Inlägg av Q'aman

Inlägg som Q'aman har skrivit i forumet

Jag skulle blir så HIMLA glad och le så glatt att gud förlåter alla mina tidigare och framtida synder.

Varför står det att det gäller plattformarna PC Playstation och Xbox i nyheten?! Nu fick jag ju upphoppet om ett modernt NHL-spel på PC. FZ, det här gör mig upprörd. 🙁

Första datorn hemma va något av ett dåtida monster med sin PII 450Mhz, 256MB Ram, 3dfx Voodoo 2, Soundblaster pci 128, DVD spelare, slot in CD och en CD-brännare. Kringutrustningen bestod av en 19" Nokia-skärm, Microsoft Natural Elite tangentbord och ljudet kom ur ett 2.1-system från Cambridge Soundworks. Hade 56k modem men fick 10Mbit julen 99/00.

Skrivet av CusmaR:

är det någon som fick nyckel från blizzard?

Jag fick en från dom, rätt förvånad måste jag säga.

Ser fram emot vad det kan leda till för något. Har en switch hemma inköpt hösten 2018 och vi har spelat ca 300h Zelda och kanske upp till 100h Mario Kart och andra småspel. Vänster joy con lider nu av problem och då har man endå varit varsam..

Skrivet av luddd3:

Var hittade du Zelda för 260 kr?

Bor i USA och köpte från walmart.com.

Köpte The Last of Us: Part 2 och Zelda: Link's Awakening för ca 260kr styck.

Känns som att man borde ta och beta av ett par spel man införskaffat men inte lirat (Witcher 3, GoW, Horizon:ZD Bloodborne och Doom). Kliar i köpfingret och är sugen på FFVII och RDR2, men man kanske borde börja med det man redan har.

Dualshock 4 utan tvekan! Den absolut mest bekväma i handen och jag älskar funktionen att kunna plugga in hörlurar direkt i kontrollen.

Bodde i Japan vid senaste försök att spela och nu bor jag i Usa.. Kass ping, 130+, vilket gör att man knappt kan spela. Va lite folk inne idag och de undrade hur jag hittat dit.

Nickar Kokos! f.ö, kommer väl försöka hoppa in och spela igen i framtiden.

@kaealy: Skulle gärna lira lite Tomb Raider i sommar.

Bor i japan nu och såg gripandet på tv. Synen på misslyckande eller droganvändning är extremt oförlåtande och vid första bästa tillfälle trycker man dit folk. One strike and you're out så att säga. Trist men sant

Ett annat stort problem är alla dessa kinesiska spam-bots på de asiatiska servrarna.. Var och varannan match får man en eller med otur två i sin squad. 😣 Brukar försöka välja att spela på andra servers men min ping (bor i japan) brukar vara rätt kass då tyvärr.

Härligt! Satt och spelade med en kollega nu i höstas. Bor nu i helt fel tidszon (+8h) för att spela men ska försöka hoppa in och spela lite. 😊

Jag gillar hur FZ blir mer hardcore hårdvara än Sweclockers! Eller ja det hela är ju "Geeks", men just nu finns det inte ens en länk hit från Swec.

Det är högre puls på Calle när chassiplasten dras av än när Jonas visar upp potentiell kabeldragningsmarginal.

Han är hård, delar av mig är detsamma och vintern kommer kännas extra lång. Ser fram emot detta!

Skrivet av KoP:

Så när jag tittar på ryska krockvideos via mitt bredband på youtube så klassas det som att jag insuper kultur?

Lite kul då det var just den delen av Youtube jag besökte innan jag klickade mig in på FZ.

Har brukat våld men då uteslutande mot kringutrustningen. Men det var väl mest i mina yngre dagar och det enda som "dött" helt var min Razer Boomslang 2000 som flög iväg under en vända RA3 som inte gick min väg.

Numera är jag mer sansad rent fysiskt men svordommarna flyger friskt ur en.

Skrivet av Ziljun:

Skaffade mig en riktig gitarr och kör nu Rocksmith. Rejält utmanande men lätt värt det

Samma här! Har tragglat i snart två år och det är riktigt kul. Det är aningen mer tillfredställande att sätta en låt perfekt i Rocksmith än i GH/RB.

Men jag måste tacka Guitar hero och Rock band för utan dom hade jag nog inte tagit steget till riktig gitarr.

13 av 15 och jag har inte spelat Destiny, men mycket metal däremot.