Inlägg av Kimzi

Inlägg som Kimzi har skrivit i forumet

1
Skrivet av Mirage:

@Kimzi: mitt svar till ditt inlägg blev också borttaget. Det är politiskt laddat, tro mig.

Ok, tråkigt värre.

Skrivet av Mirage:

De brukar vilja hålla politik utanför. Skulle misstänka det är därför. Du får PMa FZ och fråga!

Mja, om det ändå hade varit politiskt riktat.
Det var ett inlägg med fakta från olika orgainsationer i Sverige gällande kvinnor och i hur stor utsträckning de blir sexuellt trakasserade eller värre, skrev inlägget för att flera i kommentarsfältet skämtar bort det.
Men visst, det är väl vad FZ anser att kommentarsfältet ska bestå av.

Mitt inlägg med riktig fakta plockas bort men Belgaars inlägg där det bara spys galla lämnas kvar, varför?

Skrivet av kristallkrona:

Det är väldigt intressant att läsa alla svar i denna tråden. Som jag skrev i huvudposten så i framtiden vill man ju ha barn. Och eftersom jag är en tjej, och mamman är ju hemma allra mest med barnet i början.

Hur har ni mammor löst biten med att kunna spela? Spelar ni mycket mindre? Och hur får ni ihop speltiden plus att ta hand om ett spädbarn?

Det beror ju på lite vad du spelar för spel.
En regnbågsfamilj här och det spelas en del på telefonen när bebis sover efter matning.
Har blivit lite mindre nu när bebis inte sover så mycket på dagen längre, men som många andra så försöker vi ta igen det på kvällen.

Skrivet av Harmond:

Notch har bara rent sunt förnuft, något som tyvärr blivit en bristvara..

Du har antagligen inte läst några av hans tweets.
Ett större troll får man leta efter.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Eftersom World inte var med i något alternativen, de två "fel" svaren inte är rätt i någon PAL-version känns det ändå som att frågan funkar?

Absolut, jag tyckte ändå att det stämde då "första" versionen inte innehöll World.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Åfan, olika regioner eller?

Nej samma, två olika i EU. Jag hade det med super mario world
http://www.mariouniverse.com/wp-content/img/sprites/snes/smas...

Skrivet av Metroid:

Jag skulle aldrig kunna leva med en person som kräver att få bestämma över mig. Det är bara tragiskt att se alla män som låter det fortsätta.

Det är mer tragiskt att se alla kvinnor som blir fysiskt och psykiskt misshandlade av sina män, jag lovar att det är fler.

O.T:
Jag skulle också rekommendera en switch eller något liknande, för de flesta sitter väl ändå med telefonen i handen idag? Bara att byta ut den mot switchen och köra när ungarna lagt sig.
Båda nöjda.

Vi är två som spelar det, tycker det är riktigt kul.
Körde betan också, så kan tipsa om att en bana till (utan snö) kommer inom kort.
Fastnade aldrig för PUBG.

Gällande gunplay så tror jag det är en vanesak, tog lite tid att komma in i det.

Jag kör display: none; på er <a> och opacity: 0; på er <img>, detta gäller enbart ramen som går runt. All reklam i designen i sig syns som vanligt.
Detta för att den stör mig så pass mycket när jag läser eller råkar klicka utanför.

Skrivet av Morti:

@javas Inga problem för mig heller förutom steam overlay (Också gtx 1080)

Det ska ha kommit ut en hotfix som löser detta.

@Cane Riktigt låg kommentar.

@thott: Mja, det är Shanghai Efun Technology som utvecklar spelet vilket också märks.

Skrivet av Rh3nium:

Undrar nu om konsumtion av energy drinks. Inte okänt att överkonsumtion (och med det menas redan en Monster till en 12 åring) påverkar sömnen och förstås hjärtat. Vissa tonåringar dricker flera burkar (av mindre storlek visserligen) under en kväll och är uppe till 3 även på vardagar.
Visserligen förstör de inget i ällmänheten som en fullpackat person kan göra, men i längden är det inte heller hälsosamt eller "bra" för framtiden (effekt på skolan tex).

Det är därför det finns åldersgräns, en 12åring ska helt enkelt inte dricka sådant.
Dock borde det självklart finnas en lag på det i så fall och inte baseras på vad butikerna säger är OK.

