Inlägg av SgtBlack

Inlägg som SgtBlack har skrivit i forumet

Det märks ju tydligt vart Fntastic hämtat terrängkörningen ifrån till The Day Before videon 😆

Skrivet av alias:

Haha. nej minns inte snowdrop spel som speciellt tungdrivna. Satt nog på två stycken 980Ti i SLI. (Glad man slipper det nuförtiden...)
FPS på den tiden drog jag bara ur hatten så att säga. Spelbart var det åtminstone. Grattis till dina sinnessjuka 290fps i Div 2
BTW så stödde nog aldrig Snowdrop SLI när jag tänker efter vilket jag skrev ett antal arga inlägg på deras forum om..

Jag kör en Samsung odyssey g7 240hz 1440p skärm.

Grym skärm ju, är du nöjd?
Det förklarar lite dock, de där extra pixlarna som Ultra wide skärmarna har gör mer än vad man tror på prestandan 🙂

Samma här, körde också SLI med två stycken EVGA GTX 980 och byte till ett EVGA GTX 1080 Ti just därför, prestandan var den samma typ men man slapp SLI problemen 😅

Skrivet av alias:

100+ fps med ett 7900XTX, allt max ingen fsr. Flyter på utan några hickups. Ligger på cirka 180fps i genomsnitt i division 2 på ultra. 1440p Snowdrop är absolut inte tungdriven.

"Snowdrop är absolut inte tungdriven" Vet inte vad du hade för dator för 4 år sedan när The Division 2 släpptes men du kan aldrig ha fått några 180 fps, man fick vara glad om man låg mellan 75-90 fps Ultra Wide med Ultra settings, men jämför man nu med mitt 4090 så ligger jag på 230-290 fps med Ultra settings i The Division 2

Det framgick aldrig vad du körde för upplösning, vad har du för 1440p skärm?

Som sagt jag labbade aldrig med grafik inställningarna satte allt på Ultra och valde Nvidias Upscaler skall testa mer ikväll

Jäkligt tungdrivet, testade lite i natt och mitt 4090 fick svettas lite med 70-90 fps om man maxade alla grafikinställningar, vill tillägga att jag inte körde de senaste grafikdrivisarna men jag tror inte de skulle göra något mega kliv på grafikprestandan. Tyckte det flöt på rätt bra ändå gillade hur man rör sig med Avataren man spelar, dock för tidigt för att ge något helhets betyg ännu

Massives Snowdrop engine är ganska tungdriven rent generellt, när The Division 2 kom så fick dåtidens grafik kort kämpa om man ville maxa allt.

Skrivet av noreason:

Fattar inte hur spel blir sämre och sämre. Samma med starfield, helt sjukt värdelösa moderna spel.

https://m.youtube.com/watch?v=FsmsHMWQi-M&pp=ygUbOSB5ZWFycyBi...

Kan inte yttra mig om Starfield då jag spelat alldeles för lite av det än..

Håller iaf med gällande Assassins Creed, saknar fighting finessen som har funnits i de tidigare släppen. Tycker inte alls om hur det har utvecklat sig sen Odyssey (tror jag) hack, roll, parera, hack, hack, roll, parera. hack, roll, parera osv... så tråkigt enformigt. En En yrkes mördare som har svärd och dolk som primära verktyg borde kunna ha lite mer finess i en close fight kan man tycka. Jämför t.ex med Ghost of Tsushima som jag tycker har har fantastisk strids variation mer sånt, där har Ubisoft lite att lära av..

ordlig.se nr 616, 3/6

⬜🟩🟨⬜🟩
⬜🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Skrivet av Nyhet:

Michael Madsen, Chuck Norris, Danny Trejo, Kim Basinger, Danny Glover, Michael Rooker, Damion Poiter, Vanilla Ice...

