Inlägg av morpork

Inlägg som morpork har skrivit i forumet

1

Funkade kanon detta

Skrivet av Saurfange:
Skrivet av Propy:
Skrivet av Scatterbrain:

Blir sugen på en riktigt kraftfull dator nu! Någon som vet ungefär hur mycket det skulle kosta att bygga en burk som klarar alla maxinställningat med hög framerate?

runt 14k tror jag. Beror på vilket grafikkort du väljer. De andra delarna är ganska självklara.

fast det där är nog väldigt klumpigt räknat. 6 tusen skulle jag säga. För jag antar du redan äger monitor, mus, tangentbord och säkert någon h-disk. säkert en låda med? Isf köper du ett uppgraderingspaket från exempelvis inet för 2500kr en AMD A8 Räcker så det blir över i cpu väg. Sen köper du ett redigt nät agg för säg 700 å då finns säkert billigare. sen ett graffe säg ett 960 för 2600kr. så saftigare än så behöver det inte kosta för att kunna få lira spel på en kraftig pc

Sen beror det ju på vad det är för monitor också...har han som jag 3440x1440 upplösning så krävs det nog mer än ett 960 kort (fast det gick förvänadsvärt bra med mitt Evga 780ti sc kort. Har 60fps..men vette fan vad jag har för grafikinställningar det flyter, så jag har ingen anledning att ändra något

Spelet verkar sisådär. Har inte hunnit prova betan så jag får väl vänta på nästa och se. Dock verkar det inte direkt tilltala mig (men man vet ju inte innan man provat dock!)

Förresten, jag förstår att vissa av er tycker spelet verkar ointressant osv..men om det nu är så ointressant...varför tar ni er tid att äns kommentera?? Jag är inte intresserad av idrott, men inte fan går jag in och kommenterar allt om idrott för det!

Skrivet av renod:
Skrivet av marcus8958:
Skrivet av renod:

Har fortfarande inte förstått riktigt vad spelet går ut på. Ja.. du åker runt och kan lyfta träd och låsa upp karta... sen då?

Du ska åka från punkt A till punkt B utan att köra fast eller att ditt fordon går sönder.
Hockey är mer komplicerat...

Har du aldrig i hela ditt liv kollat på tv när dom haft eller visat något från en off-road tävling?

https://www.youtube.com/embed/J3W4aT85B80

Ja jo men ser inte poängen i det. Cool motor som fan med terräng som deformeras osv.. Men jag ser inte poängen i det hela.

Det är väl samma poäng som alla andra spel? En utmaning?

1