöka göra konsollen bättre. Sen kan man ju säga att PS3ans onlinefunktion är bättre out of the box eftersom man kan spela online utan nåt guld-live grejs.

Skrivet av Argraol:
Skrivet av Strumpa:
Skrivet av Hannu87:

fps på console...det kan inte bli mer fel

Håller med!

Har ni hört talas om Halo?

Eller CoD4, Resistance, UT3(med handkontroll)

Asså, om man har någon motorik i fingrarna så lär man sig detta. Men men vissa har kanske svårt att acceptera nya saker.... Ja säger inte att de är bättre än tbord o mus, Men det är fan inte dåligt:)

Skrivet av ddly:

Zzzzzzzzzzzzzzz, det är ju endast drygt och värdelöst. Kan dom inte hålla dom dåliga idéerna till dom dåliga spelen och konsolen på 360?

Vilken otroligt dum kommentar. Jag äger ett PS3 ingen 360, Men att säga att de är en dålig spelkonsoll är otroligt dumt. Sen att detta är en dålig ide är ännu dummare.

Jag tycker det ska bli bra:) Då kan man inte köra in i dem hur som helst. Och dem har själva sagt att om dom ska ta in krockar så måste det vara realistiskt. Så ja tror det kommer bli bra:)

SEN!!! Förstår inte varför GT"fanboys" är emot denna idén, Det spelar ju ingen roll nånstans om dem lägger in detta? Som nån tidigare sa så behövs de inte för att man kör ändå Clean racing... Fine, då gör de ju inget men om man råkar göra ett misstag så får man skylla sig själv mer som riktigt racing, Nu får man ju köra vidare.

Skrivet av Gneiss:
Skrivet av redhawk911:

Hmm, Blu-Ray har ju redan vunnit?, Bara tre eller två filmstudios som står bakom de.

Jag vill aldrig se ett format som man bara laddar ner, Jag vill ha mina filmer på en skiva stående i en hylla. Inte på en hårddisk som kan krashca.

Ja, skivor är ju oförstörbara ;).

Nehe är dom inte?;) Klart dom går att förstöra men då är det ens eget fel, Om en hårddisk kraschar kanske man inte kan göra nåt åt det. Med en DVD eller BR kan man ju vara försiktiga med dom.

...touche.?

Hmm, Blu-Ray har ju redan vunnit?, Bara tre eller två filmstudios som står bakom de.

Jag vill aldrig se ett format som man bara laddar ner, Jag vill ha mina filmer på en skiva stående i en hylla. Inte på en hårddisk som kan krashca.

Skrivet av Xarvaz:

Jag kan fortfarande inte förstå varför så många PS3-fanboys inte kan acceptera att PS3an har seriösa problem när precis allt pekar på det. Ja de kommer antagligen lösas men jag tror att de då kommer ha en ny Xbox att bita i. Men de är såklart bara spekulationer.

Personligen imponerar inte PS3 på mig. inte ens prestandan är särskillt speciell. Bara korkad i mina ögon.....

Vilka problem är det den har? Förutom att den inte säljer så bra i USA?

Skrivet av slartibartfast:
Skrivet av fanboy:

Om man ser grafik mässigt så säger jag Uncharted... helt otrolig grafik i det spelet.

Tyckar att det mest imponerande där är att de får det att rulla på en PS3.

Jo, det är ganska fint. Lite grådaskigt i skuggorna bara, men det kan lika gärna bero på att jag tittat på det på min kalibrerade datorskärm istället för på en färgstark hdtv, som spelet är gjort för. Blir alltid ganska kontrastlöst och trist när man screencappar från konsoller och får upp bilden på en datorskärm...skulle inte förvåna mig om många utvecklare kompenserar för detta när de släpper ingamevideos och screenshots över internet...

Jag är iofs ingen spelutveckalre. Men om man jobbar med ett spel ett tag så är de klart att man kan få det att flyta på även på PS3. När vi snackar grafik är Uncharted skitsnyggt och helt utan famedrops,Sen ser ci ju va PS3 kan prestera i Killzone2 som ser helt otroligt bra ut. Sen kommer den en del bra spel såklart. Kan knappt vänta opå Little Big Planet:D

Jag skulle säga att de är för att du spelade på en TFT skärm, Körde själv på en 22"TFT innan jag köpte en HDTV. Kan säga att det blev en stor skillnad på färgen i spel och grafiken känns bättre på en riktigt 720p skärm.

Skrivet av pennywise:

Jävla dåligt att gubbfan halkar runt som om han hade bananskal under skorna...

Va snackar du om han halkar inte alls runt:S

Demon var skitskoj, rätt svårt på normal:) Och sjukt snyggt spel!

tror ja inte på, de spelar nog ps3 iställey.. haha ne skoja;) Har det ens kommit nån bra film de senaste?

Så jävla kort demo var de ju inte alls. Tycker det var tillräckligt för en demo. Iallafall så var det skitskoj, ett garanterat köp!

Så länge dom inte ändrar formen på nåt sätt så köper ja inte. Tycker det är skönt o slippa rumble:P

Som nån tidigare sa, först burns nu mcrae, Dom två ja hejat mest på under WRC.

Detta är verkligen tragisk, han var en grym förare!

Kanske lite själviskt, men hoppas det kommer ett spel i tribut till honom. Ett spel med realism, som dom första hade!

Folk som har PS3 tycker de är en bra sak, folk som har 360 tycker det är kasst... Gissar ja på;)

Är detta ett Directx 10 spel?, Måste man ha Shader model 3.0?