Inlägg av misaer

Inlägg som misaer har skrivit i forumet

Hoa, Spiritfarer och Sackboy uppskattades av min sambo 🙂

Hur står det till med inputlag på den?

40"+ TV främst avsedd för spelande

Ja, som rubriken lyder så är jag ute efter en ny TV, då den gamla försvann iom att ägaren flyttade.
Det främsta användningsområdet kommer vara krysslådespelande, men även en del film kommer nog att köras på den.
Har noll koll på tv-apparater, och tyvärr inte alltför mycket tid att läsa in mig, då jag iom jobb är borta en 12 timmar per dag.
Så jag hoppas att det är någon här som kan hjälpa mig, enda kraven jag har är väl egentligen att TVn ska vara minst 40", ha FullHD, schysst färgåtergivning och en prislapp runt 10k.
Så några tips? och gärna nån länk till recension.
Tack på förhand

finns ju inget annat än att skaffa sig en ps3'a eller krysslåda, det här spelet ska jag ha.

hade verkligen inte bangat en zippo, tyvärr tror jag inte min dator pallar spelet, dock är ju inte en uppgradering alltför långt borta. lycka till alla

Aktiv som fan

Det här med bloggande är nog inte min grej, första inlägget tog en jävla tid och nu nästan 2 månader senare kommer nu mitt andra. Finns kanske inte så mycket att säga här heller mer än att ett nytt tgb är införskaffat för 29:- på Kjell & Co, kändes riktigt värt trots anslutningen (PS2), bidde ju trots allt en liten liten uppgradering.
Och när nu värmen kryper allt närmre har jag även lyckats möblera om mitt vardagsrum så att jag slipper sitta med en sol som envisades med att reflekteras i min skärm ett par 3 timmar varje dag, ganska intressant att spela på känn utan att se ett jota, men nu är det åtgärdat och känns riktigt bra.
Well well, nu får vi se om det blir lite mer action här, då jag även lyckats skaffa mig ett jobb som involverar att sitta i telefon framför en dator hela dagarna, från och till blir det en del dötid, så ett seriöst försök att blogga kanske ska provas på eller hitta lite trevliga webbaserade spel, den som lever får se.

#blogg

Skrivet av Mabec:

Ingen av er kommer vinna

Hoppet är det sista som överger en dåre

Tävla om möss från svenska Mionix

denna tävlingen kom ju som ett brev på posten, då jag precis börjat fundera på om det inte var dags för en ny mus, då min gamla verkar vilja pensionera sig.

lirar på smacht, samma nick som här. scout/warrior 24/25.

Tack och hej och välkommen

På level 25 får du strax över 2000 i dept och i stort sett alla quests ger mer xp än så, om du inte kör låglevelquests, du kan ju även döda mobs, där krävs det ett 20-tal om du tar de nån/några levels högre än dig.

För er som är sugna och vill ha lite bättre hastighet: http://www.gameupdates.org/details.php?id=3449
F ö liras det på smacht-servern.

Format c:

Dags igen för en formatering och nyinstallation av Xp. Hittills har jag förbrukat ett 10-tal cd-r skivor och en jävla massa tålamod, för att inte tala om kaffe och tobak, men inte går det så mycket framåt för det.

Mitt problem då, SATA, måste få in drivrutinerna från diskett för att installationen ska kunna hitta min hårddisk, efter mycket om och men har jag kopplat in floppyn och hittat en diskett, men fungerar det? Nej. Läsaren verkar ha gett upp och det är väl förståeligt, legat i en låda de senaste åren och samlat damm, då hade jag också lagt ner.

Men ljuset i tunneln verkade ju vara slipstream, hittade en massa olika program och guider som verkade ha lösningen snabbt och smidigt, men icke för mig. Det gav mig som mest hopp och en bunt obrukbara skivor. Men nu har ljuset återigen visat sig och jag hittade en guide som visar hur man kan göra det manuellt, så nu sitter jag och ändrar i filer till höger och vänster utan att ha en aning om vad som kommer ske, men skam den som ger sig.

Det positiva i kråksången är ju dock att jag hittat en del kul program på vägen, allt från slipstreaming till floppy-emulatorer.

Är det för övrigt någon som har några tips om vad jag kan ta mig till, så är det välkommet. Det är som sagt SATA drivrutiner som ska in och moderkortet är ett ASUS K8V-X.

#blogg

fan vad jag längtar.. ska bli riktigt skoj att testa..

fyfan... måste ju nästan betala lika mycket för en standardpizza här... skulle man ta en sån där skulle nog månadslönen rykt..

får man fråga vad den gick på??

Och nu: bonusbilder

Nu blev jag ju avundsjuk. Länge sen man drack Duvel.

Extreme violence - ja tack!

det där såg ju underbart ut. kan vara värt att komma ihåg om det nån gång kommer en wii till hushållet.

Ja, det blir lätt så

Skrivet av Dr.Muller:
Skrivet av bondmaster:
Skrivet av misaer:

skulle vara trevligt att byta ut det gamla, det har ju iaf inga wondowsknappar men att det klarar av en max 2 knappar smatidigt är lite surt

2 knappar samtidigt. arghhh.....

då e de inget för mig

Vet inte om du missförstod det där:
misaers gamla tangentbord klarar max 2 knappar samtidigt.
Dvs inte Zboard.

Precis