Inlägg av Manko

Inlägg som Manko har skrivit i forumet

Recensionen säger att man kan kanske kan hitta lurar med lika bra ljud för runt halva priset och visst kan man det! Vad sägs om EXAKT SAMMA lurar Beyerdynamic 770 för 1700kr? Visserligen får man ingen mic eller ljudkort, men de låter riktigt bra.

Jag tror att många underskattar hur bra lurar kan låta. Själv kör jag med Akg 701 som kostar just runt 3000kr och de låter helt otroligt bra. Tro det eller ej, men lurar för 3000kr låter faktiskt mycket bättre än lurar för 2000kr precis som lurar för 2000 låter bättre än de för 1000kr osv. Det gäller bara att köpa rätt lurar och för 3000kr är de här Qpad lurarna alldeles för dyra. För runt 2000kr vore de väl ok.

Förseningar är BARA bra. Att de får extra tid på sig betyder att de kan göra ett bra spel fantastiskt. Det kommer alldeles för många spel idag som skulle kunna ha behövt 6 månader extra utveckling, så det är roligt tycker jag att de kan arbeta med spelet tills det är klart.

När jag såg att Wanted var regisserad av samma snubbe som Night Watch och Day Watch så blev den plötsligt intressant. Svenska licens spel har bra rykte, så det här borde ju bli bra speciellt eftersom det annonserades efter filmen.

Alla knarkare i Max Payne rabblade ju bara om "the flesh of fallen angels" konstant, så de där änglarna kanske är de där änglarna som knarkarna såg?

Det stod ju i pc gamer för länge sedan att de "kanske" skulle ha nya motorn i Fifa 09 till pc, så jag hoppas för vid det här laget är den gamla motorn värre än ett skämt och var för flera år sedan pinsamt dålig.

Skrivet av 3.14raten:

Word. Grid var en besvikelse, och när man moddar bort allt Bloom/Blur så ser det inte så speciellt snyggt ut heller, eller snarare, man ser hur det egentligen ser ut.

Anledningen till att man måste "modda" bort de effekterna är just för att de är integrala till spelets visuella look och det är väl inte så konstigt att det blir fult när man stänger av de effekterna. Det var samma sak i Dirt att grafiken såg nästan märkligt ful ut om man "moddade" bort det eftersom all grafik designats för High Dynamic Range aktiverat.

Har inte lidigt av lagg alls i multiplayer, men jag har väl haft tur där. Sen så ska fullversionen ha bättre multiplayer val i fullversionen, både för pc och konsol versionerna.

Allmänt så håller den här "portningen" precis samma stil som Dirt gjorde? Personligen gillar jag menyerna och efter flera race så gillar jag kör känslan.

Något som säkert skrämmer bort många från spelet är ju inbillningen som skapats på internet att man måste ha en monster dator för att kunna spela spelet, trots att det går alldeles utmärkt att spela och ändå är rätt snyggt på medium.

En anledning till att jag fortfarande inte har köpt någon "next-gen" konsol är att de flesta spel värda namnet kommer till pc också och även om portningarna inte är så väl utförda oftast så brukar man ändå kunna köra med en 360 kontroller utan problem och eftersom jag har en Q6600 processor, 4 gig ram och 8800GT så kan jag spela samtliga spel i 1920*1200 och ändå få bättre flyt än konsol originalen.

Sen så är det så att jag föredrar många spel som aldrig kommer på konsoler, då jag typ dagligen drar igång Flight Simulator X och Race 07 fortfarande.

Om man gillade Crysis eller inte har väl med smak att göra eller nåt, för personligen börjar jag bli rätt trött på alla super linjära fps som släpps, så när Crysis kom och gav äkta alternativa sätt att lösa i princip alla situationer i spelet förutom att springa in skjutandes så var det verkligen som en frisk fläkt för fps genren. Om man tycker att Crysis inte är tillräckligt icke-linjärt så säger jag bara att man bör spela spelet två gånger för att förstå möjligheterna.

Det vore ju roligt om de lyckades porta Crysis nivå design och gameplay till konsolerna utan kompromisser, men med tanke på hur sunkiga konsolernas hårdvara är så har jag svårt att se hur det ska gå till utan att försämra grafiken rejält.

Skrivet av Orbek:

En riktig spelintresserad utvecklare GILLAR PIRATERING OCH SKITER I PENGARNA.

Men hur får man 100 pers att arbeta på ett spel i flera år 40 timmar i veckan gratis? Du får gärna berätta, för det vore guld värt.