#crime-boss-rockay-city


Bet mig i tungan och trodde nästa det var GTA först 😆

Skrivet av quadratis:

chuck norris är en avdankad, paranoid, evangelistisk konspirationsgalning / extremhögermupp, och hans medverkan i spelet får en ju inte direkt att vilja kasta sig över det.

chuck "gay people have no place in the scouting movement" norris
chuck "a 1000 years of darkness if obama wins" norris

https://youtu.be/7ud3pK5Wa90

å andra sidan gjorde han några kassa actionfilmer på 80-talet, så allt är förlåtet antar jag.

Personligen tycker jag politik och religion är grunden till allt ondo. Alla kan vi göra dåliga val under resans gång men Chuck har gjort mycket gott också vilket man inte får glömma.

I mina ögon kommer Chuck Norris vara en ikon.

Du kan hacka Uber, samt en massa andra bolag men petar du på Rockstar (boss level) då är du rökt. 😅

Rätt lustigt ändå att ett bolag som Rockstar som förskönar kriminalitet och våld i sina verk får sån uppbackning av rättsväsendet..

Wow, Tänk om jag också kunde bli så där glad av att bläddra i menyer, bara det är väl anledning att förboka Logitech G Cloud 😅

Skrivet av BloodFarmer:

Men i detta fallet var det ju regissören som tackade för en andra chans. Det var ju knappast hans beslut att dölja något som har med releasen att göra? Ska man skylla på någon så får man skylla på ledningen. Jag fattar att någon som jobbat på själva spelet och som hade 0% att göra med marknadsföringen och den dåliga releasen är glad för att få ”en andra chans”.

Exakt så

Välkommen till Fall's End (FC5) no, i mean Silver Creek

Får lite Farcry 5 vibbar av miljön men båda är utgivna av Ubisoft så why not

Boom

Alltså Frontline... Måste vi ha fler Battle Royal spel? Börjar blir lite trött på att alla spelutvecklare skall hoppa på tåget som redan gått. Är det inte bra som det är, ett trevligt spel som kan avnjutas i co-op med några vänner.. Låt det vara så fortsätt med det ni är bra på

Skrivet av Marooned:

Det som förvånar mig mest som sysslat med bilvård dom senaste 7-8 åren är hur folk resonerar. Den dyraste investeringen (oftast) är bilen efter boendet. Ändå envisas folk med att förstöra sina bilar med automattvätt och annat.

När man målar om huset så kollar man upp allt innan. Det ska vara bra färg och allt det där. Men så kommer dom till bilen. Bryr sig inte alls. Visst, det är ju bra för oss som ska fixa till det. Men att inställningen till hur man gör rent sin bil är så konstig är...konstigt.

Det går att polera bort tvättrepor. I lacken. Problemet är att allt på bilen får sina tvättrepor och det är svårare att få bort på vindrutan t ex.

Nåja, folk får göra vad dom vill med sina bilar. Men det är verkligen underligt att se hur dom ställer sig till värdet av sin bil kontra annat. En bil som i många fall kostar flera hundratusen.

Det är dessutom väldigt lätt att göra själv med rätt kunskap för att minimera tvättrepor och annat. Antingen hemma om man kan tvätta där eller i en tvätthall som OKQ8 t ex har som egen tvätthall.

När det kommer till leasing/brukis-bilar är det nog mest troligt att merparten av dessa brukare bara ser bilen som ett verktyg och bryr sig inte om det utvändiga överhuvudtaget dörruppslag hit, en trottoarkant här, en påbackning där osv. dessa människor väljer oftast bilar som varken du eller jag förmodligen inte skulle lyfta ögonbrynen för men skadad som man är så kan man ändå inte låta bli att få ont i ögonen varje gång någon tvättar/behandlar bilen på ett icke rekommenderat sätt 😅

Även om jag ogillar det så hävdar jag fortfarande på att det är bättre att tvätta bilen i en borsttvätt om man saknar tid och/eller kunskap. Repor på rutorna kommer du inte i från åtminstone inte på fram och bakrutan, i mitt fall har jag har t.o.m. tagit bort min baktorkare för att inte "råka" använda den eftersom den samlar grus som sedan dras på rutan. På framrutan har vi stenskotten att bekymras över så den behöver man ändå förmodligen byta ett par gånger i värsta fall.

