Inlägg av anon_178289

Inlägg som anon_178289 har skrivit i forumet

Olidligt uselt spel som jag till råga på allt spelade igenom. Finns det inga märkbara förbättringar i uppföljaren skippar jag den.

Skrivet av onliner72:
Skrivet av disinfect:

Riktiga män kollar e-sport istället för fjantsporter som fotboll. #truefacts

Riktiga män ser inte på sport dom utövar !

"Riktiga män", om det nu är ett vedertaget begrepp, gör väl vad i helvete de vill (så länge det inte skadar andra) och skiter i vad andra tycker?

Animationsarbetet kan de gott slipa på ett tag till och designen val lite väl generisk för min smak. Men det kanske blir bra.

Skrivet av Ahris:
Skrivet av PsyX:
Skrivet av Exxo:

Finns det någon fördel med alkohol?

Det kostar samhället miljarder i hälsokostnader.
Det är drogen som orsakar flest dödsfall direkt som indirekt i världen.
Det förstör hjärnceller och är en neurotoxin.
Det orsakar kancer.
Det är 100% lagligt och uppmuntras att konsumeras samt är 100% accepterat i samhället.
Det är lagligt att vandra runt på tunnelbanan helt PACKAD och spy på stolarna och vara en allmän idiot.

Ungdomar är inte lika dumma idag som för i tiden, lögnerna håller inte längre lika bra.

Aj just det, det var en föredel du frågade efter: Det är enklare för de flesta att fixa ligg med alkohol

Alkohol är helt essentiellt för tex. modern sjukvård och hygien, utan den skulle en betydande del av mänskligheten slås ut och de överlevande skulle tvingas återgå till de förhållanden som rådde före medeltiden.

Missbruk orsakar naturligtvis problem men det gör missbruk eller överkonsumtion av alla substanser.

Så innan man slänger för mycket dynga på alkohol bör man tänka efter lite på tex. varför det är lagligt; Våra liv skulle vara ofattbart mycket svårare annars.

Du pratar om alkohol inom sjukvård, inte som berusningsmedel. Med den logiken bör allt vara lagligt att bruka eftersom läkarvården nyttjar det. Sen kan man ha åsikten att allt faktiskt bör vara lagligt att bruka. Risken är dock att väldigt många av oss hade varit döda idag om så var fallet, inte minst jag själv under mina år av depression innan jag fick rätt medicin.

Jag föredrar olåst framerate. Mina ögon är tyvärr inte så korkade att de till slut tror att spelet flyter på grund av att frameraten är låst.

Skrivet av nils45:

Sitter hellre framför datorn 24h om dygnet, än att gå ut i en Värld som påminner mig om ett vandrande Aftonbladet.

Då kan vi byta för min värld påminner mer om Avpixlat.

Okunskapen på denna jävla hemsidan är ju skrämmande. Vad sägs om att göra en simpel googling innan ni spyr ur er saker som att det inte går att använda handkontroller till PC? Som många ovan säger så har det fungerat i flera år nu.

Jag gillar ändå stilen på pixelgrafiken.

Ett intressant spel och koncept som tyvärr faller platt för egen del då jag avskyr de flesta av karaktärerna. Men jag tror också att man ska vara en aning lågbegåvad rent mentalt för att verkligen kunna uppskatta spelet då det tydligen kom för folk som en chock att man INTE skulle döda alla monster trots att spelet gör det väldigt tydligt för en i början att man inte ska slåss utan istället välja att låta dem gå.

Saknar den där gamla nivådesignen. Spelade Doom 2016 nyligen och det var mest ett förtäckt horde-läge där man går in i olika rum och blir överöst av fiender stup i kvarten.

Skrivet av Kilrah:

Men öh!, nu får de väl ge sig ändå.

Sure, har 3 SSD.er och en 1TB mekanisk disk men vafan?

Vadå ge sig? Högupplösta texturer och filmer tar mycket plats, det är inte så mycket att göra åt.

Den här snubben borde omhändertas innan han gör en masskjutning någonstans.

Skrivet av Lolflakes:

Det är spelarnas förlust. Jag gillar att spela som henne

Det är väl ingen förlust om de gör henne mer gångbar i fler lägen? Ju fler hjältar som faktiskt kan göra något vettigt desto mindre risk är det att man förlorar på grund av att någon "mainar" en viss hero och vägrar byta trots att den inte funkar för det tilltänkta ändamålet.

