Inlägg av anon2465

Inlägg som anon2465 har skrivit i forumet

Ser förjävla häftigt ut. Jag hoppas bara att de kommer fungera lika bra som de ser ut att göra.

Så här kan dom ju inte göra heller? De är ju Michael Ironside som är Sam Fisher

Skrivet av noodles:

De är inte bara Thief dom tagit från där, dom har även passat på och sno åt sig Wall of the eyeless från Diablo 2 Vad fan kan man säga?

Skrivet av Ghengis Khan:

Fars dag redan och inte i november som det brukar vara?

I stort sätt firar hela världen den tredje söndagen i juni, och varför man inte gör både mor och fars dag till en gemensam högtid över hela världen vet jag inte.

Att fira fars dag i en datorvärld låter mer som att man gillar datorspel mer än sin egen far.

Skoj att se att de är många sen förr som är kvar Ang ryggen, så ja de är riktigt tråkigt, va riktigt nära på att bryta den när vi höll på och tränade stegklättring med utrustning, föll lite drygt två meter med en SCBA (self contained breathing apparatus) på ryggen och tryckte till kotorna rätt rejält. Men men, man ska inte gråta över spilld mjölk som man brukar säga, tråkigt att behöva avsluta utbildningen men betydligt roligare att fortfarande vara vid liv

Kul att se att de finns en del veteraner kvar Kul att se lite nytt blod också

Skrivet av Werzion:

men fasen, var det verkligen några år sedan du stack iväg?
*känner mig gammal*

Ja åren bara flyger förbi en 05 tror jag att de var ja flyttade om min jetlaggade hjärna lyckas räkna ut de korrekt

Något som förvånar mig lite är hur FZ utvecklats så mycket på så lite tid, har ni rånat en bank eller vad har ni gjort? Videorecensioner och allt Vill även minnas att ni inte hade olika färger beroende på plattform, och blogg tror jag också är nytt

Skrivet av Budolicious:

Oh. nu kanske det börjar bli värt för mig att hänga lite på foorumet också, och inte bara ta hand om anmälningar. Saknat dig dudden <3

Åh Budo, min lilla älskling

I'm back babies!

Då var man tillbaka i lilla Sverige igen. För er som inte vet vem jag är, eller kommer ihåg mig för den delen, så flyttade jag till New York för något år sedan och slutade helt enkelt kolla FZ pga olika orsaker, värdelöst internet bland annat Nu är jag tillbaka och stannar åtminstånde över sommaren då jag skadat ryggen och får inte fortsätta min utbildning till brandman, och som det ser ut så kommer jag aldrig kunna fortsätta utbildningen.

Det är väldigt skönt att vara tillbaka, alldeles lagom till den svenska sommaren Och jag hoppas att vi kommer få de trevligt tillsammans här på FZ under tiden jag stannar.

Ok då va det dags för mig att dra igen då, mitt plan går 7:00 från Arlanda så jag måste röra på mig nu, hatar verkligen morgonflyg Hur som helst så får ni ha det så bra så hörs vi kanske till nästa jul, eller tidigare.

Hejdå!

Lägg på 500-1000kr så får du de rätta priset för en HDDVD till Xboxen, om du ska köpa den här i Sverige dvs, men hur som helst så är de ju något som du har möjlighet att välja till om du nu vill det, vilket är både gott och ont enligt mig.

Skrivet av HaZe303:

Just det, hade glömt bort att dem gör ett spel om mig!! Grym man är, men men. Vad ska man göra när man är så grym... Snart kanske ni andra också får det...

Jag har hört att de ska finnas en serie där jag är med, inget jag har sett hur som helst 8)

OT: Ser ut att kunna bli något, är det bara jag föresten som tycker att "Screenshots added: 2007-01-03" ser häftigt ut? Kanske är för att 7 är en sån häftigt siffra, de SJU haven, regnbågens SJU färger, världens SJU underverk Ser ut att bli ett härligt spelår.

Filmen va riktigt bra och precis som FZ säger så hoppas jag att tvåan kommer bli bättre, sen om den blir den sämre så beror de ju på hur mycket sämre, Uwe Boll-sämre eller fortsättningar brukar alltid vara snäppet sämre-sämre. Själv så väntar jag på tre filmer nu, Spider-Man 3, Pirates of The Caribbean 3 och Transformers, som fått en ny trailer btw http://movies.yahoo.com/feature/transformers_hd.html

Skrivet av xealman:

Jag fattar inte varför folk har fastnat på det där med Blue-Ray och att PS3an har 60GB HD.

Gällande HD om man har en 360 en core eller premium och vill ha mer utrymme, enkelt köp en extern HD för en tusen lapp du får ca 250GB. Funkar kanon bara att mata den med skit och nedaladdat material från xbox live eller dina spar filer.
Det bästa är igentligen att köpa Core + en extern HD 3papp och du har en konsoll med ca 250GB HD.

Gällande Blue ray, så tror jag att framitden för spel ligger inom den så kallade Direct 2 Drive servicen där du betalar för ett spel med kredit kort och laddar ner det.
Har man det systemet så försvinner behovet av blue ray, med tanke på att filmerna och spelen läses från HD.
Jag tror även att spelen och filmerna skulle bli billigare med tanke på att transport avgifter, tillverknings kostnader och skatter försvinner vilket gynnar oss som konsumenter.
---------
Till topic om PS3 vinner, visst ok varför bry sig det viktiga är att du som individ är nöjd med dina köp i slutändan.