Jag tyckte att Crysis var det överlägset bästa FPS som kom förra året. "Valuta för pengarna" kan man ju snacka om där eftersom jag spelade om de första 3/4 av spelet typ 4-5 gånger eftersom det fanns så många olika sätt att klara banorna. Sen så var det bara högsta inställingarna som var hutlöst krävande, för man måste ha en riktigt usel skit dator för att inte kunna spela spelet.

Skrivet av skogsturken:

FPS-spel har alltid större andelar på PC för dom som faktiskt finner FPS spel roliga på konsoler är inte en stor grupp. sluta snacka skit.

Det där är nog det mest idiotiska jag hört på länge. Bäst säljande fps:et på konsol är Halo 3 med 8.1 miljoner sålda ex. Bäst säljande på pc är Half-Life med 8 miljoner ex. Det är väl fler stor säljande fps på pc sidan än hos konsolerna, men att säga att det inte är en så stor grupp är ju fel.

Baserat på detta http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games

Eftersom expansionen till tvåan fixade i princip alla problem med spelet och balanserade om allt och la till massor av nya quests och skit, förutom det nya området som gav typ 10 timmar av spel så kan Gothic 3 + expansion bli det bästa tillfället att spela spelet för om de gör det rätt så kan det bli jäkla bra alltså.

Gothic 3 blev väldigt svårt senare när man i princip slogs mot hela arméer själv, så även om man "bemästrat" fight systemet inom 5 minuter så var man tvungen att tänka till för att kunna överleva. Man blev typ tvungen att spela som en fegis eftersom man inte kunde göra som i Assassins Creed tex. att bara fäkta ihjäl en folkmassa som omringade en.

De största problemen med buggar fixades med patchar och även om jag inte spelat spelet på typ ett år så är det nog rent faktafel att kalla det buggigt idag.

Night of the Raven var den bästa expansion jag någonsin spelat utan tvekan, så jag ser fram emot detta! Idag så måste man ha en riktigt usel dator om man inte kan spela Gothic 3 med bra flyt.

Jag gillade originalet väldigt mycket, även om det kanske verkade som ett skitspel de första 10-20 minutrarna. När man har spelat spelet en jäkla massa timmar nu så kan jag konstatera att jag på fullaste allvar tycker att det är bättre än Oblivion, då Two Worlds faktiskt är roligt efter 10-20 timmar medan Oblivion bara blev så extremt trist när man upptäckte att fienderna auto-levlas aggresivt och att det aldrig någonsin är någon poäng med att utforska världen eftersom loot slumpas på ett sådant sätt att man bara får värdelöst skit hur mycket man än riskerar livet.

Om de lyckas att förbättra spelet utan att sabba det märkliga simpla fight system som ändå håller hur länge som helst så kommer jag att köpa uppföljaren direkt.

Yep, tyvärr är det ju så att man nästan måste ha en 360 kontroller om man vill spela 360 portningar på pc utan att kontrollerna blir förfärliga nu för tiden.

Jag hade roligt med spelet, så det kan vara värt att spela båda eftersom de är väldigt, väldigt olika spel.

Den här demo versionen innehåller senaste patchen till spelet, så frameraten är låst till 30fps vilket gör fysiken mycket stabilare och så är 360 kontrollen faktiskt användbar, för den var katastrofalt implementerad i första demon. Så om du tyckte att första demon sög balle så kan det vara värt att testa den här andra för den ger en bättre bild av spelet.

Ett problem med det här demon var dock att det tog flera minuter att komma in i huvudmenyn, men efter det så gick spelet precis som det skulle, så om du får en svart bild med musik i menyn så är det bara att vänta om du orkar.

Spelet går inte att starta för mig. Skärmen blinkar vitt och sedan frågar spelet mig om jag vill stänga av det. Clickar jag nej får jag bara en vit ruta och måste döda processen.

Juiced 2 är komiskt dåligt. Verkligen något alla bör testa för att få lite perspektiv på vad riktiga skitspel är.

"Först med 7.1" är väl att ta i eftersom nästan alla pc spel har haft 7.1 ljud sedan Audigy 2 ZS kom ut, men det där THX neural 7.1 är väl de först med. Varför använda det över 7.1 PCM som Gran Turismo 5 Prologue använder?

Även jag gillade spelet. Visst känns det rushat och så, men som helhet så hade jag väldigt roligt med spelet och karaktärerna och storyn var i hästlängder bättre än nästan alla andra action spel som kom ut 2007. Det enda jag kommer på som ens hade nämnvärd story var väl Bioshock kanske.