Inlägg av viktorelius

Inlägg som viktorelius har skrivit i forumet

Alltså jag älskar vår pudel och lipar som fan till div djurklipp på youtube (hunden som skvätter vatten på fiskarna som ligger och kippar efter andan på land är ju förfan bland det värsta jag någonsin sett) men man måste väl ändå kunna kräva mer av ett spel än av ett youtube från "pets without shelter" ... eller?

Och säg inte att FZ inte ursäktar en jäkla massa dåliga produkter ... senast: fallout, VR, metal gear (alla), nintendo (allt dom gjort sedan mario 3d) etc.

Hahahahaha jag dör!!! det här medberoende måste ju upphöra!! klistra ett foto på en pottklippt japan på spelomslaget om du vill få en svensk spel recensent att börja salivera

So sad.

Än så länge har Guerilla games inte gjort något som förtjänar hypen. Killzone var mediokert som bäst ... med det sagt så älskar jag den här teasern

1) Förseningar kan vara bra men i ärlighetens namn så är utvecklingscykeln redan nu på tok för lång.
2) Nintendo säljer sin hårdvara med mjukvara och skulle det nu vara så att Switch kommer i mars (vilket den såklart inte gör) och saknar bra titlar vid launch (vilket vi kan räkna med att den gör) ja då riskerar hela skiten att kollapsa.
3) Nintendo ligger på fetminus. Wii U var en flopp och bristen på spel har verkligen retat upp fansen. Nintendo jobbar nu i uppförsbacke och det börjar dåligt med hårdvara som ställer mer frågor än ger svar och mjukvara som lyser med sin frånvaro. Varför skulle någon vänta till januari för att få veta mer om switch än bara gå ut nu på black friday och köpa en ps4 slim eller xb1s?

Nintendo lever på sin mjukvara (som säljer hårdvaran) och de senaste 10 åren har nintendo misslyckats totalt min sin mjukvara ... och nu kommer säkert något snille lista ett tiotal grymma spel som nintendo släppt de senaste tio åren men vi talar alltså IP och inte spel.

Lägg till detta nintendos totala frånvaro online och ja ni fattar ... håller er till mjukvara och släpp spelen i tid.

Titanfall 2 är fantastiskt kul och man önskar bara att de haft lite mer resurser för att utvidga storyn och spelvärlden. Rent spelmekaniskt så flyter det som få andra FPS där jag tycker att det ligger sida vid sida med senaste Doom och Halo 5.

Min enda kritik är att "fienderna" som inte är andra titaner är så otroligt generiska att du efter en spelad halvtimme inte bryr dig.

Sammanfattningsvis ett av de bättre FPS:n på senare år och helt klart roligare än BF1 och nu vet både EA och respawn att de har något på gång till del 3.

Rätt vagt uttalande om ett spel som de förväntar sig släppa inom ett år .... eller är jag bara alltid negativ?

Om du gillade senaste Doom så kommer du att älska TF2 som är en mix av mirrors edge och doom med klart snyggare grafik. Jag gillar den cinematiska känslan i BF1 men detta spelet är klart roligare och mer fokuserat 8,5/10

Proof of concept? Jag känner verkligen med nintendos diehard fans.

Nintendo själva tror ju inte på switch. Detta är alltså deras comeback? och den kommer i mars? Min inställning är denna: ett företag med kniven mot strupen måste ju sätta landningen. Avtäckandet av switch var ju det närmaste antiklimax man kan komma.

1. Hårdvaran såg ju oerhört invecklad ut ... bara joy-consen räckte ju för att inse att nintendo helt tappat det.
2. Var är spelen. Nintendo som är ökända för sin oförmåga att hålla en deadline släppte alltså det 95:e klippet där vi får se Link rida på en häst och ryggen på mario ... vad dom skulle haft var "LAUNCHES WITH" "MARIO" "ZELDA" "METROID" ...
3. Inget om specs

Jag tror inte att Switch släpps i mars och jag tror inte att vi får några färdiga AAA titlar med Switch när det väl släpps och slutligen så tror jag att detta blir nintendos sista försök att göra hårdvara annan än 3ds.

Detta är sista hårdvarufloppen för Nintendo sen tar någon vettig människa över och Nintendo fokuserar på det dom gör bäst - mjukvara. Det går inte att komma dragandes med 3ds etc ... handhållna är snart helt ersatta av mobiler och ska verkligen Nintendo in och kämpa mot Sony, Microsoft och PC?

Ingen bryr sig om specs just nu. Vi vill ha kul spel och att nintendo nu har third party stöd betyder inget ... jag vill snarare vet hur dom som tackade nej resonerade. Vad betyder det att gå ut och säga "nä vi tänker inte släppa spel till nintendo" ... rent konkret innebär det att vi kan få låg spec battlefield 1 till nintendo switch .. någon sugen?

Swtich ska alltså konkurera med nytt xbox, nytt ps4 och VR i alla dess former samt med mobiltelefoner ... lycka till.

Mitt förslag till nintendo är > gå all in och kör endast mjukvara. Om ni hade lagt hälften så mycket tid på att göra kul spel som värdelös hårdvara så hade ni varit en relevant aktör ... nu väntar omvärlden endast på när ni släpper Zelda till övriga plattformer.

It´s going to fail.

