Inlägg av Dominus

Inlägg som Dominus har skrivit i forumet

Skrivet av Ender:

Suck, rättstavning är helt enkelt inte kompatibelt med humor. Båstad…jag syftade på tennisveckan i Båstad såklart, därifrån jag själv hörde talas om den importerade idiotin för första gången. Jag hoppas innerligt att ni slapp stekarna i Bålsta.

Japp, definitivt gnällig.

Du har en hel del att jobba på när det kommer till att argumentera.

Skrivet av Ender:

Du låter lite gnällig tycker jag. Tycker du ofta att det är ok att betala oskäliga pengar för en produkt bara för att utvecklaren vill tjäna pengar? I så fall kan jag rekommendera Bålsta-metoden. Varje gång du vill köpa något så köper du två, och vaskar en av dem.
Det är en win-win för dig…du gör producenterna lyckliga och du kommer rakryggad kunna stå upp för dina argument och ideal.

Skulle det där vara det samma menar du? Löjeväckande. "Oskäliga pengar", som om man är tvungen att köpa både premium battle pass eller cosmetics.
Du anser att bara för att man köpt ett spel, så ska varenda uppdatering framöver ingå i det priset, oavsett hur stor eller liten den är. Då hade det inte blivit mycket till uppdateringar längre fram, när man gjort slut på pengarna man fått från alla sålda kopior.
I verkligheten är det orimligt, men lev vidare i din fantasivärld du.

Så länge det endast handlar om cosmetics så kunde jag inte bry mig mindre, degen ska in. Det är först när min spelupplevelse blir lidande jämfört med någon som öppnat plånboken som jag anser att det är läge att kritisera.

Skrivet av Ender:

”Gratis” battle pass = Konsten att ge någon något som inte kostar någonting att tillverka, och mottaga massornas dyrkan för att de får något som medvetet inte lagts till från början.

Och medan folk överlycklig kammar hem sina ”gåvor” så kan de ju passa på att titta på 5 ggr mer av allt de kan få bara de betalar lite till.

Ja usch att utvecklare vill tjäna pengar, pengarna de drar in på att folk köper spelet borde räcka för att utveckla spelet ytterligare!!!
Gud vad gnällig du är.

Skrivet av Hator:

Kommer väl xp boost i battlepassen väl? Eller har jag bara fått för mig det. Det gör allt för tjäna mera pengar.

Ja, som är gratis.

Skrivet av KoP:

Undrar hur mycket varningstext västen kommer skeppas med isåfall? 😂

Sådana där muskelstimulatorer med plattor man sätter på kroppen varnar ju t.o.m. att om man är diabetiker bör man ej använda dem innan man rådfrågat sin läkare. 😦

Är väl ingen skillnad mot att epileptiker inte bör spela spel med en massa blinkande ljus?

Skrivet av KoP:

Tror att detta har gjorts förut eller är det en gaming stol med haptisk feedback jag månne tänker på? 🤔

De flesta västarna väl bara i form av vibrationer? Denna är med elektrisk muskelstimulering.

Det roligaste med detta var inte själva nyheten i sig, utan personerna i denna tråden som tror att det bara handlar om vibrationer.

Skrivet av quadratis:

efter runt 100 timmar i D4, utan att ha spelat igenom hela storyn och bara nått lvl53 så känns det lite som att jag nog snart är färdig. kul spel, men det får räcka så.

"The more I get into the psychology of ARPG enthusiasts the more I realise this is not the type of person I want to be."

någon på reddit beskrev typ exakt hur jag känner inför den här typen av spel när man börjar läsa om hur andra spelar.

folk sitter och gör avancerade uträkningar och tabeller över allt möjligt, minmax builds, xp grind, loot osv osv. och det börjar kännas lite som ett sånt där cookie clicker-spel, där spelet i stort sett spelar sig själv till slut, och det enda som betyder något är hur effektiv man kan göra gameplayloopen.

jag kommer antagligen spela klart storyn, men end game och seasons osv. vetefan om jag vill ge mig på.

Det blir vad man gör det till. Själv så sitter jag inte och gör några uträkningar, utan jag springer bara runt och dödar monster samtidigt som jag har llite skön musik i lurarna eller en bra podcast.
Ditt citat förstår jag mig inte på.
"CS:GO är nog ingenting för mig, jag vill inte bli som proffsen som spelar i de stora turneringarna."
"Nä jag tror inte jag kan spela spel längre, jag vill inte bli som alla speedrunners/achievementhunters/osv"

Kan bli riktigt bra detta, ska bli intressant att se vad för nya uniques och legendaries som kommer, samt se alla olika infekterade gems.

