Inlägg av Neo

Inlägg som Neo har skrivit i forumet

1
Skrivet av Kaztrofy:

EA och Ubisoft verkar tävla om vem som kan misshandla sina IPs mest.

Glöm inte Bethesda dom är rätt grymma på det med. Deras fans som gör att spelen överlever genom mods och annat. Förutom nu med FO serien som gett en rejäl skjuts.

De var för mycket hoppande mellan seriens olika karaktärer och de gjorde man inte blev vidare engagerad i serien. För mig så börja serien inte för en sista avsnittet. Hade behövs iaf lika många avsnitt till för ge den ett "värdigt" slut på S1. Ska bli kul se vad som kan göra med en säsong 2, iaf (om de blir nån).

Spela FO76 vid release, fortfarande traumatiserad från den så.. inget för mig.

Skrivet av Cybersoul:

season of discovery är classic +

Ja och nej, de är ett Classic+ "beta" kan man säga, för att se om de kommer fungera som en egen produkt i framtiden för Blizzard.

Skrivet av showerguy:

Hade hellre sett att man gör spelet F2P och sen fokuserar på att skapa ett helt nytt MMO.

Som det ser ut nu med den "roadmap" som dom har för dom kommande expansionerna är att vi troligen kommer se en "reboot" av något slag efter The World Saga" är klar.

Förhoppningen för många är att det går över till ett Wow 2, för som spelet är idag är att de för mycket som samlats genom åren som gjort spelet "bloated". Men vi får bara vänta se vad dom hittar på men jag försiktigt positiv just nu iaf.

Super bra, guide! Perfekt när man precis börjat utforska Starfield. Svåraste för mig varit hitta bra ställen och ha start baserna så detta perfekt!

Emil på 14,9 sekunder

1