Inlägg av anon2157

Inlägg som anon2157 har skrivit i forumet

1

Intressant med så många negativa åsikter om detta spel...
Speciellt dom som säger att dom är hoppats på mer. Då undrar man ju vad det va som ni förväntade er...utöver det som levererades.

Eftersom jag och mina polare (som även dom gillade spelet) har passerat 30 börjar man undra lite om det kan va så vi lite äldre gamers kanske har lite mer tålamod med den här typen av spel. För personligen anser jag att många av de bristerna som nämns inte är så allvarliga som andra verkar tycka. I alla fall inte värre än dom som brukar hamna i andra FPS som kommit ut dom senaste åren. Tycker exempelvis inte AI är inte är dummare än dom flesta fps som kommit i år. Men kan hålla med om snipers i Farcry 2 måste ha nån form av röntgensyn...för dom hittar mig jämt...om jag inte hittar som först dvs...;)

Personliga tycker jag det är mer rättvist att jämföra detta spelet med tex Stalker än med spel som Crysis...om man nu måste jämföra med nåt. Och förväntade man sig ett spel som Crysis eller en direkt uppfäljare av första Farcry kan jag förstå att man är besviken.

Jag är i alla fall fortfarande nöjd och har kul efter 19 timmar spelade...och halva spelet kvar...

Skrivet av Eottt:

Nån annan som har hittat golden-ak??

Japp...Hittade min i ett Safe house i östra utkanten. Har även hittat en m249 Saw i ett annat Safe house...dock inte i guld.

Tycker det är intressant med alla som klagar på att det tar ett ett helt magasin för att döda fiender.
Med Ak47n tar jag ner folk med max 5 skott.
Hur gör ni? Matar ni på full auto? Själv skjuter jag korta salvor eller enstaka skott.

Har inte heller märkt av nån av dom buggar alla pratar om. Inte ens respawnade posteringar efter 2 min...men så tar jag aldrig samma vag tillbaka efter ett uppdrag heller.(btw har 360 versionen)

Jag gillar personligen detta spel skarpt. Denna typen av spel passar mig helt enkelt. Visst det är inte fullt så bra som det skulle kunna ha varit...men å andra sidan...hur många spel levererar allt dom lovar när dom väl hamnar i hyllorna?

Och gnäll inte på hype...det är så marknadsföring funkar. Att generera uppmärksamhet för en produkt som dom ska sälja. Så ta allt det där med en nypa salt...så blir ni inte så besvikna nästa gång.

Skrivet av Fargo:

Var det mer länder än USA och Japan som var inblandade i striderna runt japan?

Den "korta" listan:

Allierade sidan:
Kina
Storbritannien
Australien
Nya Zealand
Canada
Mexiko
Nederländerna
plus dom Brittiska kolonierna...

Axelmakterna:
Thailand
Manchuriet
Burma

Skrivet av Mr Steel:

Notera att det dom nämner att xbox.com är deras källa...

Har hört att releasedatumet är den 2006-10-02...är lite osäker men jag tror jag läste på nån MS sida...ska kolla upp det...

*Update*
Det datumet hade tydligen stått på xbox.com ett tag...men är datumet ändrat till "ej fastställt" igen...
:\

För mig är Chromehounds helt klart ett av dom bästa 360 spel som kommit ut. Visst...singelplayer delen suger...men den är igenligen bara en glorifierad tutorial för Online delen.
Så har man inte Live så ska man befinitivt undvika att köpa det.

Det gör spelet så bra är online delen "Neroimus War".
Neroimus War ett slags MMO kampanjläge där man ett av 3 länder ska besegra dom 2 andra. Kriget är fördelat på 100+ banor i dessa 3 länder. Alla länder har olika delar som kan användas till sina Mechs och beronde på hur kriget går så påverkas tillgängligheten av delarna.
Man kan följa kriget här:
http://www.sega.com/gamesite/chromehounds/leaderboard.php

Kan också vara värt att nämna det att det finns en hel del mer delar att köpa i Neroimus war läget än i Singelplayer...

Det är också en bra ide att leta upp eller starta en squad att spela med...det blir MYCKET roligare då.

Och till sist ska man väl också nämna det för dom som inte testat spelet att det är tänkt mer som en simulator än nåt annat.
Så det tar tid att bli bra...att spela banorna och att ta sig fram.
Så det är mer Steel Battalion än MechAssult...fast minus den massiva kontrollen då...;)

Visst...140kr är väl i dyraste laget. Men själv betalar jag gärna en liten slant för att få några nya välgjorda banor och vapen. Jag ser ingen större skillnad på denna uppgraderingen än tex Battlefield 2 tillägget Armored Fury.

1