Inlägg av kingleafanders

Inlägg som kingleafanders har skrivit i forumet

Skrivet av Ankh:

Älskar att slutet av låten kändes 80tals zombies

Lite Lucio Fulci zombi 2!

https://www.youtube.com/watch?v=aX8Ol2QYlUE

Fulci är kung! Så sjukt trött på Walking dead och dagens zombie filmer!

Skrivet av AstroCreep:

Hade förväntat mig att de skulle vara snyggare. Men visst ser de riktigt snyggt ut! Men de gjorde ju även PS3 liren.. Men framförallt så ser de riktigt roligt ut!

fast de är ju allt runtomkring med, sett till hur han integrerar till miljön och miljön till honom så är det ju extremt snyggt! Upplösning och ljus är perfekt i sig men styrkan ligger i detaljerna ♡

Skrivet av PsyX:
Skrivet av Kleptoman:

Ingen skillnad

och alla andra som "ser ingen skillnad" :

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-admit-you-ne...

I övrigt ni som inte märker skillnad mellan DVD, 720p 1080p, interlaced , 5.1 och stereo 7.2 ,THX , Kassetband och CD, vinyl , iphone 4 hörlurar och ett par BRA hörlurar bör fan inte kommentera.
Kan ni inte vara tysta och ha kul med era låga standarder?

Klart det kommer inte vara DAG OCH NATT men skillnaden syns tydligt.
Eller har ni MISSAT HELT att inget reflekteras i blöta marken i andra bilden?

Så himla trött på alla som har så låga standarder i allt och behöver oavsett öppna munnen med deras "ser inte hör inte känner ingen skillnad"

Sen fattar inte folk hela mustard race skiten, det är ju folk som er som "SER INGEN SKILLNAD" som har drivit denna meme i 20 år nu.

Tystnad är guld. Njut av era 30fps 720p spel under 2015 medans jag njuter av 1080p + , 144hz , 144FPS top grafik som spel har att erbjuda.

For fucks sake...

Jösses....

Grattis Playstation

Skrivet av KoP:
Skrivet av flamgorilla:
Skrivet av Puscifer:

Jag förstår inte poängen med Xbox One. Vad har den för säljpunkter egentligen?

Den är sämst, 12 åringar köper den, vilket tyvärr är en fungerande marknadsplan då antalet 12 åringar exponentiellt ökar

Det är väl snarare tvärtom? 12- åringar är ju som sagt var dom lättpåverkade som slaviskt följer trender och låter sig luras av illasinnade rykten att MS och dess Xbone är Hin Håle själv och därför istället väljer att investera i en PS4'a?

Vi som vet vad vi vill ha när det kommer till funktioner och användarvänlighet (ja sorry.. Sony kommer alltid vara kassa på denna punkt) och spel i dagsläget väljer såklart en Xbone. PS4'an får det bli senare när det börjar droppa lite intressanta spel typ UC4.

Är det någon som har siffror på vilken konsol som är populärast hos tonåringar!?

Enligt värden för VGX så ska Bethesda snacka om deras nästa projekt på deras gala. Sant eller inte får tiden utvisa. Känns dock logiskt att dem iallafall arbetar på ett Fallout då det ligger rätt i tiden och folk skriker efter det(moneymoneymoney)

Slayer hade varit sexigare JA! Och Metallica fram till And Justice är gött men sin gick dem som någon ovanstående skrev "och dog"

Skrivet av GREY-task:
Skrivet av Gamer-Tompa:
Skrivet av Javas:

Bah!

Alice

In Chains

Rain when i die

Häng inte upp er på en recension, spelet har blivit lovordat på andra håll. Jag gillar spelet, att säga att de BARA kantas av blod och gore känns orättvist då stämningen ganska ofta påminner om Silent hill 2/3 samt Hellraiser filmerna. Gameplayet är knackigt och styrningen emellanåt horribel men styrningen tycks vara ett delvis medvetet drag för att fånga oldschool känslan i ett Survival-horror spel. Jag är inte helt såld men tycker absolut inte de är dåligt.
Välskrivet annars, gillar kopplingen till Slayer under bilden i mitten

Skrivet av chopper:
Skrivet av kingleafanders:

Får en feting bonus till julen, funderar på att köpa hem den fetaste speldatorn i världen då så jag också kan vara med och gnälla...