Skrivet av Vercadi:

Körde om dishonored för några veckor sedan men satan va irriterande AI:n är. Det lockar bara att vilja döda varje fiende, men stealtha igenom och låta bli känns så icke-rewarding och jobbigt att spela på det sättet. Kanske bara är jag som tycker det.

Döda allt du ser då. Dishonored har det bästa melee-fight-system jag någonsin haft nöjet att uppleva så jag tycker definitivt inte att man ska se det som ett spel som i första hand är tänkt att stealtha igenom.

Skrivet av conthox:

För det första så är jämförelsen med människor orimlig då vi har ett helt annat medvetande, för det andra så är det inte så plågsamt för djuren överallt.

Sedan så finns det redan sådana "barnfarmer" i Afrika där kvinnor kidnappas, blir "befruktade" bara för att sedan kunna sälja deras barn som slavar och/eller till rika som inte kan ha barn själva. Det är det få som säger något om, men om en gris har en för trång stia så alla man ur huse - för så kan dom inte ha det.

Men för att besvara din fråga: Jag vet inte. Mitt inlägg var en öppen fråga där jag varken tog ställning för eller emot. Som jag skrev den "filosofiska komplexiteten" i ämnet är intressant.

Och du har all kunskap i ryggen för att backa dessa påståenden? De flesta djur vi använder som boskap får aldrig ens gå ut, de tillhör inte de fåtal kossor vi ser på åkrarna. Kossor mår otroligt dåligt av att få sina kalvar tagna från dem enbart ett få dagar (i vissa fall endast en dag) efter kalvens födsel och med tanke på hur otroligt många djur, speciellt hönor, som dör under djurtransporter så kan man anta att liknande omständigheter råder i de hus där de till slut hamnar för slakt.

De flesta av oss kan inte med enkla medel göra något åt afrikanska kvinnors förhållanden men alla i Sverige kan välja att inte köpa djurprodukter.

Jag tycker att den filosofiska aspekten främst verkar gälla för empatistörda personer som vill ha en anledning att fortsätta utnyttja djur. Jag ser hellre att alla boskap minskar markant i antal och att de fåtal som kan leva i den skitvärld vi har skapat kan göra det under fria omständigheter. För även om vi har djur i fångenskap som "har det bra" så har vi dem fortfarande i fångenskap.

Skrivet av conthox:

Hade det funnits lika många djur idag, t ex grisar, om man inte kunde ha dem för köttets skull? Om ingen längre födde upp grisar för köttets skull, hur många hade haft grisar då och varför?

Hade du själv velat att vi människor skulle födas upp på farmar där vi levde ut plågsamma liv i väntan på att dödas enbart för att vårt släkte skulle leva kvar?

Skrivet av Kassler:

Haha, ja men dom ser inte längre än näsan räcker, vad händer med grispopulationen om man inte får slakta och äta dom längre.

Ska den här människan verkligen få ha rösträtt?

Skrivet av Gabe:

Du ser bara fiender genom väggar om ditt lag har en widowmaker som använder sin ultimate eller en Hanzo som skjuter en sonic arrow i närheten.

Du har rätt, jag tänkte fel. Däremot ser man sin egna lagspelare och det är gott nog för att förstå att denne befinner sig i strid med någon.

Skrivet av kaealy:

Eller så kan ju tre Ana's helt enkelt hitta någon som har gått lite avsides, hålla på så här medan resten av laget t ex pushar på payloaden och spawnen flytta framåt hela tiden.

Om du hade spelat spelet så hade du vetat att motståndarna syns genom väggen om någon i ens lag ser dem och om du hade spelat spelet hade du vetat att folk snarare väljer att döda andra spelare framför att faktiskt göra det man ska göra. Därav det jag skrev.

Men visst, en på hundra så kanske det kommer funka. Men vad spelar det ens för roll om man kickas genom att vara AFK i quick play då det inte ger några konsekvenser alls?

Det spelar ingen roll om det här är teoretiskt möjligt eller ej eftersom de där tre Ana-spelarna kommer vara sönderskjutna innan de fått ur sig sin andra sleeping dart. Men har man aldrig spelat spelet förstår jag att en sån här nyhet kan låta rolig, precis som att folk som aldrig spelat WoW tycker att Leeroy Jenkins-klippet är kul.