Inlägg av Johan Lorentzon

Inlägg som Johan Lorentzon har skrivit i forumet

Tycker det är lite synd denna serie och detta spel överskuggas av alla Souls-spel. Serien förtjänar bättre.

Skrivet av Detekt:

Kan tyvärr bara hålla med, men billigt är det ju… 😉

Ja priset går ju inte klaga på. Det är bara synd att kampanjen är milvägs från MW1 och 2 i kvalitet. Price och gänget förtjänar ett bättre slut.

Skrivet av Kyraal:

Jaha, då gav jag kanske upp för tidigt. Tack för infon, då går jag tillbaka och rushar igenom filler-uppdragen

Edit: Side note, menyerna är verkligen miserabla i CoD. Det tog mig 5 minuter (seriöst) att hitta kampanj-knappen första gången, och nu tog det mig 1 minut av fumlande 😅

Spelet börjar verkligen svagt med jag tror två sådana banor på varandra? Banorna hade varit ok om AI:n varit bra nog att kunna hantera att man kan smyga in. Då hade banstrukturen funkat lite mer som i de gamla Ghost Recon, men även om du försöker köra stealth så slutar det med att man blir upptäckt och sen är det bara skjuta på allt och alla och springa igenom de olika delmålen. På någon bana sket jag helt i att ens skjuta på folk, jag bara sprang till målen för att klara banan.

Menyerna är hemska och svårnavigerade.

Skrivet av Atilaa:

Jaha, jo det kan jag förstå är ett litet orosmoment. Lekt runt lite med AI genererade bilder och chattprogram och är hyfsat lätt för mig som lekman att få fram önskad personlighet och bild, inte lyckats med röst.
Men vi lär nog få se några stämningar framöver i still med när Lindsey Lohan stämde Rockstar för att ha använt hennes ”likeness” i GTA V innan allt sätter sig, oavsett hur det går med strejken.

Ja, Lohans gick ju inte igenom då det var svårt att bevisa att det var just hon. När det gäller AI så blir det ju svårare att hävda att det INTE är skådisen. Jag gissar det behövs nya kontrakt som ger skådisarna fulla rätten till sig själva, även om det är AI-genererat.

Skrivet av Cane:

Har noll respekt för dessa skådespelare. De har inga problem när andra jobb försvinner tack vare utveckling men så fort något hotar deras jobb så ska de gråta ut och strejka för full. Hoppas innerligt att majoriteten av dessa jobb kan bytas ut av AI inom snar framtid

Det handlar inte så mycket om att jobben försvinner. Det handlar om att man använder deras ansikten och röster för att sen AI-generera utan att de får betalt. Kan ju ändå tycka det är rimligt att om någon använder mitt utseende i en film/spel så borde jag få betalt för det.

Skrivet av Atilaa:

Jag har inte alls hängt med i det här. Är det strejk för att SAGAFTRA kräver att deras medlemmars ansikten, röst, eller övrig likhet inte ska användas eller lära upp någon AI för att den sen ska lägga in mer dialog, fler mocappade animationer, osv. för att det skulle göra att skådisarna inte får betalt för sin insats (eller brist på i vissa fall)?

Som jag förstod det så handlar det om att de ska ha rätt att få betalt i alla fall ens såkallade "likness" används. Idag räcker det ju med ett photo eller en röst fras så kan resten genereras med AI och då får de inte betalt.

Skrivet av Kyraal:

"Kul!" tänkte jag och skulle spela kampanjen, som jag alltid starkt gillat i CoD-spelen, helt tills jag kom ett par uppdrag in i spelet och upptäckte att det i stort sett är lata öppen värld-uppdrag à la Warzone. WTF?

Japp många är tyvärr det, men det finns några bra banor också. Känns dock som de fyllt ut med "bot-banorna" för att spara tid.

Skrivet av asdfg:

Inte helt okomplicerat då jag har för att en del gamla cod-spel lider av säkerhetshål där folk kan implementera skadlig kod på din dator i multiplayer. Detta är något som skulle behöva fixas innan det blir aktuellt med gamepass-släpp.

Ja jag tänker de från CoD4, MW1-3 har ju remasters dessutom. De tidigare än så är nog problem.

