Inlägg av Makoo

Inlägg som Makoo har skrivit i forumet

Bra timat, när dom 2 inläggen innan ditt prisar beslutet att släppa det på konsol med, så länkar du en bild på en gråtande unge som alltså skulle betyda att vi PC spelare skulle klaga och whina på det.

Ska jag svara med samma medel och säga "typiskt en konsoll ägare"? nej, det gör jag nog inte.
hade nog hållt med dig om dom faktiskt HADE klagat

Under finanskrisen så tjänade dom 5 miljarder.
Så nej, gå förlust tror jag inte dom gör. Inte med alla sina guitar hero och annat dom får ut som småfolket (personer mellan 12 till 17 år, och deras föräldrar plus dom äldre som gillar spelen med) köper som smör.

Källa för mitt påstående:
http://kotaku.com/5151500/activision-blizzard-shrugs-off-rece...

Hittade inga senare uppgifter men det borde inte gå så mycket sämre nu tycker man

EDIT: Hittade nåt på deras sida om tusen nånting "million$ GAP revenue and 807$ million non GAP revenue" för andra kvartalet så jag skulle vilja påstå att det går bra för dom.

PS. Det är Activision Blizzard jag pratar om nu. Men i vilket fall så tjänar dom bra med pengar.

Och angående Kina, varenda j***a företag har problem i det landet med allt från censurer till klädkoder och allt däremellan.

jag tycker det såg ganska kul ut. för ett billigt sid scrollande spel.
fast jag tyckte lemmings var ganska kul så kanske det har nåt med saken att göra

A-men.. det är näst intil alla reklamer som kör med falsk eller halv falsk marknads föring.

Upphottade bilder. för-renderade filmer ända tills 2 dagar innan spelet släpps, och massa annat.
Och alla försöker få sin produkt att se bättre ut än vad den är. tittar man på guitar hero reklamerna så känns det ju ibland som att det skulle vara en riktig gitar och inte en plast pryl med 6 knappar man trycker på i olika takter.
Och I wow kan du inte ha costume gjorda glasögon eller prata med Arthas, eller ens skrika "SHAAROOON!!!" för den delen. ska man börja klaga på reklamer kan man alldrig sluta.
PS. Vanish är inte riktigt lika bra som i reklamen

S.Darko var ju bara ett sätt att få snabba pengar, inte ens original regisören var inbland.

Skrivet av Kotou:

Hmm.... " Hel allihopa "? Jag fattar inte !?

Felstavning på "Hej"....

Trodde det skulle vara ett minus för att det var en kvinna.
Hon har tajta byxor, alltså är det ju per automatik kvinnoförnedrande.

Nej det är inte min åsikt, men jag har sett liknande kommentarer i spelrecensioner, inte bara på FZ utan även på andra sajter.

detta var bilder på little sisters och big sisters. haha. undrar om dom ligger till en "little daddy" eller nåt mer biosshock

Ni som säger att ni trodde spelet var dött, eller hade tappat hoppet borde ha gått till deras hemsida där dom släpper lite information helatiden, inklusive om deras pengar

Mjölk är gott i ibland

Det är ju inte bara 3 knappar och ett fake hjul, titta närmare

Skrivet av Tommy_h:

Ser ju galet kul ut men jag är tveksamt, tror det är lika överdrivet här som det var i BF Bad company... Man såg ju på vissa ställen där de smällde av bomber som inte gjorde någonting med byggnaden!

Bara för att jag kasstar en gratant på ett hus måste det ju inte betyda att det faller ihop eller ens skadas särskilt mycket

Raven Squad mixar sig in i arkivet

anatar att dom "tog sig ett avbrott från avbrottet"

men vad mer är känt om spelet? är det typ multiplayer FPs med basbyggande eller så? Eller vad är det för top down vy som syns på nåra av bilderna?

haha diggade deras namn på score skärmen i slutet. "uglyvictory screen"

Jag hade dock velat ha ett "Martians vs Hitler" spel. man spelar som marsianer som attackerar Nazityskland och zombies eller nåt liknande. Då slipper man spela som Hitler och ändå är han med i spelet och man kan driva hur mycket man vill med han. Dock kommer spelet förbjudas i Tyskland i vilket fall, då kan vi ju byta ut han mot en panda eller nåt i den Tyska versionen.

bara för att du ser 3 knappar betyder inte att det är allt spelet går ut på, det kan till och med vara annat som gör det svåare än eller mer komplicerat än Guitar Hero.
Dömm inte ölen efter burken.

Låt dom få spelet satbilt och patchat först etc. Sen kan nog DLC komma, kanske fort och mycket men vi får vänta tills dom tycker dom är nöjda med allt.

Ush, dom använde DEN versionen av månskens.. gillar inte jusst den versionens alls, gillar låten annars.

Mysig trailer annars

Skrivet av Heat:
Skrivet av Sito:

Demigod
Ärligt köpt kopia: 18,000 st
Torrent Downloads: 102,000 st

Konstigt att man vill stänga siter som PB o.dyl. not...

Det betyder inte att dom 102,000 st hade köpt spelet om inte torrent alternativet fanns... Sen så lär väll kanske några av dom 102,000 köpa spelet för online delen efter att ha fått testa på det.

Precis. den största delen av dom 102 tusen som tankade det ahde nog alldrig köpt det till att börja med, men en del av dom har köpt det nu för att dom har fått testa på det. dessutom har nog deras kompisars kompisar sett skiten och köpt det med.

trailern ska ju vara överhypad, för att odm härmar ju gamla reklamer för spel och filmer, bbladn annat descent 3. eller som dom säger i den trailern "DESCENT, THREEE!!" etc.
tyckte reklamen var skön