Inlägg av GenitaliskaGardet

Inlägg som GenitaliskaGardet har skrivit i forumet

Uppsägningar av anställda. Ökande priser. Vinsterna och utdelningarna består. Det är känslan när man läser om de stora spelföretagen (och näringslivet i stort). Ännu ett skäl att försöka intressera sig mer för indie-titlar

Spännande!

Barbie var otroligt imponerande. Blev överraskad av en samtidsrelevant och meta-späckad handling.

Vågar man hoppas på att bli lika överraskad av det här projektet (vad fasen kan en sims-film handla om)?

För en som aldrig plockat upp detta och letar efter ett trevligt indiespel (efter typ 200 h TotK):

Vad gör det här spelet roligt?

Hur står sig spelet idag jämfört med dagens andra populära indiepärlor (Dave the Diver, dredge, cocoon etc)?

Vågar man hoppas på en xbox-release? Är riktigt sugen på lite online-coop från soffan!

Jag fullkomligt älskar den här spelserien. Bäst i couch chaos multiplayer-genren. Otroligt djup och unikt utförande. Referensfest för oss gamla rävar.

Alltså det här med att det kommer GBA-spel till switchen ger mig nostalgi-känslor 😍

Kul att läsa intrycken i kommentarerna ovan! Kanske dags för en jämförande artikel när MSI blir tillgänglig?

Befriande att tv-seriens skapare och skådisar vågar göra avsteg/egna tolkningar jfr med spelen! Spelen har vi ju redan; blir klart mer spännande med nytänk för oss som spelat.

Ska bli intressant hur serien tar sig an perspektivskiftena, karaktärernas gradvisa brutalisering och uppbyggandet av empati för "de sina", vilket spelet gjorde så mästerligt.

Jag kontorsarbetar framför en PC, vilket omöjliggör för mig att också spendera fritiden vid en PC. Bara tanken på ännu mer PC om dagarna känns själadödande.

Kul artikel med både nördseriösa och lättsamma tongångar!

Sony och Nintendo tar väl båda en hacka av alla tredjeparters spelintäkter på deras konsoler. Bör det inte bli knepigt att ändra och anpassa Game Pass pris- och ersättningsmodell utefter den premissen?

Skrivet av Najkan:

Har väl spelat mobil pusselspelet "star battle" i över 1000timmar sen juni i år.. Finns 1000 banor så man har fått nollställa några gånger för att starta om progression när man är klar..

Suverän biktning! Bäst hittills, tycker jag.

Kvalitet lönar sig! Switch fyller en viktig "Lätt-att-bara-spela-lite"-lucka och har lyckats få in både storartade och innovativa spel i lineup:en.

Bara jag som tänker på den höga fallhöjden här? 😅

Rent kommersiellt är beslutet antagligen rätt. Mario-filmen verkar minst sagt gjort ett bra avtryck i kassan...

Skrivet av Mortaigne:

HAR FARBROR PROVAT YATZY?

Jag håller med OP i sak, men här skrattade jag högt 🤣

Skrivet av Freakon:

Ett spel som jag älskar är BOTW. Stort och episkt men utan massa avancerade system. Fysiken och världen fyller den funktionen. Avslappnande samtidigt som det är spännande och roligt att spela.

Tänkte precis svara exakt det här. Nintendo är en av få spelskapare som lyckas ge djupa men spontana spelupplevelser. Som belönar nyfikenhet utan grind. Där siffror och system verkar utan att synas.

Less is more.

Hade inte Cyberpunk haft en så dålig release (och previous-gen-utgåvor) hade det varit jämnare för h-vete vilket mastodontverk det är!

Samtidigt Har W3 allt som ett generationsspel förväntas ha, och därtill en unik stämning i handlingen. Kärleken till böckerna lyser också igenom, vilket är ovanligt i spelvärlden!

Intressant det här! Jag tyckte tematiken och berättandet var superbt. Ska bli spännande att se hur ändringarna påverkar upplevelsen när man testar ny build.

Jag kan inte sluta spela!

Varje gång jag kommer till ett nytt område känner jag en ohejdad äventyrslust och finkannar varje kulle/dal/berg/träddunge. Fattar inte varför men det är någon lekparkskänsla över världen.

En "baksida" är att jag antagligen har ett antal 100h kvar innan jag får se röken av något annat spel 😅

Ett otroligt spel och ett otroligt företag. Det blir så tydligt när man spelar att det viktigaste för Nintendo var att vi skulle få ett så bra och content-fyllt spel som möjligt.