Inlägg av anon_181566

Inlägg som anon_181566 har skrivit i forumet

Skrivet av Kalliban:

Okej, då har vi olika definitioner helt enkelt. Ta bort onödigt krimskrams har enligt mig ingenting med att dumma ner att göra. Det förtar snarare från totalupplevelsen att urvattnad den med onödigt extra, som att spä en god saft med för mycket vatten typ.

Personligen tycker jag inte det är så mycket onödigt i spelet faktiskt. Gillar att ha mer djup men jag kan förstå att det kan vara tråkigt att komma in i. PoE var redan svårare att komma in i än majoriteten av spel innan massa annat las in.

PoE 2 kommer med mycket ändringar så förhoppningsvis blir båda nöjda!

Skrivet av Siggesvenskas:

Sluta bete och uttryck dig som ett barn. Ser att du är medlem sedan 2013, vilket rimligtvis borde innebära att du är äldre än tio. Agera därefter. Tack och ha en trevlig dag.

Personen jag svarade var minst lika onödig så agerade därefter. Kan sänka mig till någon annans nivå utan problem. Dina härskartekniker biter inte på mig

Skrivet av Kalliban:

Dumma ner? Var har jag bett om det? Det enda jag skrev var att jag hoppas de börjar PoE2 utan så mycket extra sidogrejer så det blir lättare att förstå vad man ska göra som ny spelare. Jag hade dock gärna sett att de tog bort saker i PoE lika ofta som de la till nytt (alltså byta ut krimskrams istället för att bara lägga till). Allt det nya är ju en del av grejen, men det är för mycket onödigt sidokrimskrams enligt mig. Nya akter är jag helt för dock, det är en perfekt sak att utöka med.

Sen älskar jag Diablo också, framförallt just att de fått till core-spelet och inte behöver en massa krimskrams för att ändå vara roligt. D2 är ett av tidernas bästa spel enligt mig.

Att ta bort massa saker för att göra det mer noobvänligt är att dumma ner.

D2 är såklart ett riktigt bra spel. Syftade mer på Diablo 3 och diablo 4 som verkar ännu mer nerdummat med det jag läst

Skrivet av Keima:

Läs en bok

Triggad på något sätt?

Skrivet av Kalliban:

Det är för mycket nytt hela tiden, helt omöjligt att veta vad man ska fokusera på som ny spelare. Hoppas det börjar med klart mindre content igen i PoE2.

Dummar de ner PoE lär jag sluta med spelet. Håll dig till Diablo om du vill ha ett nerdummat skitspel

Skrivet av Winzi:

Det år väl bara att ta valfri studio som Sony köpt upp på senaste? Den enda skillnaden är att nästan alla dessa studios redan producerar spel endast på Playstation förutom några PC portar, men det betyder fortfarande att dem nu är låsta från att göra något annat framöver.

Men i slutändan är det fortfarande så att det inte är studios som från början är Sonys utan införskaffade på senare tid, vilket är precis vad MS gör med skillnaden att en del av dem på senare (Bethesda och A/B) inte varit plattforms exklusiva.

Nintendo är egentligen det enda undantaget när det kommer till uppköpning av studios oavsett om de redan finns på plattformen eller inte.

Men jag säger ju multiplatformstudior och sen ger du exempel på redan studios som redan är exklusiva. Läs lite vad jag skriver. Det är inte samma sak som att göra stora multiplatformspel exklusivt till en plattform

Skrivet av Winzi:

Det är väl egentligen intennågon större skillnad från vad någon konsol tillverkare gör. Ytterst få studios som startats av tillverkaren även om spelen i sig varit exklusiva från start.
Det är väl bara att det känns/märks mer när det är stora företag som köps upp.

Så vilka studios med väletablerade multiplatformspelserier har Sony eller Nintendo köpt upp för att sedan göra exklusiva till sin konsol/tjänst?
Det för mig är en stor skillnad faktiskt.

Kanske finns något exempel men isåfall har jag missat det och blir gärna tillrättad

Skitbra för folk som avgudar game pass eller pcmasterrace. Det positiva är att de kanske lägger om cod till sitt ursprunliga och sätter fart i spelserien igen. De senaste 3 har ju varit rätt kassa, dock blev väl cold war helt okej de senaste månaderna innan vanguard kom.