Skrivet av Detekt:

Har liksom inte fattat vad jag laddat ner. Jag gjorde som jag blev tillsagd typ. Trodde inte man hade nåt val. Men har noterat att Warzone finns där. Och online-delen kanske man inte kan radera?

Nä precis den går bananas och installerar typ allt, gå till xbox-installationen då kan du klicka bort en del grejor. Det går att ta bort både kampanjer och online. Inte ALLT online, men en hel del onödigt. Jag klickade bort Cod MW2 och dess online tex, plus då Warzone.

Skrivet av Detekt:

Blev 156 gb för mig på Series S. Det är först nu jag känner av den lilla hårddisken…

Om du går till installationen kan du ta bort 20 gig till av "onödiga" filer. Jag fick ned det till runt 120 gig. Men det är klart, du kanske vill spela Warzone...var nog mest det jag tog bort nu när jag tänker efter?

Skrivet av Piigge:

Hade ju varit trevligt ifall dom erbjöd samtliga Call of duty's, dom kostar alla fortfarande sjukt mycket på steam och finns säkert flera som skulle vilja återbesöka kampanjerna i äldre spelen för en liten slant.

Jag tror resterade CD-spel kommer läggas till. Rätt lätt för dem att aktivera via CoD-appen. MW3 är väl slutet på trilogin så då kan de lägga till alla som en drive inför nästa CoD senare i höst.

Skrivet av Dumlen:

217gb installation, holy crap.

Tur man nu kan välja vilka MW-spel man installerar. Men även 120 gig är mastigt. Speciellt då jag själv bara kommer spela kampanjen.

Skrivet av ScorchPipe:

Esport i all ära. Men jag tycker OS är alldeles för spritt som det är. Tycker de bör gå tillbaka till grenarna från det gamla Grekland och hålla sig där. Diskus, spjut, springa, hoppa osv

Varför behöver vi OS i esport, surfing och handboll?

Friidrotts VM är ju i princip vintage OS. Dock saknas brottningen.

Skrivet av quadratis:

king's field 5, eller en remake på KF4. började precis spela 4an igen på PS2 och det verkligen dryper av elden ring / soulsborne-atmosfär, fast känns samtidigt väldigt annorlunda.

https://www.youtube.com/watch?v=osOU3lARcVo

Ett modernt King's Field får de gärna göra för mig. De är ju lite föregångarna till Souls-spelen.

Skrivet av Soulless:

Gina Carano förtjänar måhända sympati för det hon fått genomlida (inte för att jag är insatt i det heller) men kan folk sluta måla upp henne som en fantastisk skådespelare

Jag respekterar henne för att hon var den första kvinnliga MMA-fightern som drev WMMA framåt. På så vis också banade vägen för Ronda Rousey. Men hon har helt klart aldrig varit någon vidare skådis.

Skrivet av OAKTHYR:

Han ringde väl till och med och bad om att få berätta det i TV4? Tror att han tänkte att han skulle gå ut med informationen själv innan den läckte och mildra smällen. Gick sådär i så fall.

Jo han ringde ju och ville "tala ut". Försök till damage control, men föll ju inte ut så väl direkt. Men där var det ju inget snack om saken, inget som kunde missförstås. Han åkte dit med handen i kakburken. Oklart om intervjun mildrade något, men å andra sidan kunde det nog inte bli värre heller. Han visste att sponsorer, företag och förhållande...allt skulle gå kras när nyheten kom ut.

Skrivet av Sebastian Lind:

Nä, senast jag hörde något om honom så startade han väl nån business i Italien där han säljer olivolja på flaska. Nedköp eller uppköp, you be the judge!

Ja han har försök lite träningsrelaterade saker också, men tror han är rätt bränd i Sverige. Hade ju ett imperium med matprodukter, böcker om träning och allt det där. Alla sponsorer drog sig ur efter skandalen, han var ju i någon pod där han beklagade sig över sitt liv.

Paolo Roberto tappade väl i princip allt sen han åkte fast för att ha köpt sex? Hade ju flertalet företag och var en rätt "känd" figure i tv-rutan.

Håller med de som saknar Anthem. Jag tror det fanns något där som kunde bli något om det fått chansen. Alternativt att de faktiskt gjort färdigt spelet innan det släpptes.

Bill Cosby måste väl vara på denna lista? Åkte väl i fängelse för sexual assault på tre kvinnor.