Inlägg av ShaqAttack

Inlägg som ShaqAttack har skrivit i forumet

Förbered er på besvikelse.

Skrivet av Troll1:
Skrivet av kaealy:
Skrivet av Tompa:
Skrivet av kaealy:
Skrivet av Tompa:

Det här har mer med företagspolitik att göra än demokrati. De flesta storföretag bryr sig om företagets anseende utåt, och om en känd företrädare blandar sig med kontroversiella politiska krafter kan skada företagets anseende, och det är rätt givet att de reagerar. Vad personen däremot tycker privat och röstar på lär inte företaget bry sig om så länge det förblir privat.

Kontroversiella politiska krafter? Du menar den kontroversiella politiska kraften som precis nyss blev vald till USAs president?
Sorgligt att det helt plötsligt blev ok ur företagets syn att ta tillbaka honom till rampljuset när Trump väl vann.

Rätt många (vilket inte betyder alla) uppfattar Trump som kontroversiell, ja. Det är ingen nyhet.

Trodde aldrig man skulle få uppleva tiden då något ungefär 48% av en stor grupp människor tycker skulle anses kontroversiellt.

Fler än 48% av Nordkoreanerna skulle nog uppge att deras ledare är god almighty. Världens bästa golfare. Säkert samma i Kina och Ryssland också. Men i omvärlden är de mer kontroversiella, av helt rimliga skäl. Precis som i valet av Trump. Hans affärer, stämningar av kritiker, kommentarer om andra länder, etnicitet, internationella relationer, kvinnor osv osv osv har skapat osäkerhet och väckt kritik internationellt. De 50% av amerikanerna som inte röstade på Trump inkluderar säkert en och annan potentiell Oculus köpare som väljer Vive istället. Men värre än så, från ett företagsperspektiv är att Oculus marknad inte är begränsad till USA och deras väljarkår. Om du inte kan se att karln är kontroversiell är du nog blind.

Är ju typiskt Trumpvurmare att vara blind. Snubben kan ju häva ur sig vad som helst och pajasarna rycker på axlarna. Trumps konstanta whinande på Twitter är ju as roligt. Och nej, jag gillar inte Hillary Clinton.

Vill man ens detta innehållsfattiga spel?

Skrivet av Kiwigalaxy:

Förstår inte vad det är ni blir sålda på? Allt är väldigt abstrakt och det finns ingen gameplay.

Haha precis det första jag tänkte när jag såg klart och läste kommentarerna. Om folk blev imponerade av hur snyggt allting ser ut så vill jag bara säga att trailers alltid är snyggare än när man själv sitter och spelar.

Haha, finns det ens ett uns av förtroende kvar för dessa trollare?

Skrivet av autograph:

Var det verkligen SÅ fult!?

På den tiden var det snyggt, det är väl inte ens svårt att förstå?

Seriöst, ni som klagar på betyget, vad fan lider ni av?

Tokambitiösa moddarna Skywind och Skyblivion visas upp i läckra trailers

Om man själv bara var en 1/10 ambitiös som dessa moddare...

Ruttet spel. Aldrig avinstallerat en beta snabbare än bf1 betan.

Skrivet av anon_119148:
Skrivet av nils45:

12 minuter, halva kampanjen då?

Så rutten kommentar, grundad i ingenting. Vilket Battlefield som faktiskt har en kampanj har så kort att man om än skämtsamt säga att halva kampanjen tar 12 minuter?

Kom igen, ska du börja gråta också?

Folk som förbokar spel är fan dumma.

Skrivet av Nybbe:

Ser att den antiryska propagandan nått fz.se

Fan, jag är chockad att detta kommer från en SD-sympatisör. Lmao.

Haha stängde av efter 30 minuter. Folk klagar på CoD jävligt mycket dessa dagar, men fan asså, Battlefield börjar ju gå samma öde till mötes? Inget i Battlefield 1 känns nytt förutom utseendet på saker och ting. Är exakt samma jävla grafik som Battlefield 3/4/Hardline. Kommer knappast bli ett köp.

Skrivet av FuzioN:
Skrivet av ShaqAttack:
Skrivet av FuzioN:

jävla sosse land vi bor i börjar bli så trött skattepengarna går endå till kackelackor och skit och kräk 90% utav tiden och går inte till saker som dom bör gå till.

Suck.... snart flyttar jag fan

Flytta till något icke sosseland då, typ USA. Förhoppningsvis får du ju cancer och då ska vi se hur kul du tycker det är att bo i ett land som inte är ett "jävla sosseland"

Du hade aldrig väl klarat dig om inte folk hade betalat allt för dig väl med den utgångspunkten, tog du illa vid dig? är du en utav dessa som kostar oss som arbetar pengar eller?

Om du läser noga så är problemet att allt skattas mer och mer och pengarna går till skit och slösas på onödigt och dom som tar stryk är dom som arbetar och får detta skitlandet att gå runt.

Så sånna som dig kan sitta hemma leva på sos och spela spel tvi säger jag bara.

varför i helvete ska jag vilja flytta till forenade staterna för? bara där visar du hur lite du kan.

Jag arbetar och betalar skatt samt pluggar, så att spela har jag sällan tid till så dessa dagar. Men kul att du antar jag går på soc eftersom jag inte har något emot att bo i ett "jävla sosseland". Varför du skulle vilja flytta dit? För att landet är motsatsen till ett "jävla sosseland". Vart hade du tänkt flytta?

Skrivet av FuzioN:

jävla sosse land vi bor i börjar bli så trött skattepengarna går endå till kackelackor och skit och kräk 90% utav tiden och går inte till saker som dom bör gå till.

Suck.... snart flyttar jag fan

Flytta till något icke sosseland då, typ USA. Förhoppningsvis får du ju cancer och då ska vi se hur kul du tycker det är att bo i ett land som inte är ett "jävla sosseland"

Skrivet av Sille:

Jag tyckte inte G2A var speciellt billigt då om man valde Sverige så las 25% moms på och då var det inte billigt=(

Tvivlar oerhört starkt på att de betalar skatt till Sverige. Enligt folk på nätet så går det att betala utan någon skattesats utan att det bli något problem överhuvudtaget.

Uppföljaren till I, Robot!

Så glad att jag inte köpte detta jävla dynga till spel. Jag tvivlade på att det skulle vara bra och jag hade rätt. Är så jävla less på att EA har licensen i 10 år till. EA kan stå bakom bra spel, men dessa dagar är prio att mjölka sönder.

Hahahahahahahahaha, kom igen gott folk på FZ, detta spel är utvecklat av DICE med EA bakom. Två äckliga företag som inte har någon själ.

Skrivet av Mortaigne:

CDPR är det bästa beviset på att det visst går att göra framgångsrika spel tvärtemot megacorpsens äckliga formula där kunderna bara är boskap.

Länge leve CD Projekt Red!

Jag hoppas verkligem att CDPR fortsätter att vara independent och inte säljer sig själv likt en prostituerad till något äckligt företag som vårat kära DICE gjorde.