Suck... Man har inte en PC för att få gnälla. Tror det är något du missat. Så om du undrar vad dit inlägg tillför i tråden är det enkla svaret : enbart utfyllnad.
Det verkar som att du inte förstår problemet vi "pratar" om.

Vissa ska stanna med sin konsol o vissa klarar att ha en PC.

är du säker?

Får en feting bonus till julen, funderar på att köpa hem den fetaste speldatorn i världen då så jag också kan vara med och gnälla...

Skrivet av wrangman:

Alltså de vill /förhindra/ upprörda gamers genom att /låsa/ spelet till 900px @ 30 fps - eller "kanske inte"? Hmmm... är det verkligen ett bra sätt att förhi... Anyway... spelar ändå inte spel på konsol. Så... ja...
Jag ger upp och fortsätter njuta av Shadow of Mordor i 60 fps på min snart 4-åriga PC (i7 2600 med ett Geforce 670). Mysigt

Får jag ha dig som idol?

Skrivet av oDIRTDIVERo:
Skrivet av Luciphear:
Skrivet av magma:

"bara om du förbokar spelet. "

Och där tvärdog allt mitt intresse... alternativt att vänta till om det släpps till pc i någon specialutgåva.

Jag håller med om att det är bullshit att man ska behöva förhandsboka för Goro men att säga upp spelet helt bara för en enda karaktär? Jag klarar mig utan Goro för stunden. Dessutom tror jag nog man får möjligheten att låsa upp honom på ett annat vis oavsett i längden.

Hade tänkt köpa spelet i vilket fall som helst, nu får jag extra grejjer utan att det kostar mig nåt. Men det beror väl på hur man ser på saker å ting.

Håller med, jag har redan förbokat till ps4 och tycker de ska bli gött att knäcka nacke med Goro

Skrivet av Augustus:
Skrivet av kingleafanders:
Skrivet av Augustus:

Skitkul att den äntligen kommer. Jag har bokat för länge sedan och är grymt taggad.

Jag börjar mer och mer undra vad det är för fel på användarna på FZ's forum för övrigt...

Förstår inte varför de skulle vara fel på oss bara för att dem flesta föredrar Ps4?
Tycker inte de är fel på dig för att du väljer xbone.

Der handlar inte om Xbox vs PS. Det handlar om den generella attityden, språket och gnället.

Håller med dig

En konsol är ungefär va jag har tid för, valde en ps4 då jag tyckte att fokusen på spel och även Indiespel vägde tyngre än några fräna appar. Sen att hårdvaran är vassare och att de tycks gå på räls för spelutvecklare att göra grymma versioner av spelen(till skillnad från ps3, förutom de exklusiva titlarna) så rådde de inga tvivel. Vad andra väljer att köpa är helt upp till dem och jag tvivlar inte en sekund på att xbone är en grym konsol. Stop fighting!

Skrivet av stereotrixie:

Är röststyrningen den primära anledningen till att köpa denna? Undrar då det är just röststyrningen som de flesta tycks diskutera... Trodde i min enfald att det skulle spelas på den?!?

det som diskuteras är väl vad det är som har tagit en så rackarns lång tid.

Skrivet av Augustus:

Skitkul att den äntligen kommer. Jag har bokat för länge sedan och är grymt taggad.

Jag börjar mer och mer undra vad det är för fel på användarna på FZ's forum för övrigt...

Förstår inte varför de skulle vara fel på oss bara för att dem flesta föredrar Ps4?
Tycker inte de är fel på dig för att du väljer xbone.

Glömmer aldrig när jag såg de norska black metal bandet Satyricon och sångaren började snacka mellan låtarna. Dooog av skratt!

Jag brukar sällan förboka spel såvida vi inte snackar Fallout serien, dock har jag kört BF4 till PS4 typ sen veckan efter release och jag har inte mycke att klaga på, några enstaka buggar kanske. Trist att så många haft så dålig upplevelse :/

Fallouuuuut geeeeee miiiiiig :,(