Inlägg av Jonny Myrén

Inlägg som Jonny Myrén har skrivit i forumet

#GuessTheGame #649

🎮 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩

#ScreenshotSleuth
https://GuessThe.Game/p/649

Urk.

🔎 ZoomOut 2024-02-22: 🟥🟩⬛⬛⬛ 😎
https://zoomout.videoludid.com

Det är taget.

Glädjande att se Final Fantasy IX så högt upp. Hoppas att Square jobbar på en remake – skulle inte tacka nej till att återvända till Gaia.

Riktigt bra! Vilka minnen som väcks när man hör Little Nemo.

Skrivet av Therant:

Inget hype från min sida, men ska helt klart hålla ett öga på det framöver då det såg intressant ut. Är det bara till Xboxen/PC det kommer till?

Det kommer även till PS5.

Skrivet av Ruffles:

Ja, du ser hur vi får anpassa oss. När vårt andra barn skulle få eget rum fick jag flytta ut alla spelgrejor, hyllor och glasmontrar därifrån och tränga ihop dem i en hörna där de står nu. Jag längtar efter ett större hus.

Ja, det gäller att prioritera. När min retrohörna kom så blev jag tvungen att flytta ut ungarna i garaget.

🔎 ZoomOut 2024-02-17: 🟥🟥🟥🟥🟩 🥵
https://zoomout.videoludid.com

Bättre sent än aldrig.

#GuessTheGame #644

🎮 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥

#ScreenshotSleuth
https://GuessThe.Game/p/644

Jäklar vad irriterande. Visste vilket spel det var från första bilden, men kunde fan inte komma på vad det hette. Körde det som tusan när det begav sig.

Dåligt att det inte går att stänga av. Du får köra Steam i offline-läge istället.

Vågar man drömma om att Bioware låter sig inspireras av Larians framgångar och låter nästa Dragon Age-spel bli lite mer som det första?

Jag hävdar fortfarande att vi skulle bli miljonärer om vi tog 50 spänn för att tvinga i Fredrik en habanero och lät "Månadens storpamp" välja färg på Daniels skägg.

Mycket nöje!

#GuessTheGame #643

🎮 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥

#ScreenshotSleuth
https://GuessThe.Game/p/643

Nä.

🔎 ZoomOut 2024-02-16: 🟥🟩⬛⬛⬛ 😎
https://zoomout.videoludid.com

🔎 ZoomOut 2024-02-15: 🟥🟧🟩⬛⬛ 😊
https://zoomout.videoludid.com

Med vääääldigt mycket hjälp från ledtrådarna.

Ja, det har varit ett vanligt problem för mig. På senare år har jag helt enkelt lagt band på mig både i rollspel och större actionspel, och inte gjort varenda sidouppdrag och bisyssla som erbjuds, eftersom jag vet att jag i slutänden kommer att ha tröttnat på spelet när jag är 60 % klar med handlingen.

Då blir det inte heller samma problem med att man känner sig överdrivet stark, och kommer man till en svårighetstopp i handlingen som man inte klarar av, vet man att det är fritt fram att äventyra lite vid sidan av.

🔎 ZoomOut 2024-02-14: 🟥🟥🟥🟩⬛ 😀
https://zoomout.videoludid.com

#GuessTheGame #641

🎮 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬜

#ScreenshotSleuth
https://GuessThe.Game/p/641

Borde ha tagit det på bilden innan.

Skrivet av Poke_85:

Vet inte vad andra skrev men kan tycka att borde vara tillåtet att skriva en önskan om att Rockstar tar upp och driver med diverse aktuella samhällsfenomen. Kan förstå om inlägget gav upphov till någon politisk diskussion att de kommentarerna tas bort men det borde inte påverkat min första kommentar.

Kommentarer om woke, PK etc. leder oundvikligen till folk som svarar, och sen kommer tjafs, sidospår och dålig stämning som ett brev på posten, med spaltmeter av inlägg som någon sedan måste läsa igenom och rensa bort, gång på gång. Även om det inte är något större fel på ett specifikt inlägg kan det vara nödvändigt att ta bort det, eftersom samma diskussioner annars blossar upp på nytt när folk svarar på det.

Men nu är vi off-topic igen, så vi återgår till att snacka om spelet.