Skrivet av ohGr:

Grindfest, men visste ju vi redan.
Som

alla ARPG

, springa igenom samma platser och göra samma saker om och om igen.
Var lite kul i ett tag. Men tröttnar snabbt.
Glad att jag inte betalade fullpris

Fixed it for you.

Skrivet av MrStrange:

Önskar att man inte behöver göra en ny karaktär och börja om helt från början bara för att kunna spela season.. Hade bra mycket hellre velat kunna fortsätta på min main som jag inte ens har hunnit bli level 100 med.

Detta är inget MMO där allting börjar på högsta leveln (100 i detta fallet), utan ett ARPG där det är själva resan dit, och i synnerhet farmandet av gear, att mörda horder av monster osv osv.

Skrivet av Ender:

Jzag känner mig hyfsat besviken på Diablo IV just nu måste jag säga. Dels angående säsonger som jag skrev ovan, men antagligen mest av all för vad de gjort med lootet. Jag är lvl 54 med min sorceress just nu, och gameplay har inte varit något annat än en enda lång lämt lutande uppförsbacke hela vägen. Fienderna tål exakt lika mycket, gör exakt lika mycket skada och droppar exakt samma skräp. Itemization är under all kritik, då de inte bara tagit bort de gröna set items, som oftast var roligare än unika/legendariska. De har dessutom gjort om "legendariska" till rare 2.0.

Spelar vi samma spel? Visst tål eliter, rares och bossar fortfarande en del stryk.. men att det skulle vara samma, samma? Nja, långt från det resterande upplever.
Enligt mig är itemization bland det bästa med diablo 4, det enda jag saknar är fler unika föremål som ändrar sättet du spelar/speccar på för alla klasser, druid t ex har (enligt mig) bäst uniques av alla klasser när det kommer till detta.

Jag förstår verkligen inte varför folk bryr sig att man kan köpa cosmetics i spelet, iallafall inte med tanke på att Blizzard kommer lägga till nytt content, helt gratis. Det hade varit en helt annan femma om det gått att köpa eller uppgradera sin gear med riktiga pengar.
Och sedan att man gömmer sig bakom "tänk på barnen", herregud... lite ansvar ligger väl ändå på föräldrarna?

En 8-åring har knappast ett eget betalkort, åtminstone inget där hen kan spendera pengar hur den vill.

Första diablo sedan LoD som jag faktiskt haft riktigt kul från början till "slut".
När trean först kom så slutade jag bara en ett tiotal timmar in på lvl 60, expansionen räddade det något.. men blev ändå inte alls "samma" som i de tidigare. Utan jag körde bara upp till 70 varannan/vartredje season innan jag la det på hyllan till nästa.

Känslan jag har (just nu iallafall) är att detta kommer ge mig många fler timmar än vad d3 gjorde med råge även om det till slut kommer vara mycket samma samma, med lite nytt varje season. Då får Blizzard gärna sälja cosmetics för 200-400 spänn, det rör mig inte i ryggen, så länge varje season känns fräsch och bjuder på något nytt varje gång.
Men det återstår självklart att se.

Älskar att FZ alltid ska vara motvalls:
"Spelet kändes trögt"
"Riktigt segt.."
Och så vidare.

Har knappt läst några liknande kommentarer på andra forum, utan där verkar de flesta gilla det. Jag är en av dem

Skrivet av CosmicPunch:

Kan du länka till dessa ljudinspelningar där han stolt berättar att han våldtagit och misshandlat kvinnor?
Jag har nämligen aldrig sett några sådana.

Klart du inte har det.
/s

Skrivet av CosmicPunch:

Står ingenting om någon utredare eller hotade vittnen eller flykt till Dubai i artikeln jag länkade.

Det påstod jag aldrig heller.

Skrivet av CosmicPunch:

Vet inte vad det är för utredare du pratar om, eller om det du säger ens stämmer, men bara för att en utredare säger någonting betyder det inte att det är sanningen.

Vi får väl se hur det slutar.

Förövrigt är det Tate-hatare som brukar vara incels. De som haft det lätt med kvinnor i livet tycker oftast inte det är jobbigt på samma sätt när någon pratar öppet och glatt om kvinnor och sex.

Du kan ju pröva att läsa din länk ifrån Reuters.

