Inlägg av Majk

Inlägg som Majk har skrivit i forumet

1

Tja,

Jag och min sambo är lite i samma sits, våra polare är inte så aktiva när det gäller GTA. Jag är level 90 och hon 42. Det mesta upplåst i fordonsväg/helikopter/plan/hus osv. Vi är 26 respektive 30 år om det är intressant. Jobbar heltid båda två så kvällar som gäller.

Majk_89 är mitt ID annars är det bara att dra ett PM/svar om det är intressant

Likt dig har jag också grymt trevligt med Evolve, speciellt när man kör med vänner. Dock kör vi sällan mot AI-monster.

Min uppfattning är att matchmakingen är lite broken just nu, det tar rätt lång tid att hitta spelare och ibland känns det som att man får ett AI-monster för att man ska slippa vänta, vilket iofs kan vara bra, ibland. Spelar på PS4 så det kanske skiljer sig mot de andra plattformarna dock.

Upplevelsen är dock helt annorlunda med randoms, precis som belyses så är tröskeln rätt hög. Det är ganska förlåtande att spela monster mot nya hunters och rätt ofta man vinner på stage 1 om man är van som monster, dvs. Utöver det så har spelet potential, bara det sköts om i framtiden.

Utökar gärna min krets av folk som lirar Evolve så är ni sugna/inte känner andra så hör av er.

[quote=SID 6.7]Har just nu väldigt kul med Evolve när jag kör tillsammans med tre goda vänner mot ai-monster, känns skönt att slippa att köra online med slumpade medspelare.

Evolve PS4

Hey!

Någon som är sugen på att lira lite Evolve? Tycker inte att spelet förtjänar den negativa approach som det fått iom DLC/skins osv. Har spelat det sedan release och det är riktigt trevligt när man lirar med vänner.

Så, letar helt enkelt efter att bredda min bas av sköna människor som gillar att lira det, fast som mig, enbart har ett fåtal vänner som spelar detta med begränsad tid och vill lira oftare.

La upp lite vids på YT om någon är intresserad

https://www.youtube.com/channel/UC9lGQjQZHTLXtI7xHTCfSIQ

Ses ingame!

1