Inlägg av anon17919

Inlägg som anon17919 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Ooshiro:

Gah, jag hade inte hört talas om det här förrän nu! Känner mig som en eremit XD

Jag kände exakt samma sak faktiskt, where the hell have I been? Det här är ju bland det hetaste jag har sett på länge :0.

Jag är hypad redan nu bara efter att ha sett det lilla dom har visat!
Katamari Damacy var en sån otrolig upplevelse och jag tror verkligen på att Takahashi kommer lyckas återigen att charma :D. Hoppas dom lyckas med musiken även i detta spel.

Guilty Gear serien rekomenderar jag starkt.

Skrivet av dr jr:

Hej.

Jag kan inte säga att jag spelat många rollspel i mina (relativt få) dar, men anledningen till att jag placerar Star Wars: Knights of the Old Republic som ett av mina favoritspel är att Bioware lyckades bevara magin som speciellt den första Star Wars-filmen innehöll.

Det är just det jag ser som det största problemet med Star Wars idag. Okej, vi såg filmerna och vi älskade dom. Ni släppte spel, vi älskade det. Men ni har ett helt universum att leka med! Kom på något nytt. Jag behöver inte ha Hutts med för att jag ska känna att det är Star Wars. Jag vill inte längre vara på tatooine och jag ärligt talat skrattade när jag såg Jedi rådet där man blev upplärd. Jag menar, varför ska det finnas kloner av rådet i på coruscant i varje solsystem?

Jag måste dock säga att Kotor är ett av dom bättre star wars spelen jag har har spelat, jag älskar Star Wars, don´t get me wrong. Men ge mig något nytt förutom nya skepp.

1