Självklart är det så, Tate är i själva fallet en feminist. Det är glasklart efter uttalanden som att kvinnan ägs av mannen och att de endast är till för att lyda män.

Titta förresten vad fint och gemytligt twitter har blivit, här är alla välkomna. Speciellt kvinnor.

Skrivet av CosmicPunch:

Oskyldig tills motsats bevisats är grundläggande för rättssamhället och också det jag själv går efter.
Hittills har han inte dömts för att ha misshandlat, våldtagit eller prostituerat någon.

Men ja, det är ju uppenbart vilka som är hatiska iaf. Det ser man på de starka känsloyttringarna i ditt inlägg.

Det där är uppenbart fake news(bekräftat sådan också tror jag) då de rumänska myndigheterna självklart redan visste var han bodde och det är även därifrån han streamar.

Du kan läsa det här om du inte tror på mig: https://www.reuters.com/article/factcheck-pizza-tate-idUSL1N3...

Om han och brorsan nu är helt oskyldiga, så är det ju konstigt att de planerat att fly till Dubai och försökt pressa vittnen till att ta tillbaka deras vittnesmål. Allt enligt samma utredare som säger att pizzakartongen inte hade något med gripandet att göra.

För hans incel-fans så gissar jag att han för evigt kommer vara oskyldig.
Om han blir frikänd så kommer barnen få vatten på sin kvarn och hatet mot de med en fungerande moralisk kompass kommer växa.
Om han blir dömd så är alltihopa fake och en komplott mellan varenda progressivt land i hela världen, med syfte att få bort meningsmotståndare. Och barnen kommer få vatten på sin kvarn och hatet mot de med en fungerande moralisk kompass kommer växa.

Skrivet av micke1m:

Hög nivå.

Det samma

Skrivet av CosmicPunch:

Vad ljuger jag om? Du verkar inte veta vad ljuga är för något utan ljuger om att jag ljuger.

Jag säger att du argumenterar mot halmgubbar vilket du gör. Du försöker måla upp det som att vi säger att det är ett brott mot mänskliga rättigheter att banna folk från sina internetsidor när ingen har påstått det eller något som ens kommer i närheten av det.

Det har jag visst det.

Du har fel om vad yttrandefrihet är, du har fel om vad dina meningsmotståndares argument är, du har fel när du säger att folk inte bannades på Twitter på grund av sina politiska åsikter.

Du har fel men oavsett är det ett exempel på en person som bannades på grund av hans åsikter, något du nyss sa inte förekommer. Alltså hade du fel.

Angående denna mening i ditt tidigare inlägg så är det bara att läsa igenom denna tråd och man ser en tydlig skillnad i intelligensnivå mellan de två sidorna.

Tänker inte ens bemöda mig med att försöka skriva ett bra svar, du drar ner diskussionen till rena dagisnivån.

Vartenda inlägg från dig i den här tråden är rena fiktioner och du nöjer dig med ett enkelt "du har fel", när man frågar VARFÖR man har fel.

Vet inte om du är läskunnig, men anledningen till varför din idol Andrew Tate blev bannad. Om man blir ledsen och lipar om censur för att någon inte får tala om att kvinnor är mindre värda än män osv och vara Messias för alla Incels så har man problem.

Och för femtioelfte gången, du, jag och alla andra måste innan vi får skapa ett konto, acceptera de reglerna som företag har satt upp. Bryter vi mot någon av dess riskerar vi att få kontot borttaget. Det betyder inte att de sysslar med censur.
Kom tillbaka när du gått ur grundskolan.

Skrivet av CosmicPunch:

Du hittar på att jag eller någon annan på något sätt argumenterar för att det skulle handla om mänskliga rättigheter.

En halmgubbe helt enkelt.

Finns heller inget felaktigt i något av mina påståenden. Det är du som har fel.

Du har även fel om att man inte kunde bli bannad från Twitter på grund av fel åsikter, jag har sett otaliga konton bli det.
Exempelvis Andrew Tate.

Jag har aldrig påstått att du eller någon annan sagt att det är en mänsklig rättighet, jag skrev det enbart för att få dig och övriga att fatta. Men tydligen blev du kränkt istället och väljer att ljuga.

Du har än så länge inte kommit med några exempel på vad som är fel, utan sätter punkt efter du tryckt på l.

Andrew Tate var ett misogynt as, som skrev och delade rent hittepå. Sedan skrattade han hela vägen till banken efter att ha tjänat pengar på sådana som delar hans åsikt.