Skrivet av anon_78917:

Man kan köra borstfritvätt.

Det är inte lätt att låta bli att vara ironisk i den här tråden 😅

Faktum är att verkligheten tyvärr är skrämmande över hur många okunniga människor det finns när det kommer till biltvätt trots att det är något som är så basic som alla som har bil och körkort borde kunna.

Om man INTE har koll på hur man tvättar en bil, då tycker jag borsttvätt är bättre än att inte tvätta bilen alls. Tvätt-repor som uppstår från borsttvätt går att polera bort utan problem. Är bilen lätt smutsig så kan man köra borstfritvätt men dessvärre blir inte bilen lika ren jämfört med en borsttvätt, den mesta smuts som hamnar på bilen är svår att bli av med utan fysisk påverkan med en t.ex tvättsvamp eller tvätthandske.

Har man ingen koll på hur man tvättar sin bil med svamp så skall man inte ge sig på det, för har man otur så kan man orsaka otrevliga repor på lacken som är svåra att få bort med polering. Har sett så många skräckexempel. t.ex de som använder fönstertvättskraporna som finns på bensinmackarna som man använder för att göra rent rutorna med, använder den mjuka delen på skrapan som man skall blöta ned rutan med direkt på lacken vilket är ren idioti dels förstör man mest troligt lacken samt att man även förstör skrapan som på detta sätt samlar upp smutsen (grus, salt olja asfalts m.m) som finns på lacken som sedan nästa bilist skall använda på rutan. Har också sett folk som tvättar sin bil i tvätthallen och använder minimalt med vatten och häller bilschampo direkt på svampen utan att blöta ned svampen eller bilen. Även sett de som tappar svampen på backen och tar upp den och fortsätter tvätta bilen utan att göra rent svampen.

Är inte jätte invecklat att tvätta en bil och det finns massor av duktiga kreatörer på som har koll på hur man utför en bra biltvätt som delar med sig av sina kunskaper.

Eftersom jag länkade den första Angry Joe måste jag ju länka den andra

Han verkar ju onekligen tycka att det gick bättre den här gången än förra försöket från Gearbox Software
MEN.. Tyvärr verkar det inte nå ända fram..

Tyvärr ser det inte ut som att det blir någon PC version.... besvikelse igen.

Jag har följt serien ända sen NHLPA Hockey '93 (Sega/SNES) och började spela NHL på PC -96.
Blev stormförtjust när jag upptäckte Blommans NHL Editor (någon här som använde den?) Minns besviken när man fick veta att NHL till PC skulle utebli 2010, EA gav alla PC Gamer som älskade NHL ett stort FU i ansiktet.

Vet inte vad som försiggår i Vancouver studion, de upplevs så jäkla (ursäkta uttrycket) lata. När man nu 11 år senare nästan får allt serverat på ett silverfat, Frostbite motorn och konsoler som är närmare PC strukturen än någonsin och vad händer? Nada, bara copy and paste likt alla andra EA genres så är det minimal utveckling, maximal profit som gäller, typiskt EA.

Är så trött på Sean Ramjagsingh och Co. som numera gömmer sig under EA Vancouver. Det finns få personer som jag verkligen ogillar i den här världen och Sean Ramjagsingh räknas in till en av dem, liksom trafikborgarrådet Daniel Helldén (sorry kunde inte låta bli)

Önskar man kunde få se ett NHL med fokus på kategorierna: Karriär, Franchise, Simulering och Onlineturnering.

Tänk ett NHL kombinerat med Franchise Hockey Manager tillgängligt till PC, vilken lycka..

Skrivet av Chrille_H:

Eller så kan man ju försöka göra skillnad på utvecklare A och B. Ge de en ärlig chans och om det skiter sig så är det bara att begära pengarna tillbaka.

Som sagt..

Håll dig borta från förhandsbokningar/förhandsköp och köp inte grisen i säcken i värsta fall slipper du krångla med återköp.

En ärlig chans ger man när spelet är släppt och man vet vad man får (oavsett utvecklare)