Inlägg av GregersKnekt

Inlägg som GregersKnekt har skrivit i forumet

1

Alltså. Spelet är pinsamt sett till hur lång utvecklingstid det ligger bakom. Jag och en polare har klarat spelet på sju timmar. Av dessa sju timmar spenderades ungefär hälften på att bygga en liten bas som senare visade sig vara totalt värdelös eftersom man lätt kunde trycka in allt man hittade i sitt inventory, och de consumables man använde snabbt fylldes på igen när man sprang igenom lite grottor och byggnader.

Hälften av tiden vi spenderade på att faktiskt spela spelet så spenderades åter igen hälften av den tiden med att springa från punkt A till punkt B.

Edit: Ser att ovan talare belyser problemet på samma sätt. Varför ens ha en bas? Bygg ett tält och klara spelet!

Jag är inne på mitt fjärde par JoyCons efter att de tidigare har börjat drifta. Använder inte det fjärde paret alls eftersom jag tröttnade på skiten och köpte mig en Pro Controller istället.
Tvivlar på att jag någonsin kommer att köpa en konsol från Nintendo igen efter det här.

Spelet ser ruggigt bra ut men jag förstår inte varför dom kör en runda via Kickstarter? Tycker dom borde ha dragit in gott om cash tack vare Shovel Knight?

Det hela handlar egentligen om en viktig säkerhetslucka som har patchats bort av Valve. Nyligen så hittade en person att det var möjligt att kunna skicka maps till användare som gjorde det möjligt att köra skadlig kod på användarens dator.

Skrivet av Earthscum:

De stora modskaparna brukar ha en Donate länk i deras verk. funkar inte det? Nej?

Valve ville tvinga folk att betala för skitmods, alla mods utan att testa dem först. Detta är inte rätt sätt att hantera det på. Låt oss testa och sen kan vi bestämma oss om vi vill donera pengar till modden eller inte.

Vad är det för skitsnack? Vill du inte ha en mod där skaparen vill ha betalt för sitt arbete så köp den inte? Inte svårare än så.

Skrivet av MadMartigaN:

Dom ska inte ta betalt, däremot tycker jag att man ska enkelt kunna donera en slant om man vill.

Varför inte? Det kommer leda till bättre content. Du behöver inte köpa en mod. Det är ditt val. Jag tycker att innehållskapare ska få välja själv om de vill ta betalt för sitt arbete.

Skrivet av Sisyr:

Var du drar gränsen för "riktiga spel" är helt och hållet irrelevant för diskussionen, och att då basera ett argument och tolka statistik utifrån det är smått absurt.

Fast det stämmer inte. Att kolla på vad folk som jobbar inom branschen spelar på sin fritid kan vara en indikator på vilka intressen som leder till en vilja att själv göra spel.

Inte ens när jag satt på King så gick snacket om hur folk spelade Candy Crush på sin fritid. Det var snack om Dark Souls, Just Cause, RDR, Witcher, WoW, Diablo, you name it.

Jag tycker det är en relevant diskussion.

Skrivet av Witchfinder:

PS. Vad sjutton är Match 3?

Spel såsom Candy Crush, Bejeweled, etc...

Man jobbar helt enkelt med det man tycker är roligt, spännande och engagerande. Det är ju bättre med informationskampanjer såsom "Kolla, vi har skitkul på jobbet" istället för "Du är tjej, du kan jobba här om du lär dig det här".

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Det är ju rent krasst en sidodiskussion om man utgår från den här nyheten...

Nej så enkelt ska vi inte ha det! En hobbyspelare söker sig nog till att jobba inom branschen oftare än en spelare som spelar CC på tunnelbanan mellan Gullmarsplan och T-centralen.

Skrivet av Tompa:
Skrivet av Stelefan:
Skrivet av kebbe:

Säger väl mer om inkompetensen i media om ansvariga (inklusive FZ) helt missar hur orealistisk skuggningen var i den "läckta" bilden.

Vad förväntar du dig av speljournalister idag?
De har gång på gång bevisat att de sällan går å lita på.

http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20160323/lackt-bild-pa-nint...

Läs nyheten noga. Det står klart och tydligt att det handlar om spekulation. Vad i den är det som inte går att lita på? För du vräker väl inte ur dig fördomar om en hel yrkeskår bara så där på slentrian?

Haha. Samtidigt som er länk har "lackt-bild-pa-nintendo-nx-tagen-pa-massives-kontor" i URLen. Jättespekulerande titel det där. Ni borde skämmas, allihopa

Edit: Oj. Och ni har dessutom inte redigerat den ursprungliga artikeln för att säga att ni är sämst på källkritik. Pinsamt!

1