Inlägg av viktorelius

Inlägg som viktorelius har skrivit i forumet

Skrivet av eld:

Ni var lite sena med denna nyhet och missade det bästa:

Nintendo gick först ut med listan och hade med mobiltelefoner, folk hånade nintendo något rejält då dom inte kommer ha voice-com i konsollen utan istället använda en mobil-app för detta.

Nintendo gick snabbt tillbaka och tog bort mobiltelefoner från deras lista.

Samt det otroliga berget med skämt runt akvarier!

Byt titel på det här spelet till Fable och sätt det på Xbox och betyget blir genast 20% lägre.

Sanslöst av Nintendo och påstå inte att MS inte fick skit /betala för RRoD för det fick dom.

Finns någon action från Nintendo som nintendofans inte kommer att försvara? Idioti!

den här teasern får Kojima att framstå som ett geni.

Få launchtitlar är ett problem men värre är det faktum att gamers är osäkra på vilka spel som kommer framöver och det problemet har inte Microsoft eller Sony

Wii u där har du Nintendos hardcore publik, varför skulle någon utanför hardcore publiken köpa en konsol idag? Gamers hoppade över VR och spelförsäljningen till konsoler har generellt gått ner och det råder en finansiell kris globalt .... varför skulle folk rusa iväg och köpa switch? Och 40mil? Det är ps4 siffror och ps4 räknas som en stor succé .... tror någon härinne verkligen att switch med dagens förutsättningar kommer att göra en ps4?

Jag såg verkligen fram mot en handhållen konsol (skiter i om det är MS /Sony eller Nintendo) och Nintendo hade behövt så lite för att sälja in switch hos mig men fan dom har misslyckats totalt och jag är inte ensam .... inte kul läsning från GDC i länken jag postar nedan

https://www.google.se/amp/amp.timeinc.net/fortune/2017/01/15/...

alltså fett nej Nintendo!!! Fett nej

Supernöjd med min pro och det är först nästa år spelen kommer

Fingers crossed

En kommentar till artikeln: endast 8% av de som laddade ner spelet betalade och Nintendos aktie föll.

Hatar att vara nintendohataren men .... Horizon Zero Dawn släpps bara månader innan Breath och det spelet är oändligt mycket mer komplicerat och vi har massor med gameplay från det spelet. Vad vill nintendo förmedla med ett par bilder på en kista, några köttbitar och lite skog? Sommar -17 känns alltmindre troligt.

Så jävla stolt som svensk!! Trailblazer!!

Skrivet av GrandtheftChocobo:

Förstår inte problemet här, väldigt negativt inställda. Antagligen bara för att, känns överdrivet kritiskt. En stadig uppkoppling är inget stort problem i dagsläget, Ni spelade inte heartstone i luren vilket kräver en sådan. Ni flyger väldigt mycket har jag oxå förstått. Ni tycker det är dyrt pga ni är bortskämda när de kommer till mobilspel, allt ska vara tillgängligt för 0:- fungera felfritt och gärna innehålla allas favorit karaktärer från stora spelfranchises, yes alla gillar att gebort ett koncept som hållt dom flytande i 20 år för hör och häpna 0:- pga att det denna gången är i en runner och inte åker gokart, spelar tennis eller medverkar i olympiska spelen med sonic. Sluta va sånna barn man hatar

Spelet är inte gratis

Patetiskt att speljournalister fortfarande betraktar Nintendo som ett litet mysbolag när dom är så uppenbart giriga

Vänta nu! det där var Jimmy Fallon being Jimmy Fallon. Förstår inte varför någon är förvånad? Det fanns ju inte en antydan till överraskning utan snarare tvärtom väldigt glimten i ögat.

Mer oroväckande var hur extremt lite gameplay vi ser från Zelda. I princip en och samma miljö sedan debut och lite sorgligt att nintendo nu måste köra "proof of concept" på talkshows.

Jag jobbar ofta långa period på annan ort och vill inget hellre än en riktigt grym bärbar men jag är sjukt skeptisk till switch och häpnandsväckande nog pga nintendo.

En snabb recap. Switch ska alltså släppas i mars (om tre månader). Det finns i dagsläget ingen anledning att vara tyst om launch titlar (snarare tvärtom) och specifikationer. Att vänta till 12 jan ger nintendo endast kortare tid att marknadsföra.

Supernöjd med min pro! Bästa konsolen på marknaden idag utan tvekan och 2017 ser riktigt spännande ut!

Mer makt åt pewdie! det är ju smått otroligt att han har samlat ihop över 50milj prenumeranter och det ska han fan belönas för!!