D2D kommer inte att ersätta retail på mååånga år, alla i världen sitter inte på 10mbit+ och ska du dra ner en HDDVD film på 20gb så kan du ju förstå själv hur lång tid de skulle ta med t.ex. 0.5mbit. Det som är positivt med att Bluray är inbyggt i PS3an är att de är standard, tillverkarna har mer utrymme att jobba med än med en DVD9 skiva, och visst, de går att använda 2st DVD9 skivor, men det går även att använda 2st Bluray skivor. Skulle jag köpa en PS3, vilket lär bli någon gång, så är det inte för Bluray-spelaren i sig, utan vad Bluray kan bidra till speltillverkarna (mer utrymme att jobba på). Ta Resistance t.ex, det är ca:15gb vad jag har hört, och det finns inget spel till varken Xbox 360 eller Wii som är så stort. Nu tror ju jag i och för sig att Resistance suger jämfört med spel som t.ex. Gears of War, men de visar ju hur stora spelen till PS3 kan vara.

Och vad spelar det för roll egentligen vilken konsol som vinner? Jag skiter i om PS3 vinner, jag skiter i om Xbox 360 eller Wii vinner. Dreamcast sålde skit och förde Sega till botten, men de är ta mig fan en bland dom bästa konsollerna som tillverkats enligt mig. Sen om du vill stå och veva med en pinne, tilta handkontrollen för att styra eller köra TV-spel med en vanlig klassisk handkontroll utan några speciella finesser är upp till dig, men handkontrollen betyder minst för mig, det är spelen som skapar glädjen, inte hur du spelar dom. Dagens småbarn är så j*vla bortskämda, förr i tiden så höll man i vad man fick och sket i om den va obekväm eller hade två, tre eller fyra knappar.

Om dom bara ska göra spel till Wii så kommer dom inte finnas så länge, däremot så kan dom göra spel exklusivt åt Nintendo

Skrivet av Joavels:
Skrivet av mrcinnamon:

Ni som köpt/ska köpa 360 måste iallafall köpa en blueray förr eller senare. Och ska ni dessutom ha samma utrymme som Ps3 60 gb på er 360 kan vi ju börja räkna på vilken som är dyrast.

Eller så måste de som har köpt en PS3 förr eller senare köpa en HDDVD.

Kan ju i och för sig bli så, men jag tror nog mer på Bluray än HDDVD, men vi kommer nog inte att få se en riktig vinnar förens om flera år, de lär knappast gå lika fort som de gjorde mellan VHS och Betamax

Snubben vill bara synas och höras. Han har varit på Rockstar enda sen dom släppte GTA3. En sak kan jag säga, och de är att jag verkligen inte skulle vilja vara honom den dagen han lyckas göra så att det inte kommer några fler våldsamma spel från Rockstar, för då kommer han få uppleva GTA: IRL Men den dagen kommer aldrig att komma så vi kan lugnt sitta här och vänta på GTA4 till både Xbox 360 och PS3, och förhoppningsvis PC inom en snar framtid.

PS3 kan mycket väl ta hem detta av många anledningar, som jag inte tänker gå in på nu. Xbox 360 kan också vinna pga ett års försprång, Gears of War som garanterat blir de nya dragplåstret för Xbox 360, och Xbox Live!. Att Wii kommer att vinna har jag svårt att tro, den har bara en ny kontroll och Zelda, och möjligtvis Mario, att komma med och de kommer inte att hålla i längden. Hade Nintendo satsat lite mer på grafiken i Wii så hade den garanterat vunnit, för lets face it, folk bryr sig mer om grafiken nu för tiden än spelglädjen, så de var ett dåligt drag av Nintendo att inte välja bättre hårdvara, den hade sålt bättre då även om den hade kostat 4-5000kr. Tacka vet jag på 80- och 90-talet, då va de bara spelglädjen rakt igenom

Jag tror inte när jag har den i handen, då vet jag Hur som helst så hoppas jag att de verkligen kommer i mars, och jag tror de inte förens spelet har gått guld.

Handlar denna tråd om Halo 3 eller månlandingen?
Aja, hur som helst. Detta är helt klart ett sett för Bungie att marknadsföra Halo 3, samt för US Army att rekrytera fler soldater. Och för dom som tror att folk blir tvingade att åka till Irak och kriga så har ni fel, de är något som alla i den amerikanska armén valt själva genom att gå med. Sen så måste jag hålla med om att rekryteringen sker lite osmakligt, dom kan stå t.ex. utanför Wal-Mart och haffa tag i ungdomar och säga hur mycket pengar dom får genom att gå med i armén, och visst, man får mycket pengar, men dom har du ingen nytta av när du kommer hem i en trälåda.

Och ang månlandingen, den var inte fake, precis som med dom konspirationsteorier så är de bara en massa arbetslösa, hobbylösa nördar som fortfarande bor i föräldrarnas källare som kommer på nåt sånt NASA, som bara består av intelligenta människor, skulle aldrig göra så många tabbar som konspirationsteoretiker påstår. Och de skulle vara fysiskt omöjligt att filma det som syns på månfilmerna här på jorden, gravitationen säger allt, inga linor syns på astronauterna och att skutta runt som dom gör i en 140kg dräkt är omöjligt här på jorden, jag tror till och med att de var någon som ramlade och reste sig upp helt normalt.

Precis som Carolus Rex säger så är amerikansk fotboll garanterat tråkigt om man inte kan reglerna. Och de är väldigt vanligt att folk som inte har någon aning om reglerna eller spelet överhuvudtaget föredrar rugby, bara för att dom kör utan skydd där, dom kan inte ens ha sett en rugbymatch, för dom tror säkert att de är samma spel i fotboll som i rugby, men det är de definitivt inte. Det är som att säga att innebandy är lika tufft som hockey, för dom använder inga skydd (förutom målvakterna då)

Och att Madden säljer bra i USA är inte förvånande heller, är man intresserad av sport så är de ett måste att äga Madden om man har en konsol eller dator.