Skrivet av 73mpl4R:
Skrivet av Darkflow:
Skrivet av 73mpl4R:

Snubben som börjar vid 6:20:55, jäklar!

vad är det där för spel. sjukt jobbig musik

Vet inte vad det heter, men timingen var fenomenal!

Spelet heter Sound Voltex

Skrivet av fzusr:

1. Tror dom inte har någon laglig rätt att ta ifrån dig de köp du har gjort för att du fuskar i ett spel. Särskilt inte med tanke på att du kan ha massor av andra spel på kontot.

2. Så om din kompis köpt spelen till dig som en present (Behöver inte vara via gift-systemet på Steam heller, vännen kanske besöker dig på sin födelsedag och tar fram sitt kreditkort för att köpa ett spel till dig eller dyl.) ska denne inte längre få handla på Steam?

3. Det är bara din ISP och kunden själv som vet om du har statisk IP. Det är inget man kan se utirfrån, och när kunden säger upp sitt abonnemang går IP-adressen förr eller senare till en annan kund som då inte kommer åt Steam. Ska ISP:n behöva vara skyldig att meddela detta till Valve då menar du? Och hur blir det med kunder som sitter på CGNAT som många som använder Bahnhof t.ex.? Bannar du en sån IP så blir tusentals personer drabbade.

4. "Banna uppkopplingen"? Och nej, I Sverige får man inte ut de uppgifterna utan beslut i domstol.

5. MAC-adress är något som används för lager 2-switching, d.v.s. mellan två direktanslutna nätverksenheter. Den följer inte med hela vägen bort till servern du kommunicerar med och är inte nödvändigtvis unik (särskilt inte om du har fake:at den. Dessutom hade du då kunnat få andra bannade genom att fake:a din MAC som någon du skulle vilja banna, och sen banna dig själv. Men så är inte fallet). Visst kan Valve läsa av din MAC-adress för din dator och/eller din router via Steam, men till vilken nytta?

Valve har bannat fuskare i över 10 år. Jag tror dom vet hur man gör det på bästa sätt vid det här laget.

Något dem hade kunnat förbättra är att köra på en HWID ban vilket Overwatch och ABP gör bland annat.

Skrivet av acrylamid:

Men de har ju också infört en ny kö för folk som kopplat sitt telefonnummer till Steam.
Spela i den kön. Betydligt mindre fuskare har jag hört.

Jobbigt att skapa nytt Steam-konto, köpa nytt CS och skaffa nytt telefonnummer, levla upp. Även om man kan få telefonnummer typ gratis blir det ju mera jobb.

Jag vet inte hur bra detta fungerar? Jag vet att många prime användare i början var fuskare, men hur ser det ut nu efter några månader?

Skrivet av Mjölkspam:
Skrivet av breahl:
Skrivet av Troll1:

Jag kan inte ett skit om hockey, men det är väl bara en lek? Sånt man gjorde efter skolan när man var liten? Vad blir nästa grej, kast med liten boll? Det spelar ingen roll om man är smart eller inte. I hockey kan en med iq 90 vara lika duktig som en med iq 130. Det funkar ju liksom inte i intellektuella sammanhang. Jag överväger definitivt att bojkotta expressen om dom ringer och ber mig kommentera saker.

Bara för din info så tjänar hockeyspelare mycket mer pengar än CS-spelare. Sen ser många fler människor på ishockey med än CS. Tänkte bara ge dig lite insikt lilla nörd. CS eller e-sport kan aldrig mäta sig med hockey eller fotboll.

Ska vi kolla till League of Legends eller Dota kanske? Kanske inte lika mycket som vissa hockey spelare.. men kom inte och säg att det handlar om mindre pengar.
Och dessutom.. kom och inte säg att det är så många fler som kollar på ishockey än väldigt många E-Sport spel! Då kan du inte ha mycket koll du inte, tyvärr.

Dota 2: Turnering nu i Augusti, prize pool är uppe i 20.7 miljoner DOLLAR! Vilket är långt efter hockeyn? Nja!
Kan väl lägga in en länk till en sida som visar dom senaste summorna inom E-Sport.. http://www.esportsearnings.com/tournaments

Växer i summor snabbt senare år. Tänk också på att det blir bara mer och mer turneringar också.

Vi kan ju samtidigt tillägga tittare, MLG Columbus hade 1.6 miljoner samtida tittare - https://esports.yahoo.com/mlg-columbus-had-1-6-143455288.html

Detta är alltså enbart CS, vilket också ökar varje år.

1