Jag förstår ju själv att det är idiotiskt att ha höga förhoppningar men ... vafan! det är ju Fassbender inte Luke Evans i huvudrollen och konceptet har ju potential. Och så generiska semifuturistiska miljöer, en blind cinematograf, musikval som gav mig ... ja dåligt musikval .... ska den här filmen verkligen ha premiär samtidigt som Rouge One ? det här är en film för februari inte december. Ännu i raden av usla filmatiseringar.

Var är all reklam för PSVR? All info jag har fått har varit via poddar och youtubare .. jag har inte sett en enda annons i övrigt. Kanske för att Sony vet att det är en nisch pryl?

Skrivet av Margy:
Skrivet av Pungvred:
Skrivet av Margy:
Skrivet av Pungvred:

Slimmen säljer ju knappt och det är ingen som pratar om den. Vad händer när lagrena av den utgående modellen är slut? Ska bli intressant att se.

Vilken skräll att du undvek att svara på frågan.

Din fråga innehåller ett faktapåstående som jag uppenbarligen bestrider. Hur ska jag kunna svara på det på ett annat sätt än att säga att den inte säljer? Det finns ingenting som visar på att den säljer bra nånstans.

När den släpptes sålde PS4 till exempel ca 97 000 ex mot 160 för Xbox One i Japan (under en enda vecka). Tror du verkligen att Xbox One S sålde bättre än PS4 i runt om i världen under denna tid?

Du undviker fortfarande att svara på frågan om Xbox One är en flopp?

Xbox 1 är en flopp.

Skrivet av mh76:
Skrivet av viktorelius:

Ok jag kanske skulle varit mer tydlig. 2016 tycker jag att prat om hårdvara är fruktansvärt ointressant. Jag ser fram emot en plattform och där spelen helt står 100% i fokus. Angående VR så tror jag att hela världen är överens om att gen 1 är otympligt, dyrt och ett steg på vägen. Har du 5000kr över så fine. Personligen tror jag att endast c:a 10% av alla PS4 ägare har 5000kr över och av dom så tror jag att kanske 2-3% inte fixar VR pga illamående ... Sony säljer max 3miljoner enheter och det är alltså din målgrupp som speltillverkare. Sorry guys men det håller inte.

Ja det är absolut på väg åt rätt håll. Ska bli intressant se försäljning framöver. Om Sony är snabb med att presentera siffror är det en succé. Om Sony säger att PSVR säljer bra men utan att visa siffror, är det pr-snack. Dröjer det länge innan Sony yttrar sig är det en flopp.
Wii blev snabbt en succé. Kinnect sålde väl också hyfsat? Dog ut ganska snabbt.
Bra försäljning behöver inte betyda att konsumenterna gillar PSVR. De kan tröttna snabbt.
VR är väldigt intressant. Men det känns mer som en testprodukt, för att kunna utveckla det vidare i några år, baserat på alla omdömen.
Om PSVR misslyckas tror jag att VR med dagens teknik, försvinner från marknaden. Tyst i några år för att komma tillbaka med storm. Om nu PSVR blir en flopp.
Jag har mer än gärna fel.

Kinect sålde c:a 25mil enheter och dog ändå hyfsat snabbt. Jag jämför absolut inte Kinect med PSVR eller VR ... VR kommer att slå stort men inte gen 1 snarare gen 3

Ok jag kanske skulle varit mer tydlig. 2016 tycker jag att prat om hårdvara är fruktansvärt ointressant. Jag ser fram emot en plattform och där spelen helt står 100% i fokus. Angående VR så tror jag att hela världen är överens om att gen 1 är otympligt, dyrt och ett steg på vägen. Har du 5000kr över så fine. Personligen tror jag att endast c:a 10% av alla PS4 ägare har 5000kr över och av dom så tror jag att kanske 2-3% inte fixar VR pga illamående ... Sony säljer max 3miljoner enheter och det är alltså din målgrupp som speltillverkare. Sorry guys men det håller inte.

Varför skulle man vilja köpa en x1s förutom att spelen kommer i tid? PS4pro kommer tokfloppa. Jag tror ärligt talat att sonys oförmåga att hålla deadline när det gäller spelen har fått spelare att snegla åt MS och en UHD spelare är också trevligt. Jag fortsätter köra AAA titlar på min PS4 men måste säga att jag sony just nu är i en svacka.

Men det är alltså helt sjukt att detta är en rubrik på FZ.se ... återigen 1) why do you guys care? 2) det är gamers som betalar för PSVR och om den visar sig ha väldigt kort livstid (vilket man kan förvänta sig då dess specs är låga) och spelare om snart måste uppgradera ... ja då är det ju inte heller någon särskilt bra investering.

Tycker FZ.se ska överlåta den här typen av rubriker åt dagens aktie.

Och dessutom grattis ni gör vinst på er hårdvara.

Jag förstår verkligen inte relevansen i sista stycket av den här recensionen. Dels så är det ju en riktig spik i kistan med tanke på att Kinect inte kostade något, sålde massor och numera är en död produkt ... riktigt usel jämförelse ... och dels "so what?". PSVR ska väl stå på egna ben och FZ.SE ska väl inte värva kunder åt sony?

Lets face it VR är sannolikt en stor del av framtiden men idag för dyrt, för omständigt och inte tekniken är inte där.