Jag tycker det dock är dålig stil precis som med Zenimax-köpet. Starta hellre egna studios än att ta redan etablerade spelserier och göra dem exklusiva. Men har man inga ideer eller kompetens men har massa pengar så är det väl det de får göra för att kunna konkurrera på den fronten

Skrivet av robbis:

Att denna diskussion ens är aktuellt. Självklart kommer inte CoD släppas till playstation. Så ni som har playstation välkommen över till den fina sidan.

Nja, avstår nog ifrån att köpa cod isåfall. Åtminstone till streaming till tv från pc blir mer moget.

Skrivet av Iceman88:

Angående dualsense så är det nog svårare att implementera i efterhand (fullt möjligt) men, har ingen personlig erfarenhet av det. Men har både hört på någon podcast och läst
På forum att det är häftigt en stund och sedan har de stängt av det..

Det gäller ju säkert inte majoriteten men bara baserat på vad jag har läst och hört..

Det var coolt när man testade Astro men sen efter det är det ett måste att stänga av. Väldigt jobbig funktion enligt mig, men som tur går att stänga av helt i ps5ans inställningar.

Skrivet av Gen:

Trodde PSNow bara var strömning av spel? Installerar man dem verkligen?

Japp, dock går inte ps3 spelen att installera.

Skrivet av N3gn4v:

Input lag.
Därför jag kör konsoler på bildskärmar nu för tiden.

Var inte sedan 2012 jag spelade på Tv och då var fördröjningen absolut fruktansvärd.

Inputlagen på min oled är säkert lägre än din bildskärm. Dvs oled har riktigt låg latens

48 tums oled med minst 120hz. Alltså var LGs 48 oled ett perfekt köp för mig. Nu vill jag bara ha en 27 tums oled till skrivbordet

Skrivet av niklasalicki:

Och jag skulle vilja påstå att inputlag, givetvis på en hyfsad uppkoppling minst 50 Mbps ner, är minimal. I princip omärkbar.

För mig är det där osanning. Det finns inte ens chans att det inte är märkbart för ett tränat muskelminne. Ge mig ett blindtest på stadia och en standard gaming rigg så hade jag hittat vilken det är som har mest latens 10 av 10 gånger sekunden jag rör kontrollen

Skrivet av Fearnox:

Det var väl med låg upplösning dessutom?
Men pallar stadia 4k med LG så är det ju trevligt, kul ifall man vill lira lite långsammare spel som inte kräver reaktionsförmåga och rör sig lite långsammare.
Lite tråkigt med komprimeringen också.

Även ifall det är trevligt med bra appar så ska man såklart aldrig köpa en tv på grund av detta, de blir ganska fort utdaterade och det finns bra stickor billigt som man kan använda istället.

Skulle jag villa nyttja geforce now eller stadia är det nog bättre att skaffa en shield eller motsvarande

Skrivet av Påskmust:

GeForce Now har väl också släppts på LG nyligen, men bara för WebOS 6 tror jag.

Japp, finns ännu inte för min lg cx 🥲

Skrivet av Rhymst:

Har precis köpt The Lost Legacy digitalt och är den enda delen i serien jag inte har spelat och vill spela just nu! Kan jag uppdatera den enskilt då? Har jag fattat det rätt? Är sent nu så tänker slött haha! Dom andra spelen har jag på disc till PS3 och 4an fick jag med PS+ så dom är ju inte med i matchen 😆

Kommer kosta dig en slant att uppgradera, sen som vanligt med Sony funkar väl inte den gamla sparningen likt Spiderman så man får börja om

Spelar alltid över normal. De flesta spelen är enligt mig ganska lätta så kan ganska enkelt plöja genom spel på hard ändå. Sällan man går över hard för många spel ökar hälsan så mycket att det bara är slöseri på tid och man tröttnar.

Väldigt bra nyheter. Har blivit en trend att alla släpper ofärdiga spel så hoppas det kostar dem hårt

Hoppas denna säsong blir bättre än första