Inlägg av Mr. A

Inlägg som Mr. A har skrivit i forumet

Skrivet av Ferren:

Ori spelen är nog dom vackraste och mest känslosammaste spelen denna 39åring har spelat.
Men håller med dom att Will of The Whisps sluta väldigt bra, man behöver inte köra en trilogi bara för att, låt storyn bestämma hur många spel som ska släppas.

Nu blir jag orolig över mitt minne. Jag får nämligen för mig att jag tyckte slutet i tvåan var betydligt sämre än det första spelet, pga följande:

Vill minnas att man spöar antagonisten, som haft en traumatisk uppväxt, och that's it. Jag hade hoppats på att det skulle bli ett mycket finare slut. I första spelet är väl antagonisten en förälder som skyddar sitt/sina barn, som väl protagonisten sen tar hand om och som är spelbar i tvåan?

Skrivet av Johan Lorentzon:

Den känns ganska platt och tom när man jämför med spel idag. Men å andra sidan har spelet också en känsla av att man faktiskt existerar i en värld som inte centrerar runt spelaren. Det är döda platser, men så är det i verkligheten också. Du stöter inte på saker var 100e meter om du är ute och går i skog och mark. Spelet hr en känsla som jag inte upplevt i något annat spel än idag.

Nice. Om det förmedlar en sådan känsla, så låter det som det är motiverat ändå.

Hur imponerande en stor spelvärld är beror ju nästan helt på vad världen innehåller. Är det bara en massa repetition så kvittar det.

Hur är det med Daggerfall?

Project CARS

Har spelet träning, kval, flaggor och andra regler under loppen (ex. obligatoriska depåstopp i vissa serier), sånt som bör finnas i "motorsport"? Eller är det fortfarande bara så att man startar någonstans bak i fältet och förväntas köra upp sig till pallplats inom en handfull varv, och sen är det inte mycket mer än så gällande racingen?

Skrivet av ZF:

lustigt att det kommer på WiiU men inte PS3 eller XB36o

men fint för de få som gillar bilspel och trots det bara sitter med den naturligtvis. hoppas bara inte Namcos inblandning Ridgreraceifierar det hela. nu gillar jag RR men hade hoppats på att detta var tokrealism på åtminstone GT-nivå.

Bandai Namcos roll är marknadsföring och att distribuera de fysiska kopiorna av spelet, de har inget med utvecklingen att göra.

Skrivet av LariosoDog:

Det finns ju en del bra och snygga racingspel men blandat resultat av körkänslan på dom. Om en studio med arkadspel i bagaget så verkar det ju inte så lovande.

Men för mig kan bra racing med trevligt upplägg för trimning och karriär bli PS4-köp.

SMS (före detta Blimey! Games, och som består av majoriteten av originalutvecklarna från Simbin) har fler simulatorer än arkadspel på sin meritlista.

Skrivet av swe.-SiOUX-.swe:

Kommer detta ha VR brillor stöd?

Japp. Både Oculus Rift och Morpheus.

Skrivet av Hipshot:

http://www.youtube.com/watch?v=KF32DRg9opA = bästa låten like ever?

Hoppas de inte förstör musiken nu, vill gärna se nya versioner på de gamla, skulle vara kul.

SF2HD hade skitmusik, eftersom de bara tog massa randomlåtar från OCremix. Detta får inte ske!

Jag var precis på väg att länka till samma video.

Köp/Inte köp beror klart på hur de har klarat av att förvalta musiken från originalet.

Något annat, nämligen... Project CARS

Skrivet av TheMaggot:

Jag är ganska säker på att man kan betala det exakta priset. Jag har i alla fall gjort det med dlc till Final Fantasy Theatrhythm.

Kollade en gång till nu och ser att det finns ett till alternativ om man väljer "add funds" direkt efter att ha valt önskat spel (required amount only). Missade det förut, tack!

När jag provade första gången så blev jag nog förvirrad av att det enda valet var "add funds" och att man var tvungen att gå vidare där för att kunna välja exakt summa, istället för en separat knapp direkt. Då gick jag tillbaka till huvudmenyn istället, och där finns ju bara 100, 200 och 300kr att välja.

Jag var faktiskt sugen på att köpa NSMB2 via onlinebutiken i 3DS, som kostar 419kr. Men det gick ju såklart inte att betala det direkt med t.ex. visa, utan man måste lägga till pengar till sitt konto på konsolen först, som bara går att göra i storleksordningarna 100, 200 och 300kr... Det hela blev ganska omgående totalt ointressant.

Slightly Mad Studios startade en liknande tjänst redan förra året som heter World of Mass Development.

Det enda spelet som utvecklas där än så länge är deras eget Project CARS. De som lagt pengar på projektet får va med och bestämma och bidra till viss del, får tanka ner och testa nya builds varje månad/vecka/dag beroende på hur mycket pengar man bidragit med och man kommer få ta del av eventuell vinst efter att spelet släppts också.

Roligt! Tackar så mycket!

Jag läste klart boken idag och jag hade ingen aning om att det skulle vara så mycket fel i den innan jag började. Önskar nu i efterhand att jag inte läst den alls. Får verkligen hoppas att storyn i ME3 inte bygger på eller nämner många händelser från denna bok.

Oh, jag missade att det gick att välja switchar på de andra tangentborden. Då blev ju MK-50 genast väldigt intressant.

Precis innan jag såg denna recension så satt jag o googlade på tangentbord (spillde mjölk i mitt Steelseries 6G...) och såg att MK-85 även går att köpa med bruna, blåa eller svarta switchar från qpads website.

Känns dock lite väl dyrt. Funderar på ett Zowie Celeritas (cherry mx brown) istället om det visar sig att mitt 6G inte funkar sen.

Mario Kart 64 är fortfarande min favorit. Men jag klarar inte av att spela mot AI i nåt Mario Kart-spel längre, blir så extremt trött på den överdrivna gummibandseffekten. I MK64 kunde man ju t.ex. ösa på med svamp-boost men AIn hängde med lika bra ändå, suck...

@moberg

Jag tror det är så att GOG-versionen och möjligtvis steam och andra versioner har mer uppdaterad kod än butiksversionerna, så därför kommer de som köpt i butik märka störst skillnad av patchen.

Edit: DRM-strul låter ju också som en bra förklaring ja..

Första känslan var "nej".

Men efter att ha funderat på det lite mer så skulle det nog kunna bli det första MMO jag någonsin bryr mig om att prova.

Efter allt man läst om spelet hittills verkar jag ha gjort rätt val att vänta med att köpa spelet tills det finns i en komplett version med all DLC till reapris, om